Τετ -α-τετ Κατρούγκαλου-δανειστών για Ασφαλιστικό την Πέμπτη

78
Έχει το θράσος και μιλάει - Κατρούγκαλος: Αυτό που εσείς αποκαλείτε πετσόκομμα, εγώ το θεωρώ κοινωνική δικαιοσύνη!

Το πρώτο τετ -α-τετ με τους εκπροσώπους του κουαρτέτου θα έχει την Πέμπτη ο Γιώργος Κατρούγκαλος με στόχο να διερευνηθούν τα σημεία σύγκλισης και απόκλισης στο κυβερνητικό σχέδιο για το ασφαλιστικό.

Μέχρι σήμερα η κυβέρνηση δεν έχει καταφέρει να κάμψει τις αντιστάσεις στο εσωτερικό καθώς γιατροί, δικηγόροι και πολιτικοί μηχανικοί συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους αντιδρώντας στα σχέδια της κυβέρνησης που περιλαμβάνουν και αύξηση εισφορών.

Χθες κατά τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τους προέδρους των επιστημονικών φορέων δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί συμβιβαστική λύση. Μάλιστα εξερχόμενοι του μεγάρου Μαξίμου και οι τρεις πρόεδροι αν και έκαναν λόγο για καλές προθέσεις από όλες τις πλευρές ζήτησαν συγκεκριμένες προτάσεις – διορθώσεις ώστε να επανεξετάσουν το θέμα των κινητοποιήσεών τους.

Διαβάστε επίσης:  Αλ. Τσίπρας για ονοματολογικό: Βιώσιμη λύση που θα αντέξει στον χρόνο

Την ίδια στιγμή οι αγρότες κλιμακώνουν και εκείνοι τις κινητοποιήσεις και όπως αναφέρουν τα μπλόκα αυξάνονται, ενώ στα ήδη υπάρχοντα προστίθενται και άλλα τρακτέρ.
Δηλώνουν μάλιστα αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε επ’ αόριστον αποκλεισμούς τελωνείων αλλά και εθνικών οδών, ενώ αποκλείουν προς το παρόν το ενδεχόμενο να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό.