Φάρμακα αξίας 75.000 ευρώ στέλνει το Παρίσι στην Αθήνα

130

Μια  σημαντική δωρεά του δήμου του Παρισιού και της δημάρχου της γαλλικής πρωτεύουσας κυρίας Anne Hidalgo φτάνει αύριο στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων.

Πρόκειται για την παραλαβή φαρμάκων και υλικού αξίας 75.000 ευρώ, που παραδίδονται αύριο Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, στις 11 π.μ., στο φαρμακείο του Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων (Δομοκού 2 και Φιλαδελφείας, Σταθμός Λαρίσης), ο οποίος στηρίζει με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης 8.500 οικογένειες και μοναχικούς πολίτες.

Τα φάρμακα θα παραδοθούν, παρουσία του δημάρχου Αθηναίων  Γιώργου Καμίνη από τον πρόεδρο των «Γιατρών του Κόσμου»,  Νικήτα Κανάκη.

Η δωρεά αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της στενής συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των δημάρχων των δύο ευρωπαϊκών πρωτευουσών και ανακοινώθηκε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο κ. Καμίνης με τη δήμαρχο Παρισιού.

Διαβάστε επίσης:  Εορτολόγιο :Ποιοι γιορτάζουν σήμερα ;

Σύμφωνα με την κυρία Hidalgo, η δωρεά αυτή αποτελεί την πρώτη πράξη υλικής συνδρομής στην Αθήνα.

Τα φάρμακα θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες των κατοίκων της Αθήνας που απευθύνονται στα έξι Δημοτικά Ιατρεία, όπως επίσης για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Φαρμακείου του δήμου Αθηναίων.