“Χρήσιμη δύναμη” χαρακτήρισε το Ποτάμι ο Θεοδωράκης

184
Θεοδωράκης: “Αγαπάς το Ποτάμι; Απόδειξη!

Στην αγορά της Χαλκίδας, επόμενο σταθμό της προεκλογικής περιοδείας του Ποταμιού βρέθηκε το Σάββατο το πρωί ο Σταύρος Θεοδωράκης. Συνομίλησε με πολίτες, απάντησε στις ερωτήσεις και τους προβληματισμούς τους, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την εκλογική επιτυχία του Ποταμιού.

“Ελπίζω οι Έλληνες πολίτες να συνειδητοποιήσουν ότι το Ποτάμι είναι η χρήσιμη δύναμη για την επόμενη μέρα». Και συμπλήρωσε ότι το Ποτάμι, αυτό που προσπαθεί να πει στους Έλληνες πολίτες είναι ότι ήρθε η στιγμή να πουν ότι το Ποτάμι, μια καινούρια δύναμη με νέους και δημιουργικούς ανθρώπους μπορεί να λύσει πολλά από τα προβλήματα της χώρας. Είδατε ότι η καμπάνια μας αναφέρεται στα πρόσωπα.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού επέκρινε τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως έτσι όπως τα κατάφερε καθυστέρησε πάρα πολύ και αναγκάστηκε να υπογράψει ένα μνημόνιο που έχει αρκετά προβλήματα.

Διαβάστε επίσης:  Γερμανός πρέσβης: Προσωπική υπόθεση της Γερμανίδας Καγκελάριου να αποφευχθεί στρατιωτική σύγκρουση με την Τουρκία

«Δεν έχουμε άλλη λύση όμως. Έχουμε ανάγκη τους συμμάχους και τα χρήματά τους. Πρέπει να συνεργαστούμε με τους Ευρωπαίους εταίρους μας για να απαλύνουμε τις αδικίες και τους χαμένους των μνημονίων. Αυτή είναι η πρόταση του Ποταμιού. Οι άνεργοι, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αυτοί που έχουν χάσει τα περισσότερα στην Ελλάδα, πρέπει να βοηθηθούν».

Ο κ. Θεοδωράκης ζήτησε το Ποτάμι να βγει ενισχυμένο από τις εκλογές γιατί «μόνον έτσι θα γίνουν δεκτές οι προτάσεις μας και θα μπορέσουμε πραγματικά να μιλήσουμε για μια καλύτερη μέρα για τους χαμένους των μνημονίων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here