Τροχαίο με μία νεκρή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

86
Αλμυρός: Αυτοκτόνησε 52χρονος κτηνοτρόφος

Θύμα τροχαίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έπεσε νεαρή κοπέλα και η μητέρα της τραυματίστηκε σοβαρά, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο τις παρέσυρε έπειτα από σύγκρουση με λεωφορείο των ΚΤΕΛ.

Η τραυματίας διακομίστηκε σε νοσοκομείο της πόλης, ενώ τρίτη γυναίκα που βρισκόταν στο σημείο μεταφέρθηκε προληπτικά σε νοσοκομείο.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 15.00 στη συμβολή της οδού Αγγελάκη και της Λεωφόρου Στρατού. Σύμφωνα με την Τροχαία, λεωφορείο ΚΤΕΛ συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο στη συνέχεια παρέσυρε δύο γυναίκες που περίμεναν να διασχίσουν το οδόστρωμα.

Η μία εξ αυτών, νεαρής ηλικίας, έχασε τη ζωή της και η δεύτερη -μεγαλύτερη σε ηλικία- μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα σε νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, η τρίτη γυναίκα στεκόταν δίπλα στις δύο προηγούμενες χωρίς να τραυματιστεί, αλλά από το σοκ που υπέστη μεταφέρθηκε προληπτικά σε νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης:  Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρα, ενώ για αρκετή ώρα η κίνηση των οχημάτων στην περιοχή, όπου παρατηρείται πυκνή κυκλοφορία, διεξαγόταν μετ’ εμποδίων.

Έρευνα πραγματοποιείται για τις συνθήκες του δυστυχήματος.
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ