Παρασκευή, 7 Μάι, 2021
20.4 C
Athens

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 7 Μαΐου

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1824...Η περίφημη 9η Συμφωνία του Μπετόβεν κάνει πρεμιέρα στη Βιέννη.

Τα ζώδια σήμερα 14-3-2016

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους ενδέχεται να αναστατώσει το πρόγραμμά σου, οπότε καλό είναι να προετοιμαστείς για το απρόβλεπτο και να μην επιμένεις να τηρείς ευλαβικά ένα πλάνο που δεν «βγαίνει». Αν πάλι το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο σου φέρει κάποιες «αναποδιές», αντιμετώπισέ τις με χαμόγελο, έχοντας την βεβαιότητα ότι πολύ σύντομα τα πράγματα θα επανέλθουν στην φυσιολογική τους ροή.

Ερωτικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη σε κάνει να παίρνεις πολύ σοβαρά ορισμένες λεπτομέρειες που σε κάποια άλλη στιγμή δεν θα τους έδινες καν σημασία. Κι αν «προσβληθείς» από το μικρόβιο της ζήλειας, είναι πολύ εύκολο να καταστρέψεις κάθε όμορφη στιγμή.
ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο ενδέχεται να περιορίσει τις κινήσεις ή τις επιλογές σου στον οικονομικό τομέα, θέτοντας κάποια προαπαιτούμενα που θέλει χρόνο και κόπο για να καλυφθούν. Καλό είναι λοιπόν να αφήσεις κατά μέρος τα μεγάλα σχέδια και να συμβιβαστείς με την πραγματικότητα. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους θα σε φέρει σε επαφή με ένα άτομο που θα σου ζητήσει να λύσεις ένα πρόβλημά του.

Ερωτικά
Μια πρόσκληση σε μια εκδήλωση μπορεί τελικά να αποδειχθεί μεγάλη… πρόκληση, αφού το πιθανότερο είναι να κλέψεις τις εντυπώσεις και να «ξεκλειδώσεις» πολλές καρδιές! Επαφίεται σε σένα βέβαια το τι εξέλιξη μπορεί να έχουν όλα αυτά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει πιο βιαστικό/η ή ανυπόμονο/γ κι ίσως αυτό να γίνει αιτία κάποιων εντάσεων κατά την διάρκεια της ημέρας. Επιπλέον όμως σε ωθεί να αναλάβεις δυναμικές πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην άμεση διεκπεραίωση ποικίλων θεμάτων. Ανεξάρτητα όμως από όλα αυτά, μπορεί να δρομολογηθεί μια συνεργασία «ειδικού σκοπού», που θα είναι σύντομη σε διάρκεια αλλά αποτελεσματική.

Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, καλό είναι να βάλεις νερό στο κρασί σου, αφού μια «σπίθα» αρκεί για να φέρει την καταστροφή! Αν όμως είσαι διαθέσιμος/η, τότε μπορεί να συναντήσεις ένα πρόσωπο με το οποίο θα μοιραστείτε πρωτόγνωρες στιγμές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο πιθανόν να «σπείρει» στο διάβα σου άτομα με τα οποία είναι δύσκολο να συνεννοηθείς ή σου ζητούν να αναλάβεις μια ευθύνη που δεν σου αναλογεί. Αντί όμως να «σπαταλιέσαι» σε όλα αυτά μπορείς να απομακρυνθείς από όλες τις εξωτερικές εντάσεις, κερδίζοντας την ψυχική σου ηρεμία αλλά και την άνεση να καταστρώσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον.

Ερωτικά
Όσο «πρόθυμος/η» μπορεί να είναι κάποιος/α απέναντί σου τη μια στιγμή, άλλο τόσο αδιάφορος/η γίνεται την επόμενη, κάτι που σίγουρα θα συμβάλλει σε μια αβεβαιότητα. Αυτά έχουν όμως τα «παραδοσιακά» ερωτικά παιχνίδια!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ολοένα και περισσότερα άτομα που θεωρούν πως τα συνδέει κάτι ιδιαίτερο μαζί σου, σε βλέπουν σαν «σανίδα σωτηρίας» για τα προβλήματά τους, με συνέπεια να πιέζεσαι περισσότερο απ’ όσο αντέχεις. Πριν λοιπόν «πνιγείς» από τις πιέσεις που σου ασκεί το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο και δημιουργηθούν αχρείαστες εντάσεις, φρόντισε να τους εξηγήσεις ευγενικά ότι ο καθένας έχει τη ζωή του και τις ευθύνες του!

Ερωτικά
Με τον Κρόνο και τον Άρη να δεσπόζουν στην προσωπική σου ζωή το ερώτημα είναι αν το «διαζύγιό» σου θα είναι «βελούδινο» ή όχι. Προλαβαίνεις πάντως να συζητήσεις τα κακώς κείμενα με τον άνθρωπό σου, πριν η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να σε κάνει να χάσεις τον «μπούσουλα», αφού οι πιέσεις γύρω σου είναι πολλές κι όλοι κάτι θέλουν από σένα. Το πρώτο όμως που οφείλεις να κάνεις είναι να θέσεις τα όριά σου, πριν σε «καβαλήσουν», είτε αυτό αφορά σε επαγγελματικά, είτε σε οικογενειακά θέματα. Γενικότερα, η αναζήτηση ενός «μέτρου» είναι αυτή που θα σε δικαιώσει αλλά και θα σε σώσει από ανεπιθύμητα μπλεξίματα!

Ερωτικά
Είτε είσαι μόνος/η είτε σε σχέση, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη σε καλεί να διεκδικήσεις δυναμικά το πρόσωπο που αγαπάς ή να υπερασπίσεις με εμφατικό τρόπο τον έρωτά σου, ώστε να μην αφήσεις κανένα περιθώριο σε όσους/ες σε αμφισβητούν.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους «φουσκώνει τα πανιά σου» κι ίσως νοιώσεις την διάθεση να ταξιδέψεις και να ανταλλάξεις απόψεις γύρω από τα θέματα που σε ενδιαφέρουν. Παράλληλα όμως το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο μπορεί να σε φέρει σε επαφή με ολίγον «βαριά» άτομα, που για να σε συνδράμουν, απαιτούν «σοβαρότητα» και συγκεκριμένο σχέδιο, «κόβοντας» τον αυθορμητισμό και την έμπνευσή σου.

Ερωτικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη μπορεί να συμβάλλει σε ένα ερωτικό «ξύπνημα» αλλά αν περιμένεις να επεξεργαστείς τα δεδομένα κι ύστερα να αποφασίσεις… σώθηκες! Βάλε λοιπόν στην άκρη το μυαλό σου κι άσε την καρδιά σου να μιλήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο μπορεί να συμβάλλει σε μια συμφωνία που θα σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις τα οικονομικά σου, έστω κι αν σε πρώτη φάση υποστείς κάποια απώλεια ή αναγκαστείς να εγκαταλείψεις τα σχέδιά σου για μια αγορά ή επένδυση. Παράλληλα, η επαφή και συνεργασία σου με ένα σημαίνον πρόσωπο φαίνεται να θέτει τις βάσεις μιας αργής αλλά σταθερής πορείας προς την επιτυχία.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στους Ιχθύες σου προσφέρει απανωτές ευκαιρίες για να περάσεις καλά κι ίσως μέσα από αυτές να γεννηθεί ένας νέος έρωτας. Να θυμάσαι όμως ότι τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα, αφού γύρω σου καραδοκούν οι αντίζηλοι/ες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο σε καλεί να αναλάβεις μια σημαντική ευθύνη ή υποχρέωση, θυσιάζοντας ένα μέρος του ελεύθερου χρόνου σου. Επιπλέον, χάριν μιας συγκεκριμένης σκοπιμότητας, ίσως αναγκαστείς να περάσεις αρκετές «ανιαρές» στιγμές με πρόσωπα που σου φαίνονται βαρετά. Ωστόσο με την Σελήνη στους Διδύμους θα βρεις τελικά χρόνο και για κάποιες νεανικές… τρέλες!

Ερωτικά
Για την ώρα δείχνει μάλλον δύσκολη η εκπλήρωση των επιθυμιών σου, χωρίς να υποστείς κάποιες «αβαρίες». Ίσως μάλιστα κάποιος/α αποπειραθεί να σε «παντρέψει» με ένα πρόσωπο που ποτέ δεν θα του έδινες σημασία αλλά συγκεντρώνει κάποια «τυπικά» κοινωνικά προσόντα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο σου δεν σου επιτρέπει να χαρείς την καθημερινότητά σου όσο θα ήθελες, πολλαπλασιάζοντας τα «πρέπει» και τις ευθύνες σου. Επειδή όμως δεν αξίζει να «θυσιάσεις» μια γιορτινή μέρα, καλό είναι να «κλέψεις» λίγο χρόνο και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου δίνει η Σελήνη στους Διδύμους για να κινηθείς και να «παίξεις» έτσι… χωρίς πρόγραμμα!

Ερωτικά
Όσο εσύ προσπαθείς απλά να περάσεις όμορφα χωρίς απαραίτητα να έχεις κάποιον «στόχο» κατά νου, κάποιο άτομο από το συγγενικό σου περιβάλλον σχεδιάζει να σου «φορτώσει» την ευθύνη και το φταίξιμο για κάτι για το οποίο δεν έχεις ιδέα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο σε ωθεί να διαχειριστείς μια συλλογική υπόθεση με οικονομικές προεκτάσεις και καλό είναι να μην αφήσεις την κατάσταση σε χέρια κάποιων που είναι βέβαιο ότι θα τα κάνουν μαντάρα! Παράλληλα, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη σε καλεί να προσέξεις περισσότερο την καταναλωτική σου συμπεριφορά, αφού βρίσκεσαι στα πρόθυρα μιας αχρείαστης σπατάλης.

Ερωτικά
Μια κάπως «ανάλαφρη» συμπεριφορά μπορεί να γίνει αφορμή κι αιτία μιας μεγάλης παρεξήγησης, είτε ανάμεσα σε σένα και τον άνθρωπό σου είτε με ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος, που κατά την κρίση σου έχει ξεπεράσει τα όρια!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Από τη μια πλευρά οι οικογενειακές κι από την άλλη οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σου «απειλούν» να σε «κόψουν» στα δύο, κι αν τελικά θέλεις να βγεις «ασπροπρόσωπος/η» θα πρέπει να μοιράσεις ευθύνες και καθήκοντα στους κατάλληλους αποδέκτες. Ευτυχώς που το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη σε καλεί να διασκεδάσεις με την ψυχή σου, τραγουδώντας το «έξω ντέρτια και καημοί»!

Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, είναι μάλλον δύσκολο να μην είσαι ο/η «σταρ» σε μια συντροφιά, κάτι που σίγουρα θα «τονώσει» την ψυχολογία σου. Φαίνεται όμως ότι σε αυτήν την φάση θα υπάρξουν και κάποιες έντονες «παρενοχλήσεις» που δεν θα σου αρέσουν.

Πηγή:.astrology.gr

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Survivor spoiler 06/05: Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας – Μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε τρεις

Μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στους Τζέιμς Καφετζή, Νίκο Μπάρτζη και Παύλο Γαλακτερό εξελίχθηκε στη χθεσινή ψηφοφορία του Survivor 4. Οι τρεις παίκτες της μπλε ομάδας ήταν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 5 Μαΐου

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για να δοκιμάσεις νέα πράγματα και να τολμήσεις να κινηθείς παρασκηνιακά και κρυφά! Πολλές φορές...

Survivor spoiler 05/05: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας

Survivor: Χτες είδαμε τους κόκκινους να επικρατήσουν με 10-2 των μπλε και να κατακτούν την δεύτερη ασυλία αλλά και το έπαθλο εξόδου σε club!...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 04 Μαΐου

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, με την είσοδο του Ερμή στους Διδύμους σήμερα, ετοιμάσου για μπόλικες επαφές, συζητήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα και νέες γνωριμίες! Επιπλέον, μία...

Survivor spoiler 04/05, part.2: Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση που θα δώσουν μάχη σήμερα (04/05) το βράδυ για να παραμείνουν στο Survivor; Χτες είδαμε έναν συναρπαστικό αγώνα...

Ιωάννα Μαλέσκου: Προκάλεσε ξανά εγκεφαλικά με τον χορό της (βίντεο)

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκλεψε ξανά την παράσταση στο γλέντι που διοργανώθηκε στο πλατό το "Love it" με τους Χαρά Βέρρα, Γωγώ Τσαμπά και Γιώργο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα, 3 Μαΐου

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Σήμερα φίλε Κριέ, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, είναι η ιδανική ημέρα να αποβάλλεις από την ζωή σου έντονες και ίσως κουραστικές κοινωνικές...

Βρείτε μας

7,791ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
935ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ζώδια: Η σχέση τους με τη μοναξιά

Υπάρχουν τα ζώδια που τους αρέσει να μένουν μόνα τους γιατί έχουν πράγματα να...

Εσύ το ήξερες ότι στην Αρχαία Ελλάδα είχαν άλλα ζώδια; Δες ποιο ζώδιο ήσουν!

Οι απόψεις διίστανται για το εάν οι Αρχαίοι Έλληνες πίστευαν στα ζώδια και στην...

Δείτε τι γράφει και πώς είναι σήμερα ο τάφος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη! (φώτο)

Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης υπήρξε ηγετική μορφή της Ελληνικής Επανάστασης, που έδρασε στην Πελοπόννησο και...

Ποια είναι τα ζώδια που ζηλεύουν παράφορα και ποια είναι υπεράνω

Ποιο ζώδιο φτιάχνει σενάρια επιστημονικής φαντασίας, ποιο θα «ψαχουλέψει» το κινητό και τα μηνύματά...

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή