Τι λένε σήμερα τα ζώδια;

120

Κριός

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε καλεί να αξιοποιήσεις τα πλεονεκτήματα μιας όμορφης παρέας ή συντροφιάς, διασκεδάζοντας αλλά και αναπτύσσοντας δράσεις που ωφελούν πολλούς/ες.

Ταύρος

Η αντίθεση του Ηλιου με τον Δία προάγει την κοινωνικότητά σου, φέρνοντάς σε πιο κοντά σε πρόσωπα που μπορούν και θέλουν να σε βοηθήσουν. Καλό είναι όμως να υπάρξουν πέρα από τις υποσχέσεις και… έργα!

Δίδυμοι

Σου εξασφαλίζεται η ηθική και οικονομική υποστήριξη ενός ισχυρού ατόμου, που μπορεί να δώσει την απαιτούμενη ώθηση στα σχέδιά σου. Φρόντισε ωστόσο να φανείς συνεπής στις υποσχέσεις και τις υποχρεώσεις σου.

Καρκίνος

Καλείσαι να επικοινωνήσεις τα σχέδια και τις προθέσεις σου, αφού αναμένεται να βρεις αρκετά άτομα που ενδιαφέρονται για να βοηθήσουν, στα πλαίσια φυσικά ενός αμοιβαίου συμφέροντος.

Λέων

Δημιουργείται ένα κλίμα αισιοδοξίας σε σχέση με την πορεία των οικονομικών σου, δεν θα έπρεπε όμως να παρασυρθείς σε αγορές, πριν λάβεις το επιπλέον ποσόν που αναμένεις γιατί ισχύει το «κάλλιο πέντε και στο χέρι».

Παρθένος

Μια συνεργασία θα σου λύσει πολλά προβλήματα και επιπλέον θα αναδείξει τα προσόντα και τις ικανότητές σου. Καλό είναι όμως να μην υποτιμήσεις τον εαυτό σου, παραχωρώντας δικαιώματα που δεν θα έπρεπε.

Ζυγός

Ερχεσαι κοντά σε πρόσωπα που είναι φίλα προσκείμενα στις ιδέες ή τον τρόπο ζωής σου, κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει ώστε να εμπλουτίσεις και να αναπτύξεις ακόμη περισσότερο τα δημιουργικά ενδιαφέροντά σου.

Διαβάστε επίσης:  Η συγκινητική ανάρτηση του Κώστα Κόκλα για τον έναν χρόνο από τον θάνατο του Κώστα Ευριπιώτη

Σκορπιός

Η αντίθεση του Ηλιου με τον Δία, αναμένεται να σου φέρει περισσότερα χαμόγελα, είτε λόγω μιας ευχάριστης εξέλιξης στην προσωπική σου ζωή, είτε εξ αιτίας ενός φίλου ή μιας φίλης που «προμοτάρει» τα σχέδιά σου.

Τοξότης

Επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου με τη βοήθεια μάλιστα ενός ισχυρού παράγοντα, που έχει τον τρόπο και τα μέσα να «σπρώξει» μια υπόθεσή σου. Από εκεί και ύστερα βέβαια καλείσαι να διαχειριστείς με σύνεση το πλεονέκτημά σου.

Αιγόκερως

Η αντίθεση του Ηλιου με τον Δία ίσως σε φέρει σε επαφή με κάποια άτομα που «δεν σου γεμίζουν το μάτι», παρ’ όλα αυτά όμως μπορούν να συνεισφέρουν θετικά στις υποθέσεις σου.

Υδροχόος

Εχεις μια ακόμη ευκαιρία να βρεθείς πιο κοντά με πρόσωπα που σε καλοβλέπουν, κάτι όμως που μπορεί να συμβεί ευκολότερα αν «κυκλοφορήσεις» στον έξω κόσμο.

Ιχθύες

Ισως η αισιοδοξία σου να αρκεί για να συμπαρασύρεις κι άλλους σε ένα εγχείρημα από το οποίο κανείς δεν θα χάσει. Ακόμη όμως κι αν εσύ έχεις «τις μαύρες σου» θα έρθουν οι άλλοι να σε «σηκώσουν» και να σε… ξεσηκώσουν!