Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
21.2 C
Athens

Παναθηναϊκός: Φύγε εσύ, μείνε εσύ…

Οι πρώτες επαφές με τους εκπροσώπους των Δώνη, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Πράνιτς, Κοτσόλη και τα μηνύματα της διοίκησης του Παναθηναϊκού προς τους παίκτες μετά τις σχετικές εισηγήσεις του Αντρέα Στραματσόνι.

Η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε και ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του ενόψει της διαδικασίας των πλέι οφ που θα καθορίσουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Παρά ταύτα υπάρχουν ήδη θέματα που “τρέχουν” αναφορικά με το έμψυχο υλικό των “πράσινων” με βάσει το πρώτο στάδιο των συμπερασμάτων και της “έκθεσης” του ρόστερ από τον προπονητή, Αντρέα Στραματσόνι.

Συγκεκριμένα οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι στην παρούσα φάση έχουν πραγματοποιηθεί οι αρχικές επαφές με τους εκπροσώπους των Αμπντούν Ατζαγκούν, Χρήστου Δώνη, Ντάνιελ Πράνιτς, Στέφανου Κοτσόλη και Μλάντεν Πέτριτς, καθώς επίσης και με τους Μάικλ Εσιέν και Γενς Βέμερ που αποτελούν ξεχωριστή κατηγορία.

Τα δεδομένα που υπάρχουν για κάθε περίπτωση είναι τα εξής:

Αμπντούν Ατζαγκούν: Ο μάνατζέρ του έχει ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζεται από τον Αντρέα Στραματσόνι για τη νέα σεζόν και ως εκ τούτου η πλευρά του Νιγηριανού μεσοεπιθετικού θα πρέπει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Είτε ως μεταγραφή χωρίς αντίτιμο αλλά με ποσοστό μεταπώλησης, είτε ως δανεικός.

Χρήστος Δώνης: Ο Ελληνας μέσος που αγωνίζεται στην ελβετική Λουγκάνο ως δανεικός δεν έχει χρόνο συμμετοχής και κατά συνέπεια θεωρείται απίθανο να καταβάλουν οι Ελβετοί την οψιόν αγοράς του.

Ο Στραματσόνι δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν και οι άνθρωποι του “Τριφυλλιού” έχουν κάνει μία πρώτη ενημέρωση στην πλευρά του παίκτη προκειμένου να ψάξει για την επόμενη ομάδα του.

Ντάνιελ Πράνιτς: Η πρώτη επαφή έγινε πριν από λίγες ημέρες και από την πλευρά του Παναθηναϊκού επισημάνθηκε ότι μπορεί να υπάρξουν ουσιαστικές συζητήσεις μετά τα πλέι οφ αλλά μόνο εάν αποδεχθεί ρόλο αναπληρωματικού και με απολαβές κάτω από τα μισά που παίρνει τώρα ο Κροάτης (300 χιλ. ευρώ καθαρά).
Μλάντεν Πέτριτς: Ο Στραματσόνι έχει εισηγηθεί την παραμονή του Κροάτη επιθετικού για ένα ακόμη χρόνο στον Παναθηναϊκό εκτιμώντας ότι μπορεί να βοηθήσει στο ροτέισον και ξεκαθαρίζοντας ότι τον υπολογίζει για 3ο-4η επιλογή.

Ο Πέτριτς έχει στο μυαλό του να κρεμάσει τα παπούτσια του αλλά δείχνει ανοιχτός να το συζητήσει, παρότι οικονομικά γνωρίσει ότι θα έχει μείωση κοντά στο 50% (λαμβάνει επίσης 300 χιλ. ευρώ).

Στέφανος Κοτσόλης: Ο Ιταλός προπονητής εκτιμά ότι ο Κοτσόλης αποτελεί θετική επιρροή για τα αποδυτήρια της ομάδας και έχει εισηγηθεί την παραμονή του για έναν ακόμη χρόνο, όχι όμως ως δεύτερος τερματοφύλακας της ομάδας.

Στην πρώτη επαφή που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα ο Κοτσόλης έδειξε την εντύπωση ότι επιθυμεί να έχει περισσότερο χρόνο και πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα από τη στιγμή που αισθάνεται καλά, άρα το θέμα της παραμονής του θεωρείται δύσκολο αλλά ακόμα ανοιχτό.
Οσον αφορά στους Μάικλ Εσιέν και Γενς Βέμερ, ο Γερμανός δεξιός μπακ βρίσκεται ως γνωστόν σε καραντίνα από τον περασμένο χειμώνα και έκτοτε δεν έχει βρεθεί λύση για την αποδέσμευσή του, ωστόσο στην παρούσα φάση γίνονται νέες επαφές για κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας και λογικά το καλοκαίρι θα αποτελέσει και τυπικά παρελθόν.

Στο θέμα του Εσιέν είναι σαφές ότι απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί εξαιτίας του ύψους του συμβολαίου του κάτι που κατέδειξε άλλωστε και η πρόσφατη επαφή με τον μάνατζέρ του που ήδη “ψάχνεται” σε διάφορα μέρη του εξωτερικού για το μέλλον του πελάτη του. Αλλωστε έχει καταστεί σαφές ότι τη νέα σεζόν δεν θα ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Youth League – Ολυμπιακός-Μίλαν 3-0: Στην κορυφή της Ευρώπης οι ερυθρόλευκοι νέοι

Τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης σε επίπεδο Νέων, πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός και μαζί του το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Κ19 των «ερυθρόλευκων» νίκησε 3-0 τη...

Οι αθλητικές μεταδόσεις 22/4/24

Ο τελικός του UEFA Youth League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μίλαν, η αναμέτρηση του Λαυρίου με το Μαρούσι και το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα...

Ο Ολυμπιακός υπέταξε τον ΠΑΟΚ

Η πρόκριση στους τέσσερις του Conference League, έχει μπολιάσει με περίσσια αυτοπεποίθηση τους Πειραιώτες, οι οποίοι κέρδισαν χωρίς να πιεστούν τον ΠΑΟΚ με 2-1...

Στην κορυφή της βαθμολογίας παρέμεινε η ΑΕΚ

Στην κορυφή του βαθμολογικού παρέμεινε η ΑΕΚ, η οποία πέρασε από την Θεσσαλονίκη, επικρατώντας επί του Άρη με 2-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η Ένωση...

Λαμία– Παναθηναϊκός 0-5 : Έκανε… βόλτα στη Φθιώτιδα

Με πρωταγωνιστές τους Ιωαννίδη και Μπακασέτα ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα με σκορ 5-0 της Λαμίας και παραμένει στους διεκδικητές του πρωταθλήματος Ο Παναθηναϊκός μετέτρεψε σε…...

Οι αθλητικές μεταδόσεις 21/4/24

Οι αθλητικές μεταδόσεις της Κυριακής – Τι δείχνει η τηλεόραση Οι αγώνες των πλέι οφ της Super League, με κορυφαίο το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, o τελικός...

Ο Φέρτης για τον Δομάζο και τον Παναθηναϊκό

Ο μεγάλος Γιάννης Φέρτης δεν έκρυψε ποτέ την αδυναμία του για τον Παναθηναϊκό. Σε μια συνέντευξή του είχε πει: «Είχα µανία µε το γήπεδο, µε...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Πάσχα: Αντίστροφη μέτρηση για τις γιορτές – Πότε κλείνουν τα σχολεία

Αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για τις γιορτές του Πάσχα, με το τελευταίο κουδούνι για...

Η ΕΕ μπλοκάρει το ΤikTok – Η νέα λειτουργία «εθιστική όσο το τσιγάρο»

Η ΕΕ ανακοίνωσε ότι θα απαγορεύσει μια νέα υπηρεσία που εγκαινίασε η TikTok στην...

Δεκάδες σεισμοί σε διάστημα λίγων ωρών

Περισσότερες από 80 σεισμικές δονήσεις, εκ των οποίων η μεγαλύτερη είχε μέγεθος 6,3 βαθμών,...

Ρέντη – Δολοφονία Λυγγερίδη: Σήμερα στον Εισαγγελέα οι 64 συλληφθέντες

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση της δολοφονίας του...