Τι λένε σήμερα τα ζώδια;

104

Κριός

Ισως έρθεις σε μια ιδιαίτερη κατάσταση μοναχικότητας, μέσα στην οποία όμως θα ανακαλύψεις κάποιες κρυμμένες ή ανεκδήλωτες δημιουργικές δυνατότητές σου. Μπορεί πάλι να λάβεις γνώση κάποιων παρασκηνιακών κινήσεων.

Ταύρος

Η ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύες επιδρά θετικά στις φιλίες σου κι αν πρέπει να ανησυχείς για κάτι, αυτό είναι τα οικονομικά σου, που φαίνεται να διέρχονται από μια «στενωπό».

Δίδυμοι

Συνήθως μια ηλιακή έκλειψη δίνει σε υπερβολικό βαθμό ό,τι θα συνέβαινε κάτω από φυσιολογικές συνθήκες, με την μόνη «ένσταση» ότι δεν πρόκειται για κάτι διαρκές αλλά για μια ευκαιρία που είτε την αρπάζεις, είτε την αφήνεις να χαθεί.

Καρκίνος

Τα αυξημένα καθήκοντά σου, δεν σου αφήνουν και πολλά περιθώρια για να χαρείς τον έρωτά σου όπως θα ήθελες. Μπορείς όμως να ζητήσεις βοήθεια από τον άνθρωπό σου, ώστε να τελειώσεις τις δουλειές σου μια ώρα αρχύτερα.

Λέων

Θα έχεις κάποια «τυχερά» και μην απορήσεις αν σου έρθουν χρήματα από κάπου που δεν το περιμένεις. Παράλληλα όμως ενδέχεται να προκύψουν δυσκολίες στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Παρθένος

Αλλάζουν τα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως συνάψεις μια συμφωνία κάτω από ειδικές συνθήκες, με τα αποτελέσματα να σε δικαιώνουν απόλυτα.

Διαβάστε επίσης:  10 μεγάλες αλήθειες που μόνο ένα λιοντάρι θα μπορέσει να νιώσει

Ζυγός

Ισως βελτιώσεις την σωματική και ψυχική σου ευεξία. Επιπλέον, η ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύες θα σε βοηθήσει να βρεις μια ουσιαστική λύση σε ένα θέμα υγείας, είτε προσωπικό, είτε ενός δικού σου ανθρώπου.

Σκορπιός

Δημιουργούνται νέα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή, ας μην πηγαίνει όμως το μυαλό σου μόνον στα ερωτικά, αφού υπάρχουν ενδιαφέροντα και δραστηριότητες που μπορούν να σε «γεμίσουν» το ίδιο ευχάριστα.

Τοξότης

Η ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύες μπορεί να συμβάλλει σε μια συνολική διερεύνηση του παρελθόντος σου, από την οποία θα «βγουν» πολλά. Ισως πάλι να γίνουν κάποιες αλλαγές στο σπίτι σου.

Αιγόκερως

Είναι πιθανό το άνοιγμα ενός σημαντικού κύκλου σπουδών ή ένα καταλυτικό ταξίδι. Από την άλλη πλευρά ενδέχεται να προκύψουν κάποιες έκτακτες αναγκαιότητες στην δουλειά σου.

Υδροχόος

Η ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύες, μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια κάποια δύσκολα θέματα που αφορούν τις φιλικές σου σχέσεις. Ακόμη, «ζύγισε» προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά της συμμετοχής σου σε μια συλλογική προσπάθεια.

Ιχθύες

Με την ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου θα πετύχεις πράγματα που υπό κανονικές συνθήκες θεωρούσες πως δεν γίνονται. Για να συμβεί αυτό βέβαια ίσως χρειαστεί πρώτα να περάσεις από μια δύσκολη δοκιμασία.