Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
19.7 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 12/5/2016

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να συμβάλλει θετικά στα οικονομικά σου, ιδιαίτερα σε σχέση με κάποιες εξασφαλίσεις που αναζητάς. Για να έχεις όμως τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα θα πρέπει να διερευνήσεις προσεκτικά τις κρυφές παραμέτρους της υπόθεσης σου και να απευθυνθείς σε πρόσωπα που «λύνουν και δένουν» στον τομέα τους.

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Λέοντα ενδέχεται να σου δημιουργήσει μια συναισθηματική αναστάτωση, κάτι βέβαια που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα αν είσαι ήδη σε μια σχέση. Αν όμως είσαι μόνος/η, τότε… καλό βόλι!
ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να σου φέρει μια όχι και τόσο ευχάριστη είδηση ή να συμβάλλει σε αποκαλύψεις που θα σε προβληματίσουν. Επιπλέον, αν ταξιδέψεις και δεν γνωρίζεις καλά τα «κατατόπια», ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς. Από την άλλη πλευρά όμως η συγκεκριμένη όψη προάγει τις πνευματικές αναζητήσεις σου κι ίσως γίνεις κάτοχος ενός πολύτιμου «μυστικού».

Ερωτικά
Το «απόλυτο» εισβάλλει στην ζωή σου και είναι δύσκολο να «βολευτείς» με ημίμετρα ή με καταστάσεις που απλά «περνάς καλά». Κι εδώ το πρόβλημα είναι ότι μπορεί να εγκλωβιστείς σε αρνητικές σκέψεις, αγωνίες και υποψίες!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο σε καλεί να επανεξετάσεις μια σειρά από υποθέσεις που δεν μπόρεσαν να προχωρήσουν στο πρόσφατο παρελθόν, με σκοπό να διαγνώσεις τις αιτίες και να διορθώσεις τα κακώς κείμενα. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας θα σε βοηθήσει να βρεις τις κατάλληλες «άκρες» στα οικονομικά σου, εξασφαλίζοντας τις αναγκαίες εγγυήσεις.

Ερωτικά
Η επικοινωνιακή σου πολιτική αποδίδει και μπορείς να τραβήξεις επάνω σου την προσοχή ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει. Από εκεί και ύστερα όμως καλό είναι να ρωτήσεις ώστε να μάθεις περισσότερα για το «ποιόν» του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σε καλεί να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι ακριβώς ζητάς από την ζωή σου κι επιπλέον πόσο τελικά σου κάνουν καλό κάποιες επαφές ή γνωριμίες, που από ότι φαίνεται δεν λογαριάζουν τόσο εσένα, όσο τα συμφέροντα τους. Παράλληλα, αν αποδεχθείς μια πρόταση συνεργασίας, να θυμάσαι ότι θα είναι εξαιρετικά δύσκολη η απεμπλοκή σου από αυτήν.

Ερωτικά
Ίσως να προβληματιστείς με αφορμή κάποια «μυστήρια» συμπεριφορά του προσώπου που σε ενδιαφέρει ή ύστερα από την αρνητική «προτροπή» κάποιου/ας που υποτίθεται θέλει το καλό σου αλλά στην πραγματικότητα σε ζηλεύει.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στα επαγγελματικά σου, καλό είναι όμως να συνειδητοποιήσεις ότι οι εξελίξεις δεν εξαρτώνται τόσο από τις δικές σου προθέσεις και προσπάθειες αλλά από το αν τα σχέδια σου εναρμονίζονται με ισχυρά συμφέροντα, αφού με τον Πλούτωνα «παρόντα» δείχνει άτοπο το να τους πας κόντρα. Μην προχωρήσεις λοιπόν, αν δεν έχεις τις κατάλληλες «άκρες».

Ερωτικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε ωθεί να εκθέσεις τα συναισθήματα σου, παίρνοντας φυσικά και το ανάλογο… ρίσκο, μην περιμένεις όμως να μείνει ασχολίαστη η συμπεριφορά σου, ιδιαίτερα από κάποιους/ες που έχουν λόγους να σε εχθρεύονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία σου, αφού ίσως πληροφορηθείς ή βιώσεις κάτι όχι και τόσο ευχάριστο. Από την άλλη πλευρά όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε διερευνητικές συζητήσεις για οτιδήποτε σε ενδιαφέρει, ξεκινώντας από τις σχέσεις σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ερωτικά
Μια είδηση που θα λάβεις μπορεί να αλλάξει πολλά στον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα, πριν όμως πάρεις κάποια «τελειωτική» απόφαση, ψαξ’ το περισσότερο, αφού μπορεί να πρόκειται και για μια «στημένη» δουλειά.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να κάνεις ένα «γενναίο» ξεκαθάρισμα στον χώρο σου και να απαλλαγείς από αντικείμενα που σου θυμίζουν δυσάρεστες καταστάσεις ή σε «κολλάνε» στο παρελθόν και δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις. Επιπλέον, με την συνδρομή του τριγώνου Ερμή-Πλούτωνα, ένα οικογενειακό μυστικό μπορεί να «βγει στην φόρα» αλλάζοντας τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Ερωτικά
Νέες γνωριμίες ανανεώνουν το ενδιαφέρον σου, ίσως μάλιστα σε βοηθήσουν να ξεχάσεις για λίγο τα όποια προβλήματα σου. Από αυτό το σημείο βέβαια, μέχρι το να προκύψει κάτι πιο… κοντινό, υπάρχει αρκετή απόσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα έχεις τον τρόπο να «περάσει» το δικό σου ή γενικότερα να αποκτήσεις πλεονέκτημα σε μια υπόθεση όπου οι μυστικές διασυνδέσεις ή συμμαχίες παίζουν πρωτεύοντα ρόλο. Επιπλέον, το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να «ξεθάψεις» αλήθειες ή να εκμαιεύσεις πληροφορίες που μπορεί να σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμες.

Ερωτικά
Το θετικό σενάριο είναι να «δέσεις» ακόμη περισσότερο την σχέση σου, συνειδητοποιώντας σημαντικές αλήθειες. Το αρνητικό είναι να ανακαλύψεις κάποια πράγματα, που θα σε στενοχωρήσουν και θα σε αναγκάσουν να πάρεις τα… μέτρα σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αν επιθυμείς να ανανεώσεις τον εξοπλισμό σου ή να κάνεις μια σημαντική τοποθέτηση χρημάτων, καλό είναι να κάνεις πρώτα μια έρευνα αγοράς, αφού είναι βέβαιο ότι θα «ξετρυπώσεις» ευκαιρίες που δεν φαίνονταν με μια πρώτη ματιά. Επιπλέον, το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σε καλεί να επέμβεις σε ένα εργασιακό σου θέμα, πριν βρεθείς προ τετελεσμένων.

Ερωτικά
Σήμερα αναμένεται να έρθεις σε επαφή με πολύ κόσμο κι αν ενδιαφέρεσαι για ένα νέο ξεκίνημα σίγουρα θα έχεις τις ευκαιρίες σου. Παράλληλα όμως πρόσεξε μήπως στην δουλειά σου γίνονται ερωτικές «αλχημείες»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο Πλούτωνας στο ζώδιο σου μπορεί να «βαρύνει» την ψυχολογία σου και ανεξάρτητα από το αν θα συμβεί κάτι ή όχι είναι πιθανό να «φλερτάρεις» με μια αίσθηση ματαιότητας. Το ζητούμενο όμως δεν είναι να «τα βάψεις μαύρα» αλλά να αφήσεις πίσω σου οτιδήποτε σε φθείρει. Κι αν κάνεις το σωστό βήμα προς την αναγέννηση σου, σύντομα θα ακολουθήσουν κι άλλα.

Ερωτικά .
Βρίσκεσαι στα πρόθυρα μιας σημαντικής απόφασης, να θυμάσαι όμως ότι ο κύκλος δεν έχει κλείσει ακόμη και σχετικά σύντομα θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις τις επιλογές σου. Παράλληλα, ένα πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να σου κτυπήσει την «πόρτα».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σε καλεί να ψάξεις προσεκτικά στο σπίτι ή το γραφείο σου, ώστε να ανακαλύψεις «ξεχασμένα» πράγματα που μπορούν να σου φανούν χρήσιμα. Παράλληλα βέβαια είναι πιθανό να «πέσεις» πάνω σε καταστάσεις που εξελίσσονται εν αγνοία σου κι αν δεν τις είχες πάρει χαμπάρι θα μπορούσαν να σου δημιουργήσουν προβλήματα.

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Λέοντα αναμένεται να δημιουργήσει διακυμάνσεις στην διάθεση σου αλλά και μια γενικότερη αστάθεια στις σχέσεις σου. Και σε μια τέτοια φάση ο «χρυσός» κανόνας είναι το να μην παίρνεις τα πράγματα πολύ στα σοβαρά!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
«Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα»… Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να συμβάλλει σε ποικίλες εκμυστηρεύσεις, σε κάθε περίπτωση όμως να θυμάσαι ότι οι προθέσεις των άλλων δεν είναι πάντα αγαθές κι ότι ίσως έχεις να κάνεις με «καλοθελητές» που εξυπηρετούν είτε τα συμφέροντα τους είτε το «βίτσιο» τους να μην θέλουν να δουν άνθρωπο να… προκόβει!

Ερωτικά
Το πιθανότερο είναι να ασχοληθείς περισσότερο με «θέματα» των φίλων σου παρά με δικά σου, σε μια τέτοια περίπτωση όμως πρόσεξε μήπως άθελα σου γίνεις το «όχημα» μιας διαδικασίας υπονόμευσης, υπαγορευμένης από ζήλεια

Πηγή: astrology.gr

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Σαν σήμερα 28 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 845: Οι Βίκινγκς...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Σαν σήμερα 27 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι επαναστάτες...