Το “Θέμα Πανούση” θίχτηκε και στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

166
Έξι υπουργοί θα ενημερώσουν τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Η προετοιμασία της συνδιάσκεψης της νεολαίας του κόμματος που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Νοεμβρίου και κυρίως, θέματα σχετικά με την προετοιμασία του κόμματος ενόψει του συνεδρίου, βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τέθηκε και το «θέμα Πανούση».

Σύμφωνα με κομματικές πηγές θα εντατικοποιηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα το έργο των Επιτροπών Θέσεων και Καμπάνιας προκειμένου να υπάρξει ένας ανοιχτός, δημοκρατικός και πολύπλευρος διάλογος ενόψει του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο.

Μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, έθεσαν σύμφωνα με τις ίδιες πηγές και το θέμα που δημιουργήθηκε από τις ενέργειες του Γιάννη Πανούση. Η Πολιτική Γραμματεία εκτίμησε ότι στο σύνολό τους οι δηλώσεις και κινήσεις του πρώην αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη εντάσσονται σε μια προσπάθεια απαξίωσης της κυβέρνησης και ενοχοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ . Καταδίκασαν τις ενέργειες του κ. Πανούση και εξέφρασαν την υποστήριξή τους στους κυβερνητικούς χειρισμούς.

Διαβάστε επίσης:  Χαρίτσης: Η κυβέρνηση να καταβάλει τα αναδρομικά στους συνταξιούχους δίχως περικοπές