Τι λέει μια λεσβία για το μέγεθος … του πέους !

808

Συνήθως οι άντρες που είναι μικροτσούτσουνοι λένε ότι το μέγεθος δεν μετράει, όμως ποια είναι η άποψη μιας γυναίκας που δεν πάει με άντρες, για το αν μετράει ή όχι το μέγεθος;

Η Red Velvet, αρθρογράφος του sex.com και λεσβία δίνει τη δική της απάντηση στο… αιώνιο άγχος των αντρών:

«Στην αρχή σκέφτηκα ότι δεν είμαι το κατάλληλο πρόσωπο να απαντήσω στο θέμα γιατί είμαι λεσβία. Αλλά μετά σκέφτηκα, ότι στην πραγματικότητα είμαι το καταλληλότερο πρόσωπο για να απαντήσω, ακριβώς επειδή είμαι λεσβία… Το οποίο βασικά σημαίνει ότι λίγο πολύ το σεξ που κάνω είναι σχεδόν χωρίς πέος και καταφέρνω να ευχαριστήσω τις γκομενες μου. Λέω “σχεδόν” επειδή μερικές φορές φοράω strap on.

Ετσι λοιπόν, πρέπει να σας πω ότι το να έχεις ένα πέος που να είναι κάτω από τον μέσο όρο σε μέγεθος, δεν είναι και η μεγαλύτερη καταστροφή στον κόσμο. Αφού καταφέρνω να κάνω εγώ τη δουλειά με τις τρεις ίντσες (7 εκατοστά) που έχουν μέγεθος τα δάχτυλά μου, είμαι σίγουρη ότι και ένα πέος μπορεί να την κάνει, ανεξάρτητα από το πόσο μικρό είναι.

Διαβάστε επίσης:  Το τσιφτετέλι κοπέλας μόνο με το μπλουζάκι της που "λύγισε" την κάμερα! (βίντεο)

Το σημείο «G» της γυναίκας βρίσκεται 2 με 3 ίντσες μέσα στον κόλπο της. Αρα ένα πέος με μέγεθος 5,5 έως 6,3 ίντσες (13-15 εκατοστά), που έχουν οι περισσότεροι άνδρες, είναι υπέραρκετό για να ευχαριστήσει μια γυναίκα.

Στην πραγματικότητα, αυτό είναι αρκετό και για να της χτυπήσει τον τράχηλο, κάτι που πονάει, αν δεν είστε προσεκτικοί. Ετσι, βασικά, ακόμα και αν το μήκος του πέους σας θεωρείται μάλλον μικρό και κάτω του μέσου όρου, στην πραγματικότητα έχετε ό,τι χρειάζεται για να την κάνετε να τελειώσει με τη διείσδυση.

Πάρτε υπόψιν σας ότι ακόμα και αν είχατε ένα πέος μήκους 12 ιντσών (30 εκατοστά), μερικές γυναίκες ίσως και να μην μπορούσαν να τελειώσουν μόνο με τη διείσδυση. Γι αυτό, μην παραμελείτε ποτέ την κλειτορίδα.

Και κάτι τελευταίο. Αν δυσκολεύεστε να βρείτε το σημείο «G», να ξέρετε ότι είναι ένας μικρός ανάγλυφος ιστός, τον οποίο μπορείτε να νιώσετε με τα δάχτυλά σας».