Όνομα-έκπληξη επικεφαλής στο Επικρατείας των ΑΝΕΛ

555

Μια νεαρή ακτιβίστρια κατά της διαφθοράς, η 25χρονη ομογενής Χριστίνα Τρεμόντι, είναι η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Η Χριστίνα Τρεμόντι είναι η δημιουργός και διαχειρίστρια της ιστοσελίδας edosafakelaki.org, μια ιδέα την οποία συνέλαβε και υλοποίησε με βάση μια προσωπική εμπειρία που είχε το 2012 στην Ελλάδα.

Την ιστοσελίδα έχουν επισκεφθεί μέχρι σήμερα 450.000 πολίτες και έχουν καταθέσει τις δικές τους εμπειρίες με περιπτώσεις διαφθοράς στην Ελλάδα.

Π.Καμμένος: “Η πρώτη στη λίστα του ψηφοδελτίου Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ είναι μία υποψηφιότητα που θεωρώ ότι σηματοδοτεί πολλά πράγματα. Σηματοδοτεί κατ’ αρχήν τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Επέλεξα, λοιπόν, την υποψήφια που θα σας παρουσιάσω τώρα, η οποία είναι η μόνη υποψήφια, πιστεύω, σε αυτές τις εκλογές που έχει γεννηθεί το 1990, είναι 25 ετών.

Διαβάστε επίσης:  Αλ. Τσίπρας για ονοματολογικό: Βιώσιμη λύση που θα αντέξει στον χρόνο

Γεννήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, σε μία οικογένεια της ομογένειάς μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τη συμμετοχή της, στο μέλλον της πατρίδας μας. Έφυγε από την Αμερική σε βρεφική ηλικία, μεγάλωσε στην Αθήνα μέχρι τα 16, όπου κέρδισε υποτροφία στο Πανεπιστήμιο του Γέιλ για όλο τον κύκλο των προπτυχιακών σπουδών και μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Εργάστηκε σε μεγάλες εταιρείες, στη Νέα Υόρκη, αλλά και στο Επιμελητήριο της Αμερικής, ως σύμβουλος στο εξαγωγικό εμπόριο, δίδασκε αφιλοκερδώς σε παιδιά οικογενειών χαμηλών εισοδημάτων που πήραν μέρος σε εξετάσεις μεγάλων, ανταγωνιστικών πανεπιστημίων, για ένα πρόγραμμα το οποίο λέγεται «Εκπαιδευτική Ευκαιρία». Πολλά παιδιά μπήκαν στα πανεπιστήμια. Και εργαζόταν παράλληλα για το μεταπτυχιακό της στην Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση και τις Πολιτικές Επιστήμες, στο Πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης”.