Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
23.5 C
Athens

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 28/6/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Σήμερα που πραγματοποιείται το εξάγωνο του κυβερνήτη σου Άρη, με τον Κρόνο αγαπητέ μου Κριέ αξιοποίησε την ενέργεια και τη δύναμη σου και διεκδίκησε άφοβα αλλά προσγειωμένα όλους σου τους στόχους! Μία φιλική σχέση έχει ουσιαστικές θετικές εξελίξεις! Επιπλέον σήμερα θα επικεντρωθείς και θα δώσεις λύσεις σε θέματα που αφορούν την οικογένεια. Η διάθεσή σου θα έχει σκαμπανεβάσματα αρκετά, ίσως γιατί βιάζεσαι να κρίνεις κάποιες καταστάσεις. Απόφυγε τα συναισθηματικά ξεσπάσματα τα οποία μπορεί να έχουν άσχημο αντίκτυπο στη σχέση με τους οικείους σου. Αξιοποίησε την ημέρα σου για να δώσεις αγάπη ζεστασιά και συντροφικότητα στους δικούς σου ανθρώπους που αυτή την ημέρα έχουν πολύ περισσότερο την ανάγκη σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με γκρίνια και παράπονα θα εξελιχθεί η σημερινή μέρα για τα αισθηματικά σου ίσως γιατί δεν μπορείς να ξεχάσεις κάποιες καταστάσεις που μεσολάβησαν στο χτες.Μην επικεντρώνεσαι στο παρελθόν Σκέψου το τώρα και το αύριο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου σήμερα σε χαρακτηρίζει η παρορμητικότητα, το θράσος αλλά και η επιμονή. Δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου και πιέζεσαι αρκετά για να βρεις λύσεις σε ζητήματα εργασιακά που προέκυψαν στο παρελθόν. Στα οικονομικά υπάρχουν αρκετές υποχρεώσεις που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια που σήμερα φορτίζουν με άγχος.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Με το σημερινό εξάγωνο Άρη – Κρόνου αγαπητέ μου Ταύρε, συνειδητοποιείς τις ψυχικές σου ανάγκες και αποφασίζεις τι πρέπει να κάνεις για να πετύχεις τους στόχους σου! Η μέρα σήμερα είναι ιδανική για να δραπετεύσεις για λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας να έχεις όμορφες επικοινωνίες είτε και να σχεδιάσεις ένα ταξίδι που θέλεις να πραγματοποιήσεις .Βρίσκεσαι σε πνευματική οξυδέρκεια και μπορείς να εκφράσεις τις σκέψεις σου και τα συναισθήματά σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι επαφές και οι συναντήσεις που θα έχεις μέσα στην ημέρα έχουν κάτι πολύ σημαντικό να σου προσφέρουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα μπορείς να προσεγγίσεις το ταίρι σου και να μιλήσετε για όλα αυτά τα ζητήματα που έχουν μεσολαβήσει μεταξύ σας και σας είχαν δημιουργήσει κάποιες αποστάσεις . Αν είσαι χωρίς σύντροφο ή επικοινωνιακή τσαχπινιά θα σε βοηθήσει να φλερτάρεις με όμορφο τρόπο και να έχεις και την ανταπόκριση που θέλεις

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μέρα γεμάτη επικοινωνίες για ζητήματα εργασιακά οι ιδέες σου μπορούν πραγματικά να υποστηρίξουν τα σχέδια που κάνεις για το μέλλον της εργασίας σου .Στα οικονομικά καλύτερα σήμερα να αποφύγεις τις παρορμητικές αποφάσεις αγορών.

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Με το σημερινό εξάγωνο του Άρη με τον Κρόνο αγαπητέ μου Δίδυμε, θεμελιώνονται οι φιλίες σου αλλά καταφέρνεις και δικαιώνεσαι ή και πρωτοστατείς σε χώρους κοινωνικούς, ή πραγματοποιώντας σημαντικά σου σχέδια! Θα ασχοληθείς αρκετά σήμερα με τον οικονομικό σου τομέα και θα προβληματιστείς για τα έξοδα που τρέχουν αλλά και για όλα όσα πρέπει να καλύψεις στην πορεία αυτού του μήνα. Θα υπερασπιστείς τα δικαιώματά σου για να διασφαλίσεις καλύτερους πόρους για το μέλλον σου .Κάποιες συναισθηματικές ανασφάλειες είναι πολύ πιθανό να εκδηλωθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ οι απαιτήσεις σου από τους ανθρώπους που είναι δίπλα σου είναι αρκετά μεγάλες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα κάνεις έναν αναλογισμό για το τι σου αξίζει και τι πρέπει να έχεις στο πλευρό σου η αυτοπεποίθησή σου είναι αρκετά πεσμένη και αυτό μπορεί να σε κάνει λίγο πιο ευάλωτο και ευαίσθητο στον τρόπο σκέψης αλλά και στις αντιδράσεις σου η μέρα είναι ακατάλληλη για να πάρεις καταλυτικές αποφάσεις για την πορεία μιας σχέσης

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα αφοσιώνεσαι στα επαγγελματικά σου και να ζητάς τους τρόπους εκείνους που θα μπορέσεις να ανελιχθείς και να εξασφαλίσεις μία καλύτερη οικονομική πορεία. Η επιμονή σου θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους σκοπούς σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Το σημερινό εξάγων του Άρη με τον Κρόνο σε βοηθά να πραγματοποιήσεις εποικοδομητικές, αποτελεσματικές κινήσεις στα επαγγελματικά και οικονομικά σου! Επιπλέον, σήμερα όπου περνά η Σελήνη στο ζώδιο σου , από το μεσημέρι και μετά αφοσιώνεσαι σε ότι αγαπάς περισσότερο και είσαι ιδιαίτερα συναισθηματικός τρυφερός και δοτικός απέναντι στους ανθρώπους που βρίσκονται στο πλευρό σου. Αφιερώνεις την ημέρα σου σε ότι πραγματικά σε γεμίζει και γίνεσαι ιδιαίτερα εκφραστικός και γενναιόδωρος απέναντι στο σύντροφο στα παιδιά αλλά και στους συνεργάτες σου. Μία ανανέωση στην εμφάνισή σου θα σε βοηθήσει να αναπτερώσεις το ηθικό σου και να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μέρα γεμάτη συναίσθημα και προσδοκίες, έχεις τη διάθεση να εκφράσεις όλα όσα κρύβεις εδώ και καιρό μέσα σου και πίστεψέ με θα μπορέσεις να έχεις και την ανάλογη ανταπόδοση. Σημαντικό ωστόσο είναι να αποφύγεις τη μουρμούρα και τη συνεχή αναμόχλευση του παρελθόντος που σε πηγαίνει πίσω

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εργάζεσαι με δημιουργικότητα αυτή την ημέρα και δίνεις την ψυχή σου για να μπορέσει να ορθοποδήσει και πάλι εργασία σου.Μπορεί να υπάρχουν κάποιες προσωρινές ανασφάλειες Ωστόσο οι προσπάθειές σου θα έχουν ανταμοιβή. Στα οικονομικά παρασύρεσαι σε αρκετά έξοδα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Το σημερινό εξάγωνο του Άρη με τον Κρόνο, σε βοηθά να βρεις λύσεις για θέματα σχέσεων και συνεργασιών, ενώ οι προτάσεις συνεργασιών θα έχουν έναν σταθεροποιητικό χαρακτήρα! Ωστόσο εσύ σήμερα αγαπητέ μου Λέοντα νιώθεις λίγο κλεισμένος στο καβούκι σου και συναισθηματικά αρκετά ευάλωτος με διάθεση να απομακρυνθείς για λίγο από όλους και από όλα προκειμένου να συγκροτήσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Υπάρχει έντονο παρασκήνιο αυτή την ημέρα γεγονός που σε κάνει αρκετά καχύποπτο και επιφυλακτικό απέναντι σε όλους και σε όλα . Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου γιατί έχεις ανάγκη από ξεκούραση προκειμένου να βρεις και πάλι τις ισορροπίες σου

Αισθηματικές Προβλέψεις

Συναισθηματική απομόνωση είναι η βασική τάση της ημέρας. Μία σχέση θέλει θυσίες για να διατηρηθεί και αυτό το αντιλαμβάνεσαι πάρα πολύ έντονα σήμερα που Υπερβάλεις των δυνάμεων σου για να διατηρήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε σένα και στο άτομο που αγαπάς. Αν είσαι χωρίς σχέση η μέρα δεν έχει σπουδαίες εξελίξεις απεναντίας φαίνεται ότι δεν αφήνεις αρκετό χώρο για να μπει ένα νέο άτομο στη ζωή σου

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα κλείνεις επαγγελματικές εκκρεμότητες και προσπαθείς να διεκπεραιώσεις όλες τις υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί τον τελευταίο καιρό γύρω σου. Στα επαγγελματικά σου υπάρχει ισχυρός ανταγωνισμός ο οποίος σε φθείρει ψυχολογικά .Στα οικονομικά διατηρείς τις ισορροπίες παρόλο που ακόμα είσαι ανήσυχος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, το σημερινό εξάγωνο Άρη – Κρόνου σου δίνει ξεκάθαρες λύσεις για ζητήματα εργασίας και οικονομικών, οι κινήσεις σου θα πιάσουν τόπο! Η μέρα σου είναι αρκετά κοινωνική με ευχάριστες προσκλήσεις και προτάσεις μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Κυνηγάς πολύ περισσότερο τους στόχους τις επιθυμίες σου και βάζεις πλώρη για τα μεγάλα σχέδια που θέλεις εν καιρώ να πραγματοποιήσεις. Κάποιος φίλος σήμερα θα χρειαστεί την υποστήριξή σου και θα την προσφέρεις απλόχερα. Οι μεγάλες προσδοκίες που υπάρχουν μέσα στην καρδιά σου σε κάνουν σήμερα να γίνεσαι ιδιαίτερα διεκδικητικός προκειμένου να δεις το όνειρο να γίνεται πραγματικότητα

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία ευχάριστη πρόταση θα αποτελέσει την έκπληξη της ημέρας Στα αισθηματικά σου ανοίγεσαι σε νέες ευκαιρίες που σε βοηθούν να πάρεις και πάλι την επιβεβαίωση που έχεις τόσο πολύ ανάγκη. Να αναμένεις μία συναισθηματική ικανοποίηση

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυξάνεται στη δημοτικότητα σου κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας γεγονός που θα σε βοηθήσει να δεις πρόοδο στα επαγγελματικά σου. Αξιοποίησε τις γνωριμίες σου που μπορούν να στηρίξουν τα εργασιακά σου σχέδια. Στα οικονομικά βρίσκεσαι σε προοδευτική περίοδο.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα με το εξάγωνο Άρη – Κρόνου, σιγουρεύεσαι στα αισθηματικά σου και ικανοποιείσαι από κάποιες εξελίξεις που σου δίνουν περισσότερη ασφάλεια και σταθερότητα! Επιπλέον από το μεσημέρι και μετά επικεντρώνεσαι στα επαγγελματικά σου, στους στόχους σου και δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου προκειμένου να αναρριχηθείς και να κατακτήσεις μία υψηλότερη θέση τόσο κοινωνικά όσο και εργασιακά. Οι απαιτήσεις από τον εαυτό σου αλλά και από τους άλλους είναι ιδιαίτερα υψηλές και σήμερα λειτουργείς απόλυτα κυριαρχικά και θέλεις να γίνει το δικό σου εδώ και τώρα. Προσπάθησε να μην δίνεις τόσο μεγάλη έμφαση στη γνώμη των ανθρώπων που είναι γύρω σου γιατί κάποιοι δεν θέλουν απόλυτα το καλό σου

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σημερινή μέρα έχει θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά όπου μπορείς αν σταθεροποιήσεις μία σχέση, βασική προϋπόθεση είναι να μην βάζεις γινάτι να περάσεις τις δικές σου θέσεις και απόψεις στο άτομο που υπάρχει μέσα στην καρδιά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η μέρα είναι κατάλληλη για να προχωρήσουν τα επαγγελματικά σου σχέδια και για να δεις πρόοδο στην εξέλιξη της εργασίας σου! Δώσε τον καλύτερό σου εαυτό και να θυμάσαι ότι πολλά από τα προβλήματα που σε βασανίζουν στα εργασιακά σήμερα θα τελειώσουν. Στον οικονομικό τομέα εξακολουθείς να είσαι ανήσυχος και να νιώθεις ανεπάρκεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα χαρακτηρίζεται από εξωστρέφεια και είσαι γεμάτος από αισιοδοξία έτοιμος να κάνεις ότι περνά από το χέρι σου για να περάσεις καλά αλλά και για να δεις ουσιαστική πρόοδο και εξέλιξη σε όλα τα σχέδια που υπάρχουν αυτό τον καιρό στο μυαλό σου. Είναι πολύ πιθανό να προγραμματίσεις κάποιο ταξίδι που θέλεις να γίνει ενώ μία πρόταση ένα μήνυμα ή ακόμα και μία συμφωνία θα δώσουν σήμερα την απόλυτη χαρά! Επιπλέον, με το ευεργετικό εξάγωνο Άρη – Κρόνου, επιτέλους μπορείς να βάλεις σε τάξη και σειρά το πρόγραμμά σου, την εργασία σου αλλά και την φυσική σου κατάσταση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το χιούμορ σου είναι το όπλο θα φέρει τις ερωτικές κατακτήσεις που έχεις βάλει εδώ και καιρό στο μάτι. Οι ερωτικές επικοινωνίες της ημέρας έχω να σου προσφέρουν ικανοποίηση και να σε γεμίσουν με τη διάθεση για νέες περιπέτειες

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου η μέρα είναι κατάλληλη για να προχωρήσεις σε νέα σχέδια επαφές και συναντήσεις που θα έχουν πολύ καλά αποτελέσματα στα οικονομικά σου Είσαι σε μία περίοδο εξέλιξης και νιώθεις ικανοποίηση γιατί έρχονται κάποια χρήματα στα χέρια σου που τα περίμενες εδώ και καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Σήμερα είσαι φορτισμένος ψυχολογικά και έχεις υπερβολικές απαιτήσεις τόσο από τον εαυτό σου όσο και από τους ανθρώπους που υπάρχουν γύρω σου. Οι σχέσεις σου μπαίνουν σε ένα νέο στάδιο και θα έχουν μία θετική έκβαση ωστόσο σήμερα μπορεί να είσαι ιδιαίτερα απόλυτος στη συμπεριφορά σου και γεμάτος πάθος για να κατακτήσεις αυτό που θες. Τα οικονομικά σου είναι ένας τομέας που σε αγχώνει αρκετά και αυτή την ημέρα πρέπει να διεκπεραιώσεις αρκετά χρεωστικά υπόλοιπα γεγονός που φορτίζει την ψυχολογία σου ! Επιπλέον αγαπητέ μου Τοξότη, με το εξάγωνο Άρη – Κρόνου, βάζεις γερά θεμέλια για την υλοποίηση επιθυμιών, ερωτικών ή και δημιουργικών σχεδίων!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μέρα γεμάτη πάθος για τον ερωτικό σου τομέα όμως θα εκδηλωθούν ζήλιες και καταπιεστικές τάσεις οι οποίες θα φορτίσουν για λίγο την ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και το άτομο που σε ενδιαφέρει. Άκουσε σήμερα την καρδιά σου όπου θα σου δώσει απαντήσεις σε ανησυχίες που υπάρχουν για τα ερωτικά

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου σήμερα είσαι φορτισμένος με στρες ενώ εκνευρίζεσαι και από τις συμπεριφορές κάποιων ανθρώπων που προσπαθούν να σου υποδείξουν του τι είναι σωστό να κάνεις! Στα οικονομικά η μέρα είναι απαιτητική και θέλει πολύ καλή διαχείριση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, με το σημερινό εξάγωνο του Άρη με τον Κρόνο, κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις που θα βοηθήσουν την στήριξη των οικονομικών σου! Επιπλέον σήμερα από το μεσημέρι και έπειτα είναι τονισμένη η διάθεσή σου για συντροφικότητα, οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου εξομαλύνονται και δημιουργείται ένα όμορφο κλίμα ανάμεσα σε σένα και στους ανθρώπους που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου .Έχεις την ευκαιρία να αναθερμάνεις μία σχέση και να λάβεις ικανοποίηση βλέποντας ότι κάποιες προσδοκίες σου φτάνουν στο στάδιο της εκπλήρωσης .Σημαντικό ωστόσο είναι να αποφύγεις τη βιασύνη και την παρορμητικότητα πού είναι στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν τις καταστάσεις στα άκρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μέρα κατάλληλη για ρομάντζο τρυφερότητα ζεστασιά και συντροφικότητα η αισθηματική σου ζωή βελτιώνεται και ο σύντροφός σου φαίνεται ότι έχει περισσότερο από κάθε άλλη φορά την ανάγκη σου .Αν δεν έχει σχέση η σημερινή μέρα σε προδιαθέτει να τολμήσεις και να ξεφύγεις για λίγο από το πρόγραμμά σου κάνοντας μία δραστηριότητα που θα φέρει και μία νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τις συνθήκες στις επαγγελματικές συνεργασίες προκειμένου να δεις καλύτερα αποτελέσματα στην εργασία σου στα οικονομικά υποχωρούν τα προβλήματα και καταφέρνεις να διαχειριστείς τις υποχρεώσεις σου με μεγαλύτερη συνέπεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα ο Άρη από τον Κριό σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο από το ζώδιο σου και θα έχεις σωστές και δομημένες επικοινωνίες που θα σε βοηθήσουν στην επίλυση καταστάσεων που σε έχουν προβληματίσει! Από το μεσημέρι και έπειτα, η μέρα σου είναι φορτισμένη με αρκετό άγχος γιατί υπάρχουν αρκετές υποχρεώσεις και τρεξίματα που πρέπει να διεκπεραιώσεις και θέλεις να λειτουργήσεις σε όλα με πάρα πολύ μεγάλη συνέπεια. Προσπάθησε να αποφύγεις τη βιασύνη στις κινήσεις σου και μην αναλαμβάνεις περισσότερα από αυτά που μπορείς να διεκπεραιώσεις. Φρόντισε περισσότερο τη φυσική σου κατάσταση και προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορεί να υπάρχει ένα καλό κλίμα στα αισθηματικά σου όμως σήμερα φαίνεται ότι θα παραμελήσεις για λίγο τις ερωτικές σου επιθυμίες και θα αφήσεις στην άκρη τα ζητήματα καρδιάς! Αν είσαι σε σχέση θα έχεις κάποιες μικρές διαφωνίες που θα προκαλέσουν κάποια προσωρινή σύγχυση με το ταίρι σου

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μέρα κατάλληλη για να επιδοθείς με επιτυχία σε νέα επαγγελματικά εγχειρήματα αλλά και για να βγάλεις εις πέρας δύσκολα επαγγελματικά έργα. Στον οικονομικό τομέα είσαι σε μία περίοδο στασιμότητας χωρίς μεγάλες μεταβολές η επινοητικότητα σου θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Μέρα χαράς απόλαυσης και δημιουργικότητας, σήμερα μπορείς πραγματικά να περάσεις καλά να διασκεδάσεις και να αφήσεις και πολύ παραπάνω χώρο για τον έρωτα που παίζει τόσο σημαντικό ρόλο στη ζωή σου .Επικεντρώνεσαι κυρίως σε δραστηριότητες αλλά και σε ανθρώπους που σε βοηθούν να περνάς καλά και να αποφορτίζεσαι ψυχολογικά. Η μέρα προδιαθέτει τον προγραμματισμό μιας μετακίνησης για αναψυχή ! Επιπλέον με το εξάγων του Άρη με τον Κρόνο δίνονται λύσεις για μία οικονομική σου υπόθεση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η μέρα μπορεί να ξεκινήσει με συγχύσεις και ανασφάλειες για τα αισθηματικά σου όμως από το μεσημέρι και έπειτα ανοίγονται ευκαιρίες για να μπορέσεις να απολαύσεις όμορφες στιγμές στα ερωτικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τεμπέλικη διάθεση θα είσαι στα επαγγελματικά σου σήμερα όπου δεν θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις και μεταβολές .Στα οικονομικά σου υπάρχουν θετικές εξελίξεις και σταθερές προοπτικές.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή,...