Τσίπρας: «Παίρνουμε την τρίτη και οριστική εντολή»

185
Τσίπρας, διαπλοκή, οικονομία,

Τη Κυριακή ξεμπερδεύουμε με το παλιό και με τα σχέδια της παρένθεσης, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας αρχίζοντας την ομιλία του στην πλατεία Συντάγματος. Ο κ. Τσίπρας πρόσθεσε, ότι την Κυριακή “παίρνουμε την τρίτη και οριστική εντολή να συνεχίσουμε για μια ολόκληρη τετραετία την προσπάθεια που μαζί ξεκινήσαμε τον περασμένο Γενάρη για να αλλάξουμε την Ελλάδα”.

«Η σημερινή μας συγκέντρωση στέλνει μήνυμα αποφασιστικότητας και νίκης. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ, η ελπίδα είναι εδώ, η αποφασιστικότητά μας να συνεχίσουμε είναι ανίκητη. Τη Κυριακή ξεμπερδεύουμε με το παλιό και με τα σχέδια της παρένθεσης. Και παίρνουμε την τρίτη και οριστική εντολή να συνεχίσουμε για μια ολόκληρη τετραετία τη προσπάθεια που μαζί ξεκινήσαμε τον περασμένο Γενάρη για να αλλάξουμε την Ελλάδα.

Ο πόθος του λαού μας για ζωή, για το δίκιο και την αξιοπρέπειά του, δε μπορεί να γίνει παρένθεση. Και δε θα γίνει παρένθεση», τόνισε, από την κεντρική του προεκλογική ομιλία στο Σύνταγμα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Διαβάστε επίσης:  Δένδιας: Η Ελλάδα είναι προετοιμασμένη για την πρόκληση της Τουρκίας

«Με την ίδια αποφασιστικότητα και ορμή που σταθήκαμε όρθιοι τους έξι σκληρούς μήνες της διαπραγμάτευσης, θα σταθούμε όρθιοι και τώρα, συνεχίζοντας τον αγώνα για μια Ελλάδα περήφανη, για μια Ελλάδα κυρίαρχη ξανά, για μια κοινωνία δικαιοσύνης, ισότητας και αλληλεγγύης.

Κάποιοι νόμιζαν ότι θα ξεμπερδέψουν εύκολα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ότι θα ξεμπερδέψουν εύκολα με το λαό. Διαψεύστηκαν. Σχεδίαζαν να μας ανατρέψουν με τη πιστωτική ασφυξία και τις κλειστές τράπεζες. Διαψεύστηκαν. Σχεδίαζαν να μας εξοντώσουν ρίχνοντάς μας στη παγίδα του Grexit. Την αποφύγαμε. Τώρα ελπίζουν να μας εγκλωβίσουν ποντάροντας ότι δε θα έχουμε κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Για άλλη μια φορά θα διαψευστούν. Γιατί πάντοτε λογαριάζουν και σχεδιάζουν χωρίς το ξενοδόχο. Χωρίς εσάς», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.