Τι κάνουν οι Έλληνες πολιτικοί για να δικαιολογήσουν τα ταξίδια αναψυχής στις ΗΠΑ, ως “υπηρεσιακά”

31

Λεφτά υπάρχουν: «’Οτι φάμε, ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κ… μας (και όσο ταξιδέψουμε)»
Ο αυτοεξευτελισμός πολιτικών της χρεοκοπημένης Ελλάδας, τελειωμό δεν έχει: ”Τουρισμός” γιά Νίκο Παππά και 6 ”αξιωματούχους”, σε Ουάσιγκτον και Νέα Υόρκη (12-16 Μαίου)….

Το τουριστικό ταξίδι είχε προγραμματιστεί 7-12 Μαίου, αλλά αναβλήθηκε γιά 5 ημέρες, εξαιτίας ψήφισης νέων μέτρων στην Βουλή

Πληροφορηθήκαμε ότι το απόγευμα (5:30) της Πέμπτης 12 Μαίου, ο υπουργός θα συμμετάσχει σε μιάς ώρας… ”συζήτηση” (που διοργανώνουν, το άγνωστο Τhe European Institute και το ουσιαστικά ανύπαρκτο ελληνικό Γραφείο Τύπου), με καφέ και θέμα ”η Ελλάδα γυρίζει σελίδα”, που θα παρακολουθήσουν 30-40 άτομα, στην πλειοψηφία τους… ‘Ελληνες. Η συζήτηση, αλα καφενείο, θα είναι γιά την κατάσταση στην Ελλάδα και τα προβλήματα με τους δανειστές.

Διαβάστε επίσης:  Ο Τράμπ, η Δύση και εμείς

Ο υπουργός θα πει και λίγα λόγια γιά… επενδύσεις στην Ελλάδα.
Στο πρόγραμμα δεν υπάρχει κάποια σημαντική συνάντηση του N. Παππά με Αμερικανούς αξιωματούχους, αλλά γιά να μην φανεί ότι θα έρθει γιά τουρισμό στην Ουάσιγκον, κάποιος Αμερικανός βουλευτής ή βοηθός υφυπουργού θα βρεθεί τελευταία στιγμή, γιά να βγάλει φωτογραφία με τον υπουργό Επικρατείας.

Στην Νέα Υόρκη, ο υπουργός θα πάει γιά να κάνει τα… εγκαίνια(!!!) του τυπικά υπάρχοντος μόνο Γραφείου Τύπου (Σάββατο 14 Μαίου, 7:00μ.μ.), που μεταφέρθηκε σε άλλο κτίριο και πιθανά (Δευτέρα 16 Μαίου) να δει κανέναν στον ΟΗΕ και να του πάρουν μιά συνέντευξη γιά το… CNN International (που θα μεταδοθεί εκτός… Αμερικής), μετά την ”σημαντική” συνάντησή του με τον… αρχιεπίσκοπο και τον… δήμαρχο.