Έσφαξαν 71χρονο για 100 ευρώ

236

Το άγριο έγκλημά τους με θύμα έναν 71χρονο στις Μοίρες Ηρακλείου ομολόγησαν το πρωί της Τρίτης οι δύο αλλοδαποί που είχαν προσαχθεί ως ύποπτοι απο το Τυμπάκι.

Σύμφωνα με το Flashnews.gr πρόκειται για δύο νεαρούς ηλικίας 19 και 21 ετών από τη Βουλγαρία, οι οποίοι παραδέχθηκαν ότι την περασμένη Πέμπτη μπήκαν στο σπίτι του άτυχου ηλικιωμένου με κίνητρο τη ληστεία και σκότωσαν με πολλαπλές μαχαιριές τον 71χρονο.

Οι δύο δράστες αφαίρεσαν 100 ευρώ από το σπίτι του 71χρονου και στη συνέχεια έφυγαν αφήνοντας το πτώμα του άτυχου άντρα μέσα σε μια λίμνη αίματος, για να το εντοπίσει λίγες ώρες αργότερα η ίδια του η κόρη.

Διαβάστε επίσης:  ΤΖΟΚΕΡ: Τζακ ποτ (Κλήρωση 17-5-2018)

Όπως μεταδίδει το cretalive.gr οι δυο νεαροί μπαινόβγαιναν στο σπίτι του ηλικιωμένου καθώς η μητέρα του ενός εκ των δραστών διατηρούσε φιλικές σχέσεις με το θύμα.

Οι δυο νεαροί, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ρίχνουν ο ένας τις ευθύνες στον άλλο για το άγριο έγκλημα.

Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης μπήκαν και πάλι στο σπίτι του 71χρονου, καθώς είχαν ξεμείνει από χρήματα. Μπήκαν από την πίσω πόρτα, που έμενε συνήθως ξεκλείδωτη και όταν ο 71χρονος – που είχε πέσει για ύπνο – ξύπνησε και τους αναγνώρισε οι δύο νεαροί τον έβγαλαν από τη μέση.