Τα ζώδια σήμερα 9/6/2016

73

Κριός

Γενικά zwdia: Αν ήταν στο χέρι σας θα μένατε στο κρεβάτι σήμερα. Ψάξτε μέσα σας. Ξέρετε ότι πρέπει να κοινωνικοποιηθείτε. Αισθάνεστε ότι δεν ταιριάζετε. Ίσως απλά πρέπει να βρείτε ένα άτομα με τα ίδια ενδιαφέροντα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι άλλοι θα σημειώσουν ότι κάνετε. Θα θυμούνται. Ακόμα και τα μικρά πράγματα που κάνετε για τους άλλους θα εκτιμηθούν. Κάντε μικρά και γενναιόδωρα πράγματα με ένα χαμόγελο.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Η γενναιοδωρία είναι πολύ καλό χαρακτηριστικό σας. Έχετε την ικανότητα να δώσετε χωρίς να περιμένετε ανταλλάγματα. Θα κερδίσετε πολλά από την γενναιοδωρία σας. Με λίγη προσπάθεια ίσως γίνετε ένα από τα άτομα που δεν ζητούν ποτέ τίποτα. Ίσως γίνεται “άγιοι”.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θέλετε οι άλλοι να σας ακολουθήσουν αλλά αυτό είναι δύσκολο να γίνει. Οι άλλοι δεν βλέπουν τα πάντα με τον ίδιο τρόπο. Θα προκύψουν διαφωνίες αν επιμείνετε να πιέσετε τους άλλους για κάτι που δεν θέλουν.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Κάθε λίγο όλοι πρέπει να αναλύουν την ζωή τους. Εσείς έχετε την τάση να είστε απαισιόδοξοι με την δική σας. Σήμερα όσο σκέπτεστε την ζωή σας προσπαθήστε να μην ακούσετε την φωνή μέσα στο κεφάλι σας. Η ζωή σας δεν έχει καμία σχέση με αυτό που σκέπτεστε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι άλλοι θα εκτιμήσουν την σκληρή δουλειά και την ευέλικτη συμπεριφορά σας. Οι άλλοι στρέφονται σε εσάς για απαντήσεις και θα τις έχετε. Ο προσγειωμένος, σταθερός τρόπος σας αποδίδει. Οι άλλοι συνειδητοποιούν πόσο πολύτιμος σύμμαχος είστε.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε έξυπνη στρατηγική σήμερα. Η ημέρα θα είναι έντονη. Κάποιοι από τους φίλους σας ίσως προσπαθήσουν να σας πιέσουν για κάποια πράγματα. Θα πρέπει να βρείτε έναν έξυπνο τρόπο να ξεφύγετε. Ίσως πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον ίδιο τρόπο και ίσως καταφέρετε να κρατήσετε την ελευθερία σας. Προσπαθήστε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τα ακριβά μηχανήματα δεν θα κάνουν απαραιτήτως ευκολότερη την δουλειά σας. Μην αγοράσετε κάτι απλά και μόνο γιατί το κάνουν όλοι. Ίσως ξοδέψετε περισσότερο χρόνο προσπαθώντας να δείτε πως λειτουργεί συγκριτικά με την χρήση του παραδοσιακού τρόπου.

Λέων

Γενικά zwdia: Θα αναλογιστείτε την ζωή σας σήμερα. Θα ακούσετε κάποια ενθαρρυντικά νέα για κάποιο κοντινό σας άτομο και ίσως να έχετε ξαφνιαστεί. Θα έχετε πολύ έντονα συναισθήματα. Μην απογοητευθείτε από τίποτα. Θα πρέπει να δράσετε. Προσπαθήστε να φορτίσετε τις μπαταρίες σας ώστε να αποκτήσετε την ενέργειά σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είστε σε ένα δύσκολο σημείο στην δουλειά σας. Ίσως αισθάνεστε ότι θέλετε να ξεφύγετε. Μπορεί να έχετε χάσει τον έλεγχο από κάτι που σας είναι σημαντικό. Μην ανησυχείτε. Ότι συμβαίνει τώρα είναι για καλό.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Θα μπορούσατε να είχατε ακολουθήσει ακαδημαϊκή καριέρα. Στο σπίτι σας μιλάτε. Σχεδόν αναγκάζετε τους άλλους να σας ακούν. Τα παιδιά γοητεύονται από τις γνώσεις σας. Ίσως κάποιος σήμερα να μην συμφωνεί μαζί σας και να σας εκνευρίζει. Θα μάθετε ότι μπορείτε να οδηγήσετε μια συζήτηση. Η γνώση δεν είναι μονόδρομος.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η ρουτίνα, η καθημερινότητα και τα βαρετά πράγματα δεν σας έλκουν καθόλου. Σήμερα είναι μια ημέρα όπου θα ασχοληθείτε με ότι χρειάζεται. Ασχοληθείτε με τα βασικά. Φροντίστε την βάση σας.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Δουλεύετε σκληρά και δίνετε πολύ από την ενέργειά σας στους άλλους. Σήμερα ίσως αισθάνεστε κουρασμένοι. Θα υπάρχει ένταση γύρω σας. Ίσως αισθάνεστε ότι κάποια άτομα που θεωρούσατε φίλους τώρα σας απογοητεύουν. Μην ενοχλείστε από την επιπολαιότητα. Μάλλον πρέπει να διατηρήσετε τις αποστάσεις σας.

Διαβάστε επίσης:  Γιατί ο Μανώλης Αγγελόπουλος είχε πυροβολήσει τον Σπύρο Ζαγοραίο - Μια άγνωστη ιστορία για τον "βασιλιά των τσιγγάνων"

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τα προσωπικά πιστεύω θα έρθουν στο προσκήνιο. Θα πρέπει να βρείτε τι είναι σημαντικό για εσάς. Ίσως η δουλειά σας να μην συμβαδίζει με τα πιστεύω σας. Μπορεί να μην πληρώνεστε όσο πρέπει. Σκεφθείτε τα όλα αυτά και να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Σήμερα θα αναρωτηθείτε πολλά πράγματα. Θα έχετε την ανάγκη για μεγάλη ελευθερία. Είστε ενεργητικά άτομα αλλά σήμερα ίσως αισθάνεστε μόνοι και δεν είστε σίγουροι για τις ικανότητές σας. Θα πρέπει να πάρετε τον χρόνο σας να αναλύσετε τις δεσμεύσεις σας απέναντι στους άλλους.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ακολουθήστε έναν ρυθμό αντί να ξοδεύετε ανούσια την ενέργειά σας. Θα επιτύχετε πολλά όταν ακολουθήσετε έναν ρυθμό. Βάλτε λίγη ενέργεια στην δουλειά σας για να καταφέρετε πολλά.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Θα θέλετε να απολαύσετε την ημέρα. Η σοφία και η υπομονή σας θα είναι οι σύμμαχοί σας σήμερα. Θα είστε μεγάλη βοήθεια για τους γύρω σας. Θα τους συμβουλεύετε και θα μπορείτε να τους δείξετε την σωστή κατεύθυνση. Όσοι έχουν προσωπικά προβλήματα σας χρειάζονται. Θα εκτιμήσουν την γενναιοδωρία σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Βρείτε την μοναξιά που χρειάζεστε ώστε να μπορέσετε να σκεφθείτε. Η ηρεμία είναι το κλειδί στην ψυχική σας υγεία. Θα κάνετε πολύ καλή δουλειά μόνοι σας. Μην αποσπάστε από τις ανάγκες των άλλων.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Μην δουλεύετε τόσο σκληρά. Ίσως έχετε πολύ ενέργεια αλλά το σώμα σας θέλει ξεκούραση. Υπάρχουν πολλά περισσότερα από την δουλειά. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο να χαλαρώσετε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Θα είστε σε πολύ καλή φόρμα σύντομα. Η δράση είναι γύρω σας. Προχωρήστε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Πριν ξεκινήσετε μάθετε όλα τα γεγονότα. Να είστε καλά οργανωμένοι πριν προσεγγίσετε τους συναδέλφους σας. Αν παρουσιάσετε καλά τον εαυτό σας θα είστε στην κορυφή και θα έχετε πολύ επιτυχία.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Θα είστε χαμένοι στις σκέψεις σας σήμερα. Η ατμόσφαιρα είναι καλή για να μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε μια εκνευριστική κατάσταση. Ο/η σύντροφός σας είναι συχνά μακριά αλλά εσείς έχετε την ανάγκη να είναι δίπλα σας. Ίσως αυτή είναι η αιτία της έντασης. Μιλήστε με τον/την σύντροφό σας και προσπαθήστε να βρείτε μια λύση μαζί.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μοιράστε τις δουλειές αντί να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Είστε σε σημαντική θέση. Θα έχετε καλή οπτική των πάντων. Δώστε στους άλλους δουλειές που θα σας βοηθήσουν. Θα πρέπει να φροντίσετε να έχετε όλοι τους ίδιους στόχους.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Οι γύρω σας ίσως περιμένουν λίγο περισσότερη συνεργασία από την πλευρά σας. Θα μπορούσατε να είστε πιο καλοί και να ενδιαφέρεστε περισσότερο για τις ανάγκες τους. Φαίνεται ότι δεν ασχολείστε τελευταία. Λειτουργείτε με αυτό τον τρόπο μερικές φορές. Θα πρέπει να δίνετε περισσότερη σημασία στον κύκλο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η ευελιξία σας θα δοκιμαστεί. Οι άλλοι δεν είναι πρόθυμοι να συμβιβαστούν. Μην προσπαθήσετε να τους ωθήσετε προς κάποια νέα κατεύθυνση. Δεν θα λειτουργήσει. Θα πρέπει να είστε εσείς αυτοί που θα αλλάξουν και θα προσαρμοστούν.