Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
18.9 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 13/6/2016

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ ασχολήσου σήμερα με τα σχέδια και τα όνειρά σου και πώς θα τα πραγματοποιήσεις. Ο Ερμής που κάνει την είσοδο του στους Διδύμους σε γεμίζει με συναισθήματα χαράς και αισιοδοξίας. Προσπάθησε να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου, γιατί την τελευταία περίοδο με τις πολυάριθμες υποχρεώσεις σου τον έχεις παραμελήσει. Οι μέρες αυτές είναι οι ιδανικότερες για να βάλεις τις βάσεις για τη δημιουργία μιας νέας φιλίας, με μεγάλη διάρκεια στον χρόνο.

Αισθηματικές
Μερικές φορές τα πείσματα στην σχέση είναι καλά, αλλά όταν γίνονται συνέχεια θα κουράσουν. Φρόντισε σήμερα φίλε Κριέ να χαλαρώσεις περισσότερο και να αφιερώσεις ουσιαστικό χρόνο στον σύντροφό σου που το έχει ανάγκη. Αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος θα έχεις μία ευχάριστη είδηση από άτομο του παρελθόντος που θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα και θα σε βάλει σε σκέψεις επανασύνδεσης μαζί του.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Πολλές καταστάσεις που ήταν προβληματικές θα τακτοποιηθούν και θα δώσουν άλλη πνοή στα επαγγελματικά σου όνειρα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θα σε ικανοποιούσε. Απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε έξοδα και αγορές που μπορεί να είναι περιττά.

Ταύρος
Με τον Ερμή να κάνει σήμερα την είσοδο του στο ζώδιο των Διδύμων θα σε περιβάλλει η αρμονία και θα πετυχαίνεις αυτά που θέλεις με ελάχιστη προσπάθεια αγαπητέ Ταύρε. Οι ευκαιρίες θα είναι γύρω σου. Πρόσεχε μην τις αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες, γιατί κρύβουν μέσα τους τις λύσεις για ενδεχόμενα προβλήματα του παρελθόντος. Το βράδυ φρόντισε να το περάσεις όσο καλύτερα μπορείς, για να αισθανθείς πιο όμορφα ψυχικά.

Αισθηματικές
Πλησίασε περισσότερο τον άνθρωπό σου και πες αυτά που νιώθεις, για να νιώσεις καλύτερα και εσύ αλλά και αυτός. Η ημέρα θα είναι ερωτική και άκρως ρομαντική. Εσένα που ακόμη σε ταλανίζει η μοναξιά δεν πρέπει να σκέφτεσαι απαισιόδοξα, γιατί οι δυνατότητες που έχεις είναι τεράστιες και σε περιμένουν τα καλύτερα.

Επαγγελματικές
Θα μπεις σε μια νέα τάξη πραγμάτων και καταστάσεων στην δουλειά σου. Πολλά θέματα που μέχρι σήμερα ήταν προβληματικά, θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου. Μπορεί να βγεις εκτός προϋπολογισμού.
Δίδυμοι
Σήμερα αγαπητέ Δίδυμε φρόντισε να ελέγξεις με κάθε λεπτομέρεια, όλα τα αδύνατα σημεία που μπορεί να έχεις. Όσο για κάποια σχέδιά σου που μπορεί να καθυστερούν αυτή την περίοδο, μην ανησυχείς, γιατί οι υποδομές που έχεις από το παρελθόν είναι πάρα πολύ καλές και είναι θέμα χρόνου και συγκυριών. Πάντως φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, γιατί με τις πολλές υποχρεώσεις που μαζεύτηκαν το τελευταίο διάστημα τον έχεις παραμελήσει αρκετά.

Αισθηματικές
Σήμερα φίλε Δίδυμε θα θέλεις να ξεκαθαρίσεις θέματα που αφορούν την σχέση σου από το παρελθόν. Έχεις την εύνοια του Ερμή που από σήμερα και στο εξής θα κινείται στ ζώδιο σου για να το κάνεις και με χαμηλούς τόνους μπορείς να βρεις την χρυσή τομή ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Εσύ που ακόμη είσαι αδέσμευτος, σε περιμένει μία ευχάριστη έκπληξη το βράδυ από ένα άτομο που σε έχει γοητεύει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα τα πας πολύ καλά και οι συνάδελφοι σου θα σε βοηθήσουν σημαντικά για κάποια σχέδια σου που έχουν καθυστερήσει και σε αγχώνουν σημαντικά. Στα οικονομικά αρχίζεις και ξαναβρίσκεις τους παλιούς σου ρυθμούς. Μπορείς να συζητήσεις για οικονομικά θέματα.

Καρκίνος
Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε είναι μια μέρα σημαντικών γεγονότων και αλλαγών για εσένα. Τα ευεργετικά αποτελέσματα θα τα αντιληφθείς τις επόμενες μέρες. Η νέα θέση του Ερμή στους Διδύμους σε ευνοεί για να κάνεις μια ουσιαστική αλλαγή πορείας. Μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια, γιατί οι ευκαιρίες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Ετοιμάσου να μάθεις κάποια νέα που θα σε κάνουν να χαρείς αρκετά.

Αισθηματικές
Σήμερα θα προσπαθήσεις να πετύχεις την ισορροπία και να φέρεις την ηρεμία στην σχέση σου. Με τον ερωτισμό που θα έχεις να ξέρεις ότι ό, τι και να ζητήσεις από τον σύντροφό σου αυτός θα κάνει τα πάντα για να σε ευχαριστήσει. Και αν η μοναξιά ακόμη δεν λέει να φύγει από κοντά σου, να ξέρεις ότι αυτή την περίοδο μπορούν να συμβούν τα καλύτερα στη ζωή σου, εντελώς ξαφνικά!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά, αλλά αυτήν την ημέρα απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα γιατί θα σου πέσουν πολλές αρμοδιότητες μαζεμένες και μπορεί να μπερδευτείς. Απόφυγε επίσης να σπαταλήσεις χρήματα άσκοπα. Καλό θα είναι να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που μπορεί να προκύψουν.

Λέων
Σήμερα αγαπητέ Λέοντα κάποιες αντιπαραθέσεις που θα λάβουν χώρα στον επαγγελματικό σου τομέα θα σε αγχώσουν αρκετά. Προσοχή μην δείξεις αδυναμία, γιατί μπορεί να έχεις δυσάρεστες εξελίξεις στο μέλλον. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πολλές γι αυτό φρόντισε να τις προστατέψεις με διπλωματική συμπεριφορά. Μίλησε άφοβα στα δικά σου άτομα για όλα αυτά που σε απασχολούν και σε προβληματίζουν. Μπορούν να σε βοηθήσουν στα ενδεχόμενα διλήμματά σου.

Αισθηματικές
Σήμερα φίλε Λέοντα χρειάζεται να μιλήσεις και να νιώσεις πιο ήρεμα με τον σύντροφό σου γιατί το τελευταίο διάστημα είσαι αρκετά φορτισμένος από την συμπεριφορά του. Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι του ζωδίου ανοίξτε τα φτερά σας και τολμήστε να ξεκινήσετε μία σχέση με τα πρόσωπα που σας πολιορκούν και δεν θα χάσετε…

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου καλό θα είναι σήμερα να κινηθείς αργά και σταθερά. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις και να πάρεις και γρήγορες αποφάσεις. Στα οικονομικά θέματα θα πας αρκετά καλά, αρκεί να σχεδιάσεις τι θέλεις να πετύχεις στο μέλλον και να κάνεις την σχετική οικονομία.

Παρθένος
Σήμερα αγαπητέ Παρθένε μπορείς να κρίνεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερο ρεαλισμό. Η νέα θέση του κυβερνήτη σου Ερμή στο ζώδιο των φιλικών για εσένα Διδύμων θα σου φέρει αρκετές ευκαιρίες που οφείλεις να αξιοποιήσεις δεόντως για το καλό σου. Μπορείς να πετύχεις όλα όσα έχεις στο μυαλό σου αρκεί να μείνεις συγκεντρωμένος και να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου. Προσπάθησε να είσαι συνετός.

Αισθηματικές
Φίλε Παρθένε βγάλε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που έχεις, για να μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα, ερωτικά και ρομαντικά με τον σύντροφό σου το αποψινό βράδυ. Εσύ που ακόμη ταλανίζεσαι από την μοναξιά σου μην κάθεσαι λεπτό στο σπίτι, γιατί η μέρα σε ευνοεί να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου μίλησε με τους συνεργάτες σου για αυτά που σε απασχολούν και σταματούν τα κοινά σας σχέδιά και την υλοποίησή τους και προσπάθησε να τους εξηγήσεις με λογικά επιχειρήματα τα λάθη τους και τις αδυναμίες τους. Στα οικονομικά σου απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα. Η ημέρα δεν ευνοεί τις οικονομικές συναλλαγές.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ η ημέρα με τον Ποσειδώνα να ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του σήμερα από το ζώδιο των Ιχθύων θα είναι κάπως δύσκολη για το ζώδιο σου και πρέπει να αποφύγεις να δράσεις εν βρασμώ ψυχής. Μείνε απόλυτα συγκεντρωμένος στα θέλω σου και μην αφήνεις τρίτα πρόσωπα και «υποτιθέμενους» φίλους να σου βάζουν εμπόδια. Προφυλάξου και δράσε διπλωματικά. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να τους αποφύγεις και δεν θα προκληθούν μεταξύ σας διενέξεις.

Αισθηματικές
Φίλε Ζυγέ ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του σήμερα. Εκμεταλλεύσου το και με την εύνοια που θα σου στείλει ο Ερμής από σήμερα και στο εξής στους Διδύμους κάνε ουσιαστικές συζητήσεις με τον σύντροφό σου για την πορεία της σχέσης σας. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι και η μοναξιά σου έχει γίνει μόνιμη συντροφιά, είναι καιρός να τη διώξεις και να δεχτείς τις προτάσεις που σου κάνουν εδώ και καιρό άτομα από το φιλικό σου περιβάλλον. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου τομέα αρχίζεις και βάζεις πολλές υποθέσεις σου σε μία σειρά. Μπορείς να διεκπεραιώσεις θέματα, που στο παρελθόν ήταν σε στασιμότητα αρκεί να τα αντιμετωπίσεις με εξυπνάδα και ευλυγισία. Στα οικονομικά σου, κάποιες καθυστερήσεις μπορεί να σε εκνευρίσουν και να αλλάξουν την πορεία που έχεις βάλει. Απόφυγε να κάνεις περιττές αγορές.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ οι προβληματισμοί σου για την πορεία των θεμάτων που σε απασχολούν στην καθημερινότητα σου θα είναι σήμερα αρκετοί αλλά με λογική σκέψη και ταπεινότητα θα καταφέρεις να βρεις λύσεις που θα σε ικανοποιήσουν. Έχεις δίπλα σου τους δικούς σου ανθρώπους για να σε βοηθήσουν σε ότι χρειαστείς.

Αισθηματικές
Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν άλλους τομείς της ζωή σου και βγάλεις την τρυφερότητα και τον ερωτισμό που έχεις. Εσύ που είσαι μόνος σου, βγες και διασκέδασε με τους φίλους σου και έχε τις κεραίες σου ανοιχτές… Ποτέ δεν ξέρεις από πού μπορεί να εμφανιστεί ο έρωτας στην ζωή σου…

Επαγγελματικές
Με τον Ερμή να σε ευνοεί σήμερα από τη νέα του θέση στους Διδύμους η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη της και θα σε παρακινήσει σε αποφασιστικές ενέργειες. Θέλεις να τακτοποιήσεις λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν, σε σχέση με τον χώρο της δουλειάς σου και θα τα καταφέρεις με την βοήθεια των συνεργατών σου. Η στασιμότητα στα οικονομικά σου θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας.

Τοξότης
Σήμερα αγαπητέ Τοξότη με τον Ποσειδώνα να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τους Ιχθείς ενδέχεται να έχεις μεγάλη ευαισθησία. Θα ενδιαφερθείς περισσότερο για τις συμπεριφορές σου και θα επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στο πώς να βελτιωθείς. Θα καταφέρεις να εδραιώσεις κάποιες σημαντικές επαφές ή σχέσεις, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Η δραστηριότητά σου θα τραβάει την προσοχή των άλλων και θα χαίρεις της εκτίμησης τους.

Αισθηματικές
Η σχέση σου φίλε Τοξότη είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Πάρε μερικές καταστάσεις έτσι όπως έρχονται και χαλάρωσε, ώστε να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Και αν ακόμη η μοναξιά υπάρχει στην ζωή σου, σταμάτα να γκρινιάζεις με το παραμικρό και δώσε την ευκαιρία σε ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον να σε πλησιάσει περισσότερο.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη νέα θέση του Ερμή στους Διδύμους θα μπορέσεις να καταφέρεις πολλά πράγματα, αλλά πρέπει να χαλαρώσεις λίγο από το τόσο πολύ άγχος που έχεις γιατί υποσυνείδητα μπορεί να οδηγηθείς σε επιπόλαιες αποφάσεις. Βάλε προγραμματισμό σε σχέση με τα οικονομικά σου, για να περάσεις την ημέρα χωρίς προβλήματα.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε η ημέρα είναι κατάλληλη για να προωθήσεις τα οικογενειακά σου σχέδια και τις υποχρεώσεις σου. Καλό είναι να επικεντρώσεις τις δυνάμεις σου για να βελτιώσεις τα αδύνατα σημεία στις οικογενειακές σου σχέσεις. Άδραξε τις οικογενειακές στιγμές που θα σου παρουσιαστούν, για να ξαναφτιάξεις τουλάχιστον τις σχέσεις σου με αγαπημένα άτομα που έχεις απομακρυνθεί από κοντά τους.

Αισθηματικές
Σήμερα φίλε Αιγόκερε με τον Ερμή να κάνει σήμερα την είσοδο του στους Διδύμους και να σε επηρεάζει θετικά, μπορείς να κάνεις ουσιαστικές κουβέντες με τον σύντροφό σου και να επανεξετάσετε από κοινού τους στόχους σας και τα μελλοντικά σας σχέδια. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία να έρθει στην ζωή σου, μην το βάζεις κάτω και συνέχισε να την ψάχνεις γιατί η ημέρα σε ευνοεί να συναντήσεις ένα ενδιαφέρον πρόσωπο μέσα στο φιλικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά, αλλά εσύ αγχώνεσαι να τελειώνεις τις υποθέσεις που έχεις αναλάβει πολύ γρήγορα. Κάνε υπομονή και μείνε πιστός στο πρόγραμμα σου και στο τέλος θα τα καταφέρεις. Μόνο μην σε πιάνει πανικός! Στα οικονομικά σου μην πάρεις ρίσκα. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές. Μπορείς να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες και παλιά χρέη.

Υδροχόος
Με τον Ερμή σήμερα να εισέρχεται στους Διδύμους και να σε ευνοεί μπορείς να πείσεις όσους φέρνουν εμπόδια στα σχέδια σου, να αλλάξουν οπτική και στάση απέναντι σου. Η ευστροφία σου, αγαπητέ Υδροχόε, θα χτυπήσει κόκκινο και θα καταφέρεις να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες για να προωθήσεις τα μελλοντικά σού σχέδια με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές
Φίλε Υδροχόε, μερικές φορές κάνεις μερικά πράγματα στην σχέση σου, που μπορεί να παρερμηνευτούν από τον σύντροφό σου και να τον στεναχωρήσουν. Ξεκαθάρισε την θέση σου και μην λες πράγματα εν βρασμώ ψυχής ώστε να περάσεις την ημέρα σου ήρεμα και ρομαντικά. Εσύ που ακόμη ψάχνεις και δεν έχεις βρει ταίρι, με τον ερωτισμό που θα έχεις τη σημερινή ημέρα θα έρθει πολύ σύντομα και η γνωριμία που αναζητάς από εκεί που δεν το περιμένεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου πολλές προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν και στρώνουν και μπορείς και υλοποιείς τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου πρέπει να μπεις σε πρόγραμμα σε σχέση με προβλήματα του παρελθόντος. Απόφυγε να κάνεις αγορές, γιατί θα παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

Ιχθείς
Την σημερινή ημέρα με τον Ποσειδώνα να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιό σου θα υπερισχύσει η συναισθηματικότητα από την υποκειμενικότητα. Φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις ξεκάθαρα αγαπητέ Ιχθύ ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Η οικογενειακή σου ζωή μπορεί να σε έχει προβληματίσει το τελευταίο διάστημα, αλλά με τις κατάλληλες κινήσεις μπορείς να βρεις συμφέρουσες λύσεις και για τις δύο πλευρές. Το βράδυ μην πεις όχι, σε ενδεχόμενες προτάσεις για κάποια έξοδο.

Αισθηματικές
Μπορείς σήμερα να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα στην σχέση σου και να ξεχάσεις πολλά προβλήματα του παρελθόντος. Η ημέρα προσφέρεται για ρομαντικές καταστάσεις με τον σύντροφό σου. Οι αδέσμευτοι μην κάθεστε καθόλου, γιατί ο Ερμής που κάνει την είσοδο του στους Διδύμους σας δίνει σήμερα τις καλύτερες επιρροές της για νέα γνωριμία.

Επαγγελματικές
Πολλά θέματα που είναι στάσιμα στην δουλειά σου θα αρχίσουν να αλλάζουν και θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Συνεχίζεις να έχεις οικονομικές ανασφάλειες. Έχεις μπει σε μια περίοδο που τα έξοδά σου θα είναι πάρα πολλά και πρέπει να σκέφτεσαι προτού ξοδέψεις.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Η απότομη άνοδος πριν την πτώση του Γιώργου Λαμπάτου

Πολλοί έχουν την πραγματικά στενάχωρη εικόνα του από τις πρωινές εκπομπές. Και φυσικά ήταν παρήγορη η συμφιλίωσή του on air με την Μάρκο Σεφερλή. Πριν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 13 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπημένε Κριέ, το Σάββατο αναμένεται να είναι μια μέρα με δυο διαφορετικά σενάρια. Το πρωί με τη Σελήνη στους Διδύμους να σχηματίζει...

«Χαμογελά» η τύχη σε οικονομικά και ερωτικά για 6 ζώδια

Eνθαρρυντικά νέα για το δεύτερο μισό του Απριλίου, αφού από την Κυριακή 21/4 η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 11 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Σήμερα, η Πέμπτη, Κριέ, προοιωνίζει μια ημέρα γεμάτη ευκαιρίες για αυτογνωσία. Η Σελήνη στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα το πρωί...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τέταρτη 10 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, την Τετάρτη, η Σελήνη στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Δία φέρνει ευνοϊκές ενέργειες που ενισχύουν την οικονομική σου ασφάλεια...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Σαν σήμερα 15 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1825: Ο Μεχμέτ...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από...

Σαν σήμερα 14 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1528: Ο πρώτος...