Την «έπεσαν» στην Εύα Καϊλή – Τι απαντά η ίδια

126

Φραστική επίθεση δέχτηκε σύμφωνα με το indymedia η Εύα Καϊλή και η παρέα της στην Αντίπαρο. Σύμφωνα με την ανάρτηση 7 άτομα κατηγόρησαν την ευρωβουλευτή ότι είναι ηθική αυτουργός σε 7 χιλιάδες αυτοκτονίες και την ανάγκασαν να αποχωρήσει από το σημείο.

Συγκεκριμένα η ανάρτηση με τίτλο «Πέσιμο στην Εύα Καϊλή Στην Αντίπαρο» αναφέρει:

«Την Τετάρτη 29/7 στα Σοκάκια της χώρας της Αντιπάρου, ομάδα 7 ατόμων επιτεθήκαμε Φραστικά και διώξαμε την Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή, όταν εντοπίστηκε να περπάτα ανέμελη χωρίς συνοδεία μπράβων (πάρα μόνο συνοδεία κάποιων τζιτζιφιόγκων φίλων της που φώναζαν «είμαστε όλοι Έλληνες») στα σοκάκια της Αντίπαρου.

Της επισημάναμε την ηθική της αυτουργία σε 7.000 αυτοκτονίες και απαιτήσαμε να εξαφανιστεί από το σημείο και να επιστρέψει μόνο με συνοδεία Μπράβων. Κάποιος από την παρέα της πασόκας τηλεφώνησε σε δυο άτομα της νύχτας από το νησί οι οποίοι ήρθαν διακριτικά να ελέγξουν την κατάσταση και οι ίδιοι αργότερα επιτεθήκαν με χυδαία σεξιστικά σχόλια όπως <<δεν σ’ αρέσει να σε γαμ… δεξιοι?! σε συντρόφισσα που συμμετείχε προηγουμένως στην δράση, όταν την βρήκαν μόνη. Για εμάς από σήμερα ξεκινάει μια καινούργια πολεμική με αυτούς που έπνιξαν τον τόπο στο αίμα και τα τσιράκια τους. Πασοκ και μπουζούκια τέλος»

Διαβάστε επίσης:  Οι φιλοφρονήσεις της Μαρέβας με τη Μελάνια

Τι απαντά η Εύα Καϊλή

Η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ πάντως με ανάρτηση της στο Facebook αναφέρει πως δεν επρόκειτο για επίθεση αλλά για κουβέντα λίγων λεπτών.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Εύας Καϊλή:

«Διαβάζω τα εξής παράλογα σήμερα:

1.Αυτοαποκαλούμενος “Άνανδρος” ισχυρίζεται πως μου επιτέθηκαν!.. Χωρίς να έχω καταγγείλει καμία επίθεση

2.Πως με εκδίωξαν από το νησί, στο οποίο παρέμεινα παραδόξως..

3.Πως έπρεπε να έχω “μπράβους” μαζί μου.. κι ενώ δεν είχα, μετά τους συναντήσανε..

4.Πως μου επισήμανε πως οι κυβερνήσεις κλέβουν & ο κόσμος δεν έχει λεφτά για φαγητό, ένα παιδάκι 15ετών μασώντας ένα σάντουιτς.. όντως εκνευρισμένο γιατί άθελα μου χαμογέλασα, με την χαριτωμένη εικόνα να έχω ξαφνιάσει 4-5 παιδιά.. και ένα συμπαθέστατο κορίτσι στην ίδια παρέα.

5.Διάλογος ελάχιστων λεπτών ήταν και όχι επίθεση.. μου προκάλεσε μόνο θλίψη, γιατί είναι πραγματικά μεγάλες οι ευθύνες των πολιτικών και της εκπαίδευσης στην χώρα μας..

Ίσως φταίει η ζέστη..

Συγνώμη παιδιά.. και Άνανδρε»