Χάος στη Βουλή με τη Χρυσή Αυγή – Ύβρεις κατά του ΚΚΕ (βίντεο)

149
ΑΠΟΨΗ: Στο όνομα αριστεροί και κεντρώοι, στην πράξη δεξιοί λαϊκιστές

Ο χρυσαυγίτης βουλευτής Γιάννης Λαγός ενώ βρισκόταν στο βήμα της Ολομέλειας επιτέθηκε με βαριές εκφράσεις απειλώντας τους βουλευτές του ΚΚΕ με αποτέλεσμα ο προεδρεύων εκείνη την ώρα Γιώργος Βαρεμένος να διακόψει την συνεδρίαση, ζητώντας, εξαιτίας του επεισοδίου, την παρουσία του φρουράρχου.

Μόλις είχε τελειώσει την τοποθέτηση του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης και τον διαδέχτηκε στο βήμα ο Γιάννης Λαγός της Χρυσής Αυγής.
Ο χρυσαυγίτης βουλευτής μίλησε με ύβρεις κατά του ΚΚΕ ενώ προκλητικά κινήθηκε προς την πλευρά που βρίσκονται τα βουλευτικά έδρανα του Κομμουνιστικού κόμματος την ώρα που οι βουλευτές του ΚΚΕ αποχωρούσαν από την Ολομέλεια.

Ο Γιάννης Λαγός κατηγόρησε συλλήβδην τα πολιτικά κόμματα για εξαγορασμό από την Siemens με τον Θανάση Παφίλη να απαντά λέγοντας πως «από το 1920 λειτουργεί η Siemens και ήταν βασικός χρηματοδότης του ιδεολογικού σας πατέρα, του Χίτλερ».
«Πως μιλάνε για λαϊκό αγώνα όταν δεν δέχονται έλεγχο στα οικονομικά τους» ήταν η φράση του χρυσαυγίτη Γιάννη Λαγού και την ώρα που ξεσηκώθηκαν, αντιδρώντας σε αυτά που άκουγαν, οι βουλευτές του ΚΚΕ ο Λαγός συνέχισε την προκλητική φραστική επίθεση λέγοντας πως «όταν οι σύντροφοι του ΚΚΕ μας πουν σε ποια offshore εταιρεία έχουν πουλήσει τον τηλεοπτικό σταθμό 902 τότε να ξαναμιλήσουν» και συνεχίζοντας είπε «δώσε μου τα στοιχεία σε αυτούς που το πουλήσατε»… «στην Β Πειραιά η Χρυσή Αυγή πήρε 9,5%. Δεν τα πήγατε καλά συντρόφια». Αποτέλεσμα ήταν σύσσωμη η ΚΟ του ΚΚΕ να αποχωρήσει και με τον αντιπρόεδρο της Βουλής εκείνη την ώρα να διακόπτει την προσωρινά την συνεδρίαση, ζητώντας την παρέμβαση του προέδρου.

Διαβάστε επίσης:  Όλο το παρασκήνιο των πιέσεων για το Σκοπιανό από τις ΗΠΑ

Την ώρα της διακοπής της συνεδρίασης οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής φώναζαν πως «εμείς δεν φοβηθήκαμε τους κουκουλοφόρους και τους άλλους που μας πήγαν μέσα». «Σιγά μην φοβηθούμε με τον Φρούραρχο», ακούστηκε να λέει ο Γιάννης Λαγός, ο οποίος φώναξε ότι το ΚΚΕ αποτελεί τσιράκι του συστήματος.

Οι βουλευτές του ΚΚΕ αποχωρώντας φώναζαν ότι πρόκειται για «δολοφόνους», «εγκληματίες» και «μαχαιροβγάλτες» ενώ ο υπουργός Περιβάλλοντος Πάνος Σκουρλέτης στρεφόμενος κατά του χρυσαυγίτη Γιάννη Λαγού του είπε να πάει να πουλήσει προστασία σε κανένα ξενοδοχείο και μπαρ…