Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
15 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 22/5/2016

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η αντίθεση του Ήλιου με τον Άρη σε ωθεί να αναλάβεις δυναμικές πρωτοβουλίες, το πρόβλημα όμως είναι ότι οι παρεμβάσεις σου δεν θα γίνουν αποδεκτές από όλους, με αποτέλεσμα να υπάρξουν εντάσεις και προστριβές. Προτίμησε λοιπόν να κάνεις πράγματα στα οποία δεν εμπλέκονται άλλοι.

Ερωτικά
Ο εγωισμός συναγωνίζεται με το φιλότιμό σου και οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή εξαρτώνται κατά πολύ από την στάση των άλλων απέναντί σου.
ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η αντίθεση του Ήλιου με τον Άρη επηρεάζει άμεσα τα οικονομικά σου και τα καλά νέα είναι ότι μπορεί να «ανοίξει η τύχη σου» και να έχεις μια διακεκριμένη επιτυχία! Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να προκύψουν έκτακτα έξοδα, εξ αιτίας μιας ζημιάς. Σε κάθε περίπτωση πάντως οφείλεις να βρίσκεσαι σε εγρήγορση.

Ερωτικά
Μια οικονομική διαφωνία μπορεί να γίνει αιτία κι αφορμή για να «στηθεί» ένας γερός καβγάς με τον άνθρωπο σου, ιδιαίτερα αν είστε αμφότεροι «αγύριστα κεφάλια»!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αν δεν βρεις κάποιον δημιουργικό τρόπο να διοχετεύσεις δημιουργικά το ενεργειακό σου πλεόνασμα, το πιθανότερο είναι να περάσεις την μέρα σου με διαδοχικές αψιμαχίες «δι’ ασήμαντον αφορμήν»! Κι αν δεν σου αρέσουν τα σπορ, υπάρχουν κι οι δουλειές. Επιπλέον, ο ενεργός Άρης σε καλεί να αποφύγεις τις συνεργασίες.

Ερωτικά
Τα πράγματα είναι καθαρά και ξάστερα: Αν στοχεύεις σε μια νέα κατάκτηση, τότε όλα είναι ΟΚ, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση το πιθανότερο είναι να συγχυστείς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Με τον Άρη «οδηγό» θα μπορέσεις να διεκπεραιώσεις έναν μεγάλο όγκο εργασιών μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ενδέχεται όμως να «καθηλωθείς» από έναν τραυματισμό ή έναν οξύ πόνο, που προς στιγμή θα σε κάνει να… ξεχάσεις όλα τα υπόλοιπα! Ακόμη αν έχεις ζώα ή φυτά, προνόησε για την ασφάλειά τους.

Ερωτικά
Με πρόσχημα ή αφορμή κάποιες τεχνικές εργασίες, ένα πρόσωπο μπορεί να «μπει σφήνα» στα προσωπικά σου, με μάλλον επιτακτικό τρόπο, αυξάνοντας κατά πολύ την αμηχανία σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η συμμετοχή σου σε μια ομαδική προσπάθεια, μπορεί να μην έχει καλό τέλος, εξ αιτίας εγωισμών και… παθών που θα προκύψουν κατά την διάρκειά της. Από την άλλη πλευρά όμως, η αντίθεση του Ήλιου με τον Άρη θα σε ωθήσει να βοηθήσεις έναν φίλο ή μια φίλη που βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Ερωτικά
Το ερώτημα που καλείσαι να απαντήσεις είναι μέχρι ποίου σημείου μπορεί να φτάνει η «μοιρασιά» με φίλους αφού σε αυτό ακριβώς το σημείο κάποιος/α μπορεί να το «παραξηλώσει»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Άρης μπορεί να ταράξει για τα καλά την ηρεμία σου, μέσα από διαφωνίες ή προστριβές με πρόσωπα που σε περιστοιχίζουν κι αν θες να μην υπάρξουν περαιτέρω συνέπειες δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τον «χρυσό» κανόνα «ο καθένας μόνος του κι ο… Θεός για όλους»! Επιπλέον, ίσως γίνει μια ζημιά στο σπίτι σου.

Ερωτικά
Με όλα σχεδόν τα «μέτωπα» ανοικτά, εκείνο που χρειάζεσαι περισσότερο απ’ όλα είναι ένας διακριτικός άνθρωπος που να σε καταλαβαίνει… Γκίνια!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η ημέρα έχει… υψηλό δείκτη ατυχημάτων κι αν θες να αποφύγεις τα χειρότερα οφείλεις να είσαι προσεκτικός στους χειρισμούς σου αλλά και να έχεις τον νου σου και στις κινήσεις των άλλων. Γενικά ο ενεργός Άρης θα δυσκολέψει την συνεννόησή σου με τους άλλους, από την άλλη πλευρά όμως θα σε ωθήσει να μάθεις κάτι νέο.

Ερωτικά
Μέσα από έντονους «διαξιφισμούς» μπορεί τελικά να προκύψει ένας… μεγάλος έρωτας γι’ αυτό μην βιαστείς να απορρίψεις ένα άτομο, που ό,τι κάνει, το κάνει από ενδιαφέρον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η αντίθεση του Ήλιου με τον Άρη σε κάνει να τα θες όλα «εδώ και τώρα», κάτι που θα σε ωθήσει να διεκδικήσεις με έντονο τρόπο οτιδήποτε θεωρείς πως σου ανήκει. Ακόμη όμως κι αν πετύχεις ένα σημαντικό οικονομικό όφελος, πρόσεξε μήπως «ξεφύγεις» καταναλωτικά, εξανεμίζοντας ό,τι κέρδισες.

Ερωτικά
Ο χορός των διεκδικήσεων καλά κρατεί κι αν υπάρχει ένας κανόνας που πρέπει να τηρήσεις, είναι το να μην κάνεις ποτέ αυτό που δεν θα ήθελες να σου κάνουν!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου… παίζει τα ρέστα του, αυξάνοντας τον δυναμισμό αλλά και την ανυπομονησία σου. Κι από την στιγμή που θα «φορτσάρεις», είναι πολύ πιθανό να πετύχεις έναν δύσκολο στόχο. Αν όμως ασχοληθείς για πρώτη φορά με κάτι που δεν γνωρίζεις, το πιθανότερο είναι να υποπέσεις σε «γκάφες».

Ερωτικά
Σήμερα μπορείς να γίνεις πραγματικά ασυγκράτητος/η αλλά αν είσαι άνθρωπος «χαμηλών τόνων», το πιθανότερο είναι να βιώσεις μια έξωθεν «επιθετική» ερωτική συμπεριφορά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η αντίθεση του Ήλιου με τον Άρη σε καλεί να εντείνεις και να επιταχύνεις τις προσπάθειές σου, αφού σήμερα μπορείς να έχεις άμεσα και σπουδαία αποτελέσματα. Καλό είναι βέβαια να μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου, αποτρέποντας το ενδεχόμενο να «ταβλιαστείς», χωρίς να έχεις ολοκληρώσει το έργο σου.

Ερωτικά
Την ώρα που εσύ έχεις στο μυαλό σου το πώς θα καταφέρεις και θα προλάβεις να διεκπεραιώσεις τα καθήκοντα σου, κάθε ερωτική «παρεμβολή» καθίσταται… άκυρη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αν αποφασίσεις να βοηθήσεις έναν φίλο ή μια φίλη μπορεί να βρεθείς ενώπιον καταστάσεων που δεν είχες υπολογίσει ή δεν σου εμφανίστηκαν έτσι εξ αρχής. Επιπλέον, με την συνδρομή του Άρη δείχνεις «έτοιμος» να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, που όμως θα έχει κι αυτή τις «κόντρες» της!

Ερωτικά
Μέχρι τώρα μπορεί να ήσουν «καλό παιδί», φαίνεται όμως ότι το σύμπαν αποφάσισε να σε… δοκιμάσει, σπέρνοντας στο διάβα σου πειρασμούς και ανοίγοντας την (ερωτική) όρεξή σου!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Με τον Άρη στις «επάλξεις», εσύ βέβαια θέλεις να γίνουν τα πράγματα με τον δικό σου τρόπο κι αν είσαι… τυχερός/η θα το πετύχεις άμεσα και γρήγορα. Επειδή όμως το πιθανότερο είναι να υπάρξει κάποιος/α που θα εγείρει σοβαρές αντιρρήσεις, κινδυνεύεις να εμπλακείς σε μια διαμάχη με ακραία χαρακτηριστικά.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση καλείσαι να διαχειριστείς απαιτήσεις που σε ξεπερνούν. Αν πάλι είσαι μόνος/η, φρόντισε απλά να… διαλέξεις σωστά, για να μην «τρέχεις» αργότερα!

Πηγή:astrology.gr

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 12 Νοεμβρίου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας! ΚΡΙΟΣ Τώρα είναι η στιγμή για να αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 30 Οκτωβρίου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας! ΚΡΙΟΣ Η ενδοσκόπηση θα σας κάνει να αντιληφθείτε που έχετε κάνει...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 2 Αυγούστου

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις; ΚΡΙΟΣ: Η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 22 Μαΐου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Η ανάγκη σας για σταθερότητα αυξάνεται και υπάρχει κίνδυνος να...