Τηλεφωνική επικοινωνία Μεϊμαράκη- Καραμανλή

343

Η απόφαση του Βαγγέλη Μειμαράκη για το αν θα διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί το κλειδί των εξελίξεων στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Μειμαράκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και σύμφωνα με πληροφορίες προτίθεται να ανακοινώσει την απόφασή του από τη Δευτέρα.

Ο κ. Μειμαράκης δέχεται εντονότατες πιέσεις για να θέσει υποψηφιότητα, ενώ με τη δική του τελική επιλογή συναρτούν τη στάση τους αρκετά στελέχη του κόμματος, που είτε κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους, είτε εκδηλώνουν πρόθεση να θέσουν υποψηφιότητα μόνο σε περίπτωση που δεν είναι υποψήφιος ο ίδιος ο κ. Μειμαράκης.

Διαβάστε επίσης:  Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Είμαστε παντοδύναμοι και θα γίνουμε ακόμη πιο δυνατοί (φωτό)

Παράλληλα, κάλεσμα στο κόσμο να συμμετάσχει στην εκλογή προέδρου της Νέας Δημοκρατίας απηύθυνε μιλώντας στον Skai ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Όπως είπε, όποιος κι αν εκλεγεί στην αρχηγία το κόμμα θα βγει πιο δυνατό.

Ανοιχτό άφησε εκ νέου μιλώντας στο MEGA το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης.“Η απόφασή μου, θα εξαρτηθεί από τις “υπόλοιπες υποψηφιότητες και το ιδεολογικό και πολιτικό πρόσημο που θα δώσουν”, είπε.