Το συγκινητικό μήνυμα του Γιάννη Βαρδή για την γιορτή του πατέρα του

104

Ο Γιάννης Βαρδής, ανήμερα της γιορτής του πατέρα του δεν θα μπορούσε να μην τον θυμηθεί, να μην τον σκεφτεί, αφού αισθάνεται πολύ έντονα την παρουσία του όπως ο ίδιος έχει δηλώσει.

Ο γνωστός τραγουδιστής που σύντομα θα γίνει μπαμπάς, καθώς η σύντροφός του Νατάσσα Σκαφίδα είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ένα συγκινητικό μήνυμα για τον Αντώνη Βαρδή.

Το μήνυμα του στο facebook ήταν το εξής: «Μπαμπά μου χρόνια σου πολλά. Σε σκέφτομαι ό,τι και να κάνω. Σε ευχαριστώ που μου δείχνεις πως είσαι πάντα εδώ. Σε ευχαριστώ που μόλις μπω στο αμάξι σε ακούω. Σε ευχαριστώ που μόλις μπω σε ένα κατάστημα πάλι σε ακούω. Είσαι παντού και μου το δείχνεις. Παντού όμως χωρίς υπερβολή. Βρίσκεις τον τρόπο πάντα. Αυτά τα τυχαία γεγονότα που μόνο τυχαία δεν είναι. Σε ευχαριστώ που έρχεσαι κάθε μέρα στον ύπνο μου και κάνουμε συζητήσεις και μου χαρίζεις απλόχερα τα χαμόγελά σου. Πολλές συζητήσεις η αλήθεια. Στο έχω πει και το ξέρεις, πως ακολουθώ κάθε επιθυμία σου, κάθε σκέψη σου, κάθε απόφασή σου και κάθε εντολή σου. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Υπάρχει αυτό που ήθελες εσύ. Σ’ αγαπάω!».

Διαβάστε επίσης:  «Μούσα» η Ελλάδα για δύο διάσημους εικαστικούς