Τρέχοντας στα γραφεία της Ν.Δ. με τις υπογραφές ο Άδωνις Γεωργιάδης

176

«Τις βρήκα πάω» έγραψε βιαστικά στο twitter και έφυγε τρέχοντας για τα γραφεία της ΝΔ με τις 50 υπογραφές υπό μάλης ο Άδωνις Γεωργιάδης

Μπήκε τρέχοντας για να καταθέσει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας και λίγο αργότερα, εμφανίστηκε εμφανώς ανακουφισμένος που πρόλαβε να καταθέσει τις απαιτούμενες υπογραφές. Ευχαρίστησε την ΚΕΦΕ που έκανε αποδεκτό το αίτημά του παρά τα οκτώ λεπτά καθυστέρησης και δήλωσε έτοιμος να μπει γερά στη μάχη.

Ο κ. Γεωργιάδης, όπως είπε, συγκέντρωσε τις πέντε υπογραφές που του έλειπαν τα τελευταία 20 λεπτά και αμέσως ενημέρωσε ότι προσέρχεται για να καταθέσει την υποψηφιότητά του.

Τελικώς και αφού όπως είπε «παραβίασα και μερικούς σηματοδότες» έφτασε με οχτώ λεπτά καθυστέρηση και η ΚΕΦΕ αποφάσισε να αποδεχτεί το αίτημά του.

Η κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ ευχαρίστησε τα 50 μέλη της Π.Ε. που υπέγραψαν και σημείωσε ότι προσδοκά σε μία εκλογική διαδικασία που θα κάνει τη Ν.Δ. να δείξει το φρέσκο της πρόσωπο.

Νωρίτερα ο κ. Γεωργιάδης είχε απευθύνει κάλεσμα μέσω διαδικτύου, προκειμένου να συγκεντρώσει τις απαραίτητες για την κατάθεση της υποψηφιότητάς του υπογραφές.

«Επειδή με ρωτούν για τις υπογραφές, είμαστε στις 45, όσα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής θεωρούν ότι αξίζει άλλη μία υποψηφιότητα ας προσέλθουν» έγραψε το μεσημέρι στον λογαριασμό του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε επίσης:  Θεοδωρικάκος: Συνειδητή επιλογή του Μαξίμου η επιλογή της πολιτικής όξυνσης

Ο Β. Τοκάκης έβαλε την 50η υπογραφή

Ο Βασίλης Τοκάκης, το μέλος της Π.Ε της ΝΔ που έβαλε την 50η υπογραφή στην αίτηση υποψηφιότητας του Άδωνι Γεωργιάδη, δήλωσε ότι πήρε την απόφαση 30 λεπτά πριν τη λήξη της σχετικής προθεσμίας και αφού εΊχε πληροφορηθεί ότι ο βουλευτής της ΝΔ είχε συγκεντρώσει 49 υπογραφές.

Ο κ. Τοκάκης ανέφερε ότι η κίνησή του είχε συμβολικό χαρακτήρα και δεν σημαίνει στήριξη, λόγω των ιδεολογικών διαφορών που έχει με τον κ. Γεωργιάδη.

«Δεν συμφωνώ πολιτικά με τις θέσεις του κ. Γεωργιάδη, αλλά δεν θα πάψω να υπερασπίζομαι το δικαίωμα του κάθε υποψηφίου, να διεκδικήσει την ψήφο της βάσης του κόμματός μας, όταν μάλιστα έχει ήδη συγκεντρώσει 49 από τις απαιτούμενες 50 υπογραφές», σημείωσε.

«Ως νέοι άνθρωποι οφείλουμε να σκεφτόμαστε με ανοικτό μυαλό και με την λογική των ίσων ευκαιριών για όλους και όχι με τη λογική των αποκλεισμών που μας έφτασε σε αυτό το σημείο», πρόσθεσε ο κ. Τοκάκης.