Όλες οι λεπτομέρειες από τον ονειρικό γάμο της Κάτιας Ριμπολόβλεβα

250

Ήταν ένας ονειρικός γάμος. Έτσι περιγράφουν το γάμο της Κάτιας Ριμπολόβλεβα και του Juan Sartori κάποιοι από τους καλεσμένους. Η βροχή που έπεφτε ασταμάτητα την ώρα του μυστηρίου δεν εμπόδισε σε τίποτε τους περίπου 40 καλεσμένους και το ζευγάρι να ζήσουν μοναδικές στιγμές.

Η μικρή εκκλησία ήταν πλημμυρισμένη με λευκά τριαντάφυλλα ενώ η νύφη φορούσε ένα λευκό  ίσιο νυφικό με μία τεράστια ουρά. Οι καλεσμένοι προστατεύονταν από την βροχή κάτω από  μία κατασκευή που είχε γίνει έξω από την εκκλησία. Το μυστήριο διήρκεσε περίπου 40 λεπτά και τελέστηκε περισσότερο στην ρωσική γλώσσα ενώ στον χορό του Ησαΐα συμμετείχαν και οι δύο Επίσκοποι. Και ο Λευκάδος και Ιθάκης , κ.κ. Θεόφιλος αλλά και ο Μάρκος Αρχιεπίσκοπος Βερολίνου, Γερμανίας και Μ. Βρετανίας.

Δίπλα στην Εκατερίνα βρισκόταν συνέχεια η αδερφή της Άννα,  ο πατέρας της καθώς και ο παππούς της. Η ίδια κάποιες στιγμές έδειξε να κουράζεται ίσως και λόγω της κατάστασης στην οποία, όπως όλα δείχνουν,  βρίσκεται.  Ο Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης δώρησε στο ζευγάρι μία εικόνα της Παναγίας και την Καινή Διαθήκη στα ρώσικα.

Διαβάστε επίσης:  Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Ιουνίου;

Αμέσως μετά το τέλος του μυστηρίου και ενώ η βροχή είχε δυναμώσει, οι καλεσμένοι μεταφέρθηκαν με πουλμανάκια στο χώρο όπου έγινε η δεξίωση.

H γνωριμία της Κάτιας με τον Juan είναι καθαρά ελληνική υπόθεση και πιο συγκεκριμένα υπόθεση του Σκορπιού. Οι δύο νέοι γνωρίστηκαν στον Σκορπιό όταν η Κάτια έκανε πέρυσι το καλοκαίρι το πάρτυ γενεθλίων της. Ο Juan βρέθηκε εκεί με την παρέα του που ήταν καλεσμένη και ο έρωτας ήταν σχεδόν κεραυνοβόλος. Έτσι ο Σκορπιός δεν είναι συμβολικός μόνο για την οικογένεια της Κάτιας αλλά και για τον σύζυγό της πλέον.

ΠΗΓΗ lefkadapress.gr / συντάκτης Βιβιάννα Βαρδή