Φλαμπουράρης: Δεν με αγγίζουν τα ψευδή δημοσιεύματα

117
Σε ποιον Καναλάρχη τηλεφωνούσε λίγες μέρες πριν τις ευρωεκλογές ο Αλέκος Φλαμπουράρης;

Σε κατασκευασμένα ψεύδη αποδίδει για μια ακόμη φορά ο Υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης το μπαράζ νέων αρνητικών δημοσιευμάτων στον Κυριακάτικο Τύπο αναφορικά με την περιουσιακή του κατάσταση, τις δηλώσεις Πόθεν Έσχες, τις καταγγελίες για χαριστική διευθέτηση από το δήμο Αίγινας από χρέος προς την ΕΥΔΑΠ και τις πληροφορίες για ένταξη του στην ρύθμιση των 100 δόσεων του νόμου Βαλαβάνη. Ο Αλέκος Φλαμπουράρης με ανακοίνωσή του υποστηρίζει ότι οι επιθέσεις προς το πρόσωπο του αποσκοπούν στο να απολέσει ο ΣΥΡΙΖΑ το ηθικό πλεονέκτημα του και το έργο αυτό του “ιεροεξεταστή” το έχουν αναλάβει οι εκπρόσωποι του παλαιού συστήματος διαφθοράς και διαπλοκής. Ωστόσο ο ίδιος παρά το γεγονός ότι κάνει λόγο για κατασκευασμένα ψεύδη στη νέα του ανακοίνωση δεν δηλώνει ότι σκοπεύει να προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Συγκεκριμένα ο Υπουργός Επικρατείας στην ανακοίνωση του αναφέρει:

1. Υπήρξα πολιτικός μηχανικός και επιχειρηματίας. Όμως από την στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας δεν έχω, πλέον, καμία σχέση με την εταιρεία «ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕ». Και λόγω της ηθικής μου αλλά και με την καθόλα νόμιμη διαδικασία από την 26.01.2015.

Διαβάστε επίσης:  Μεταναστευτικό: Ένα βήμα εμπρός - δύο πίσω

2. Τα περιουσιακά μου στοιχεία βρίσκονται προ πολλού στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

3. Ο Δήμος Αίγινας με αντιμετώπισε όπως κάθε δημότη. Ο ίδιος, άλλωστε, ο Δήμος απάντησε στα ανυπόστατα δημοσιεύματα.

4. Δεν εντάχθηκα ποτέ στις 100 δόσεις του «νόμου Βαλαβάνη», όπως συνεχίζουν, ψευδώς, να επικαλούνται. Είχα ενταχθεί σε πρόγραμμα 12 δόσεων (επί κυβερνήσεως Σαμαρά) για οφειλές στο Δημόσιο, τις οποίες δόσεις και κατέβαλα κανονικώς.

5. Δεν ξέρω τι άλλο θα κατασκευάσουν και δεν με αφορά. Επαναλαμβάνω ότι τα ψευδή και ανυπόστατα δημοσιεύματα δεν με αγγίζουν. Πλανώνται αν πιστεύουν ότι μέσω της σπίλωσης του προσώπου μου θα αφαιρέσουν από τον ΣΥΡΙΖΑ το ηθικό πλεονέκτημά του. Το σύστημα της διαφθοράς και της διαπλοκής είναι προτιμότερο να σιωπά παρά να παριστάνει τον ηθικό ιεροεξεταστή.