Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
23 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 18/5/2016

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να δημιουργήσει μια προσωρινή αναστάτωση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ωστόσο μέχρι να τελειώσει η μέρα όλα θα έχουν τακτοποιηθεί. Παράλληλα όμως, η Αφροδίτη στον Ταύρο δημιουργεί έναν «άνεμο ανανέωσης» στα οικονομικά σου κι είναι πιθανό να κάνεις κάποιες επιπλέον αγορές, εκτός προγράμματος.

Ερωτικά
Υπό τις παρούσες συνθήκες καλό είναι να μην καταλήξεις σε οριστικά συμπεράσματα ή αποφάσεις, αφού τα δεδομένα αλλάζουν γρήγορα. Φρόντισε λοιπόν να τηρήσεις στάση αναμονής, μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.
ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε βοηθά να κερδίσεις τις εντυπώσεις και την συμπάθεια των άλλων, κάτι βέβαια που μπορείς να χρησιμοποιήσεις ποικιλοτρόπως για να βελτιώσεις τις συνθήκες της ζωής σου και να πετύχεις κάτι σημαντικό. Επιπλέον, με την Σελήνη στον Ζυγό καλείσαι να ανανεώσεις το εργασιακό σου περιβάλλον αλλά και να βολιδοσκοπήσεις άτομα για μια επαγγελματική συνεργασία.

Ερωτικά
Γενικά είσαι σε «φόρμα» κι αν είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι να ανταποκριθείς σε μια πρόκληση που σου φαίνεται ενδιαφέρουσα. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε καλά να περάσεις με το ταίρι σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό προσθέτει το αναγκαίο «αλατοπίπερο» στην καθημερινότητά σου και κατά την διάρκεια της ημέρας είναι πιθανό να περάσεις όμορφα με καλή παρέα αλλά και να μοιραστείς τα ενδιαφέροντά σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο μπορεί να επιδράσει θετικά σε θέματα που αφορούν στην σωματική και ψυχική σου ευεξία.

Ερωτικά
Οι «μυστικοί» έρωτες δεν είναι βέβαια κάτι καινούριο για σένα κι επειδή βρίσκεσαι σε μια φάση όπου «ανθούν» τέτοια φαινόμενα, πολλά θα κριθούν από τον τρόπο που θα διαχειριστείς το θέμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό ενδέχεται να συμβάλλει σε μια μικρή οικογενειακή αναστάτωση, η οποία όμως δεν αναμένεται να έχει άλλες συνέπειες, πέραν του ότι θα χάσεις την ησυχία σου! Ίσως πάλι να προχωρήσεις σε αλλαγές στην διαρρύθμιση του χώρου σου. Παράλληλα η Αφροδίτη στον Ταύρο ανοίγει έναν νέο κύκλο στις φιλίες σου αλλά και σε συλλογικές δράσεις που πάνω απ’ όλα σε ευχαριστούν.

Ερωτικά
Ανάμεσα στις νέες φιλίες που δρομολογούνται υπάρχει σίγουρα και κάποια, που εύκολα θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μια ερωτική σχέση. Ωστόσο, όλα επαφίενται στην διάθεση και τις προθέσεις σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό προάγει την επικοινωνία σου αλλά καλό είναι να επικεντρωθείς σε αυτά που σε ενδιαφέρουν πραγματικά και να μην χάνεις την ώρα σου με υποθέσεις που σε φθείρουν χωρίς να σου προσφέρουν κάτι το ουσιαστικό. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο αναμένεται να βελτιώσει την συνολική σου παρουσία και να σου προσφέρει κάποιες επαγγελματικές ευκολίες.

Ερωτικά
Αν ψάχνεις για μια σχέση που να σε καλύπτει κοινωνικά, μπορεί να βρεθείς πολύ κοντά στον στόχο σου. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ενδέχεται να υπάρξει μια μίνι κρίση, που θα σε οδηγήσει σε αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να επικεντρωθείς στα οικονομικά σου, τα οποία ενδέχεται να δοκιμαστούν από κάποια «σκαμπανεβάσματα». Κι εδώ είναι που θα «μετρήσει» η προνοητικότητα σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο σηματοδοτεί μια καθημερινότητα διανθισμένη με αρκετά ευχάριστα περιστατικά, ίσως κι ένα ευχάριστο ταξίδι. Ακόμη μπορεί να λάβεις μια καλή είδηση.

Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να σου γίνουν αρκετές «κρούσεις», τουλάχιστον στα λόγια κι εσύ δεν έχεις παρά να κρατήσεις τα θετικά μηνύματα, χωρίς όμως να προβείς σε κάτι περισσότερο προς το παρόν, αφού ο χρόνος δουλεύει υπέρ σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να συγκεντρωθείς και να μην αποσπάσαι από εδώ κι από εκεί αλλά και να εξαντλήσεις τις διαπραγματευτικές σου αρετές , ώστε να ανταπεξέλθεις με επιτυχία στις ποικίλες προκλήσεις της ημέρας. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο επιδρά θετικά στα οικονομικά σου, κάτι που μπορεί να πιστοποιηθεί άμεσα με ένα δώρο ή μπόνους.

Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε καθεστώς συναισθηματικής αστάθειας και μόνον όταν τελειώσει η μέρα μπορείς να «κάνεις ταμείο» για αυτά που κέρδισες κι αυτά που έχασες. Σε κάθε περίπτωση πάντως η ζωή σου έχει ενδιαφέρον κι αυτό είναι που «μετράει»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη στον Ταύρο συμβάλλει θετικά στην βελτίωση των δημοσίων σχέσεών σου κι ανοίγει τον δρόμο σε μια επωφελή συνεργασία. Μπορεί ακόμη να χαρείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός «δικού σου» ανθρώπου.
Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός/η σε θέματα υγείας και διατροφής, ίσως μάλιστα να υπάρξει μια περαστική αδιαθεσία

Ερωτικά
Το κλίμα στην προσωπική σου ζωή, είναι κάτι παραπάνω από θετικό και στην πραγματικότητα το μόνο που μπορεί να εμποδίσει την ευτυχία σου είναι κάποια «κολλήματα» του μυαλού σου και φυσικά η ζήλεια σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό, προάγει την κοινωνικότητά σου και σίγουρα μέσα στον «σωρό» θα υπάρξει και κάποιος/α που θα κερδίσει την εκτίμηση και την φιλία σου. Από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να ασχοληθείς με κάποιες υποθέσεις φίλων σου, διαπιστώνοντας τελικά ότι «έγινε πολύ κακό για το τίποτα». Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο ίσως σου φέρει έναν… τετράποδο φίλο!

Ερωτικά
Μια γνωριμία στον χώρο της εργασίας σου ή με ένα άτομο που σου παρέχει τις υπηρεσίες του, μπορεί εύκολα να εξελιχθεί σε ένα μικρό ειδύλλιο κι αν ενδώσεις στην πρόκληση, όλα θα εξελιχθούν ομαλά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό αυξάνει τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σου, το πιθανότερο μάλιστα είναι να θα έρθεις σε επαφή με άτομα διαφορετικής νοοτροπίας, που δεν βλέπουν τα πράγματα όπως εσύ. Παράλληλα όμως, όσον αφορά στο στενό σου περιβάλλον, η Αφροδίτη στον Ταύρο θα σου δώσει την ευκαιρία να συνευρεθείς με πρόσωπα τα οποία σε καταλαβαίνουν.

Ερωτικά
Οι συνθήκες ευνοούν τις πιο προσωπικές σου επιδιώξεις, ίσως μάλιστα να δεις άμεσα τα σημάδια αυτής της βελτίωσης, συνειδητοποιώντας το πόσο αρεστός/η είσαι στους άλλους. Από εκεί και ύστερα, φρόντισε να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη στον Ταύρο μπορεί να λειτουργήσει κατευναστικά σε σχέση με οικογενειακά θέματα που σε προβληματίζουν. Ακόμη θα σε βοηθήσει να διαμορφώσεις και να εξωραΐσεις τον προσωπικό σου χώρο.
Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να γίνεις ακόμη πιο κοινωνικός/η, και να επικοινωνήσεις με κάθε τρόπο και κάθε μέσον, αφού όλο και κάτι παραπάνω θα μάθεις!

Ερωτικά
Σήμερα καλείσαι να δώσεις ξανά προτεραιότητα στο κτίσιμο και τον εφοδιασμό της ερωτικής σου «φωλιάς» με όλα τα «κομφόρ», ώστε να απολαύσεις όλα τα καλά με το ταίρι σου, είτε πρόκειται για το υπάρχον είτε για κάτι νέο.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα στα οικονομικά σου, αφού κατά την διάρκεια της ημέρας μπορεί να προκύψουν ζητήματα που απαιτούν την άμεση παρέμβασή σου. Παράλληλα η Αφροδίτη στον Ταύρο θα σε φέρει πιο κοντά με γνωστούς και συγγενείς, περνώντας μαζί τους αρκετές όμορφες στιγμές. Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια, ενώ ίσως μάθεις ή ακούσεις κάτι πολύ ευχάριστο.

Ερωτικά
Μια γνωριμία σε ταξίδι ή γενικότερα κατά την διάρκεια μιας εξόδου σου, είναι από τα καλύτερα που μπορεί να σου συμβούν αυτήν την περίοδο και ανεξάρτητα με την εξέλιξη της όλης κατάστασης, το βέβαιο είναι πως θα περάσεις όμορφα.

Πηγή: astrology.gr

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Σήμερα Παρασκευή, η πρόβλεψη για σένα, Κριέ μου, αναδεικνύει μια ημέρα βαθιάς συναισθηματικής και πνευματικής αναζήτησης. Η Σελήνη...

Ούτε Λέων, ούτε Ζυγός: «Χρυσός» Απρίλης με 15ήμερο γεμάτο χρήμα για 2 ζώδια!

Καθώς μπαίνουμε στον Απρίλιο, είναι καιρός να ρίξουμε τον μανδύα της ατυχίας που μπορεί να μας έχει κολλήσει σαν τα τελευταία απομεινάρια της ψύχρας...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής ελευθερίας και των βαθύτερων συναισθηματικών σου αναγκών. Η Αφροδίτη σε...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 12 Νοεμβρίου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας! ΚΡΙΟΣ Τώρα είναι η στιγμή για να αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 30 Οκτωβρίου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας! ΚΡΙΟΣ Η ενδοσκόπηση θα σας κάνει να αντιληφθείτε που έχετε κάνει...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 2 Αυγούστου

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις; ΚΡΙΟΣ: Η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 22 Μαΐου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Η ανάγκη σας για σταθερότητα αυξάνεται και υπάρχει κίνδυνος να...