Το πρωί της Τρίτης η επιστολή της FIFA σε Κοντονή και ΕΠΟ

25
Εισηγήθηκε ποδοσφαιρικό Grexit η FIFA

Το πρωί της Τρίτης αναμένεται η επιστολή της FIFA τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, στον οποίο θα επισημαίνει την ανάγκη άρσης της απόφασης με την οποία εκείνος ματαίωσε τη διοργάνωση στο εφετινό Κύπελλο Ελλάδας.

Στους ανθρώπους της ΕΠΟ είναι γνωστό ότι η επιστολή είναι ήδη έτοιμη και δεν απομένει παρά η κοινοποίησή της, δεν γνωρίζουν όμως -τουλάχιστον έτσι διατείνονται- το περιεχόμενο, ει μη μόνο πως η FIFA θα εμμείνει στην απόφασή της χωρίς να περιμένει την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, στην προσφυγή που έχει καταθέσει η Ομοσπονδία.

Η υπόθεση ήταν να εκδικαστεί σήμερα (5/4) στο 4ο τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας, όμως κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει και τρίτη αναβολή αφού ο νομικός της Ομοσπονδίας, Νίκος Αλιβιζάτος, δεν εξασφάλισε άδεια από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.

Διαβάστε επίσης:  Το αθλητικό πρόγραμμα 25/4/18

Κατά πάσα πιθανότητα, πάντως, θα δοθεί παράταση μίας εβδομάδας, καθώς έχει κατατεθεί σχετική εισήγηση από τον εκπρόσωπο του κλιμακίου της FIFA που είχε έρθει στην Αθήνα, τον πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κωστάκη Κουτσοκούμνη.