Ό,τι λάμπει, δεν είναι πάντα χρυσός

104

Η Ολλανδέζα παλαίμαχη δισκοβόλος Ρία Στάλμαν, που αποσύρθηκε από τον αθλητισμό μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1984 στο Λος Άντζελες, παραδέχθηκε ότι έκανε χρήση αναβολικών στεροειδών τα τελευταία χρόνια της καριέρας της!

Η φοβερή αποκάλυψη της 64χρονης σήμερα Στάλμαν έγινε στη διάρκεια συνέντευξής της στην αθλητική εκπομπή “Σπορ άλλων εποχών” στην τηλεόραση της πατρίδας της.

«Τα δυόμισι τελευταία χρόνια της καριέρας μου πήρα μια μικρή ημερήσια δόση αναβολικών στεροειδών». Το αποφάσισε όταν είδε πως οι αθλήτριες από τις ανατολικές χώρες είχαν επιδόσεις τις οποίες εκείνη δεν μπορούσε καν να πλησιάσει. Έτσι χρειαζότανκάτι για να βελτιωθεί. Επίσης αποκάλυψε ότι εκείνη την εποχή γινόταν χρήση ακόμη και ναρκωτικών ουσιών από αθλητές.

Διαβάστε επίσης:  «Φαρμάκι» για τον Ερντογάν η τελευταία δημοσκόπηση! Τα ποσοστά που σημειώνει ο Σουλτάνος

Στο τέλος των αποκαλύψεών της προσπάθησε να δικαιολογήσει τις πράξεις της φιλοσοφώντας κυνικά: «Αν δεν μπορείς να τις νικήσεις, τότε πήγαινε μαζί τους και αυτό έκανα». Άραγε θα αναγκαστεί να επιστρέψει το μετάλλιό της ή απλά θα μείνει ο λεκές από την αποκάλυψή της χωρίς άλλες συνέπειες;