Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
20.4 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 2/5/2016

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η ζωή σου ζητά να κάνεις μια «στάση» στις δραστηριότητες σου, επιλέγοντας να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις, πριν οι πολλαπλές πιέσεις που δέχεσαι σου κάνουν κάποια «ζημιά». Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύες σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις ότι μένοντας μόνος/η, μπορείς να αφοσιωθείς απερίσπαστος/η στις «εσωτερικές» ανάγκες σου αλλά και να ερμηνεύσεις σωστά όλα όσα γίνονται στο παρασκήνιο.

Ερωτικά
Ενώ εσύ κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια θεωρώντας ότι όλοι και όλες κινούνται με γνώμονα την αλήθεια και την διαφάνεια, στην πραγματικότητα γίνονται πολλές παρασκηνιακές ενέργειες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή.
ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στους Ιχθύες σε ωθεί να ενταχθείς σε μια συλλογική προσπάθεια, χωρίς όμως να απομακρυνθείς από τις κοινωνικές ή επαγγελματικές σου προτεραιότητες. Και με την συνδρομή της Αφροδίτης στο ζώδιο σου ίσως σου ζητηθεί να αναλάβεις πρωταγωνιστικό ρόλο, εδώ όμως είναι που θα πρέπει να το… ξανασκεφτείς, αφού δεν είσαι σε φάση να ασχοληθείς με άτομα, που συνηθίζουν να χάνουν το μέτρο με άκαιρες ή άστοχες παρεμβάσεις.

Ερωτικά
Σου έρχεται… κομματάκι δύσκολο να συγκρατηθείς μπροστά στους απανταχού «πειρασμούς» κι αν δεν έχεις δίπλα σου τον κατάλληλο άνθρωπο για να πορευτείτε από κοινού, μπορεί να παρασυρθείς σε επιλογές που θα σε εκθέσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες είναι πιθανόν να αναδείξει κάποιες έκτακτες αναγκαιότητες που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα και τις συνήθειες σου, αφού είναι πιθανό να υπάρξουν ανούσιες «τριβές» με άτομα που δεν σε καταλαβαίνουν. Επειδή όμως είναι βέβαιο ότι κάποιες υποθέσεις δεν θα είναι τελικά τόσο επείγουσες όσο φαίνονται αρχικά, προσπάθησε να ιεραρχήσεις τους στόχους σου, ώστε να μην ταλαιπωρηθείς άδικα.

Ερωτικά
Προσπάθησε να βάλεις κάτω τα πράγματα, πέρα από εγωισμούς και ανασφάλειες, ώστε να λυθεί η όποια παρεξήγηση και είτε να αποκατασταθεί άμεσα η σχέση σου με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, είτε να πάρει την… άγουσα προς τα αποδυτήρια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες σε καλεί να ξεχάσεις τις σκοτούρες και τα βάσανα της ζωής, αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στα όνειρα και τις… ευχές σου! Ακόμη κι αν όλα αυτά φαίνονται σε κάποιους/ες «ουτοπικά», η συνεισφορά τους στην ενδυνάμωση της ψυχολογίας σου θα είναι καταλυτική. Αν μάλιστα συνδυαστούν και με φιλοσοφικές «ενέσεις», ακόμα καλύτερα. Επιπλέον, αν σου δοθεί η ευκαιρία να ταξιδέψεις, καν’ το… έτσι χωρίς πρόγραμμα!

Ερωτικά
Αν είσαι δεσμευμένος/η, με… ζηλιάρη/α, είναι πιθανόν να προκύψει μια ένταση εξ αιτίας της πρόδηλης προτίμησης κάποιου/ας προς το πρόσωπο σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, ίσως κάνεις μια σημαντική γνωριμία μέσα σε μια ομάδα ή παρέα.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες τονίζει κυρίως οικονομικά θέματα κι ίσως κάποια στιγμή χρειαστεί ή δραστική παρέμβαση σου σε μια υπόθεση, είτε για να «αρπάξεις» μια ευκαιρία, είτε για να αποτρέψεις μια σημαντική ζημιά αλλά σε κάθε περίπτωση μπορείς να τα καταφέρεις. Γενικότερα, στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων σου αναμένεται να βρεθούν καταθέσεις, δάνεια, ασφάλειες ή φορολογικές ρυθμίσεις, έστω και… θεωρητικά!

Ερωτικά
Καλή είναι η χαλάρωση κι ακόμα καλύτερες οι ερωτικές φαντασιώσεις σου! Αν όμως αρχίσεις να πιστεύεις ότι αυτά που φαντάζεσαι μπορούν να υλοποιηθούν διατηρώντας την «δύναμη» τους, το πιθανότερο είναι να απογοητευτείς από το αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες ενδέχεται να συμβάλλει σε μια αστάθεια στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως κάποια στιγμή χρειαστεί να βάλεις φρένο σε παράλογες απαιτήσεις, που απειλούν να διαταράξουν την καθημερινότητα σου. Από την άλλη πλευρά όμως θα σου δώσει την δυνατότητα να εφαρμόσεις στην πράξη τις καλλιτεχνικές εμπνεύσεις ή τις φιλοσοφικές σου αναζητήσεις κι εδώ είναι που αρχίζουν τα… ωραία!

Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να τεθεί σε δοκιμασία η εμπιστοσύνη που τρέφεις στους άλλους, μα και στον εαυτό σου, αφού ίσως τελικά δεν αποφύγεις κάποιες σπασμωδικές κινήσεις, που όχι μόνον δεν θα βοηθήσουν αλλά θα μπερδέψουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Μετά την εορταστική «κραιπάλη», ήρθε η ώρα να ασχοληθείς περισσότερο με την υγεία και την διατροφή σου, παίρνοντας κάποιες αποφάσεις που θα συμβάλλουν στην συνολική ευεξία σου. Ίσως μάλιστα να πάρεις την αφορμή από μια μικρή αδιαθεσία, η οποία ωστόσο είναι περαστική. Επιπλέον, η Σελήνη στους Ιχθύες σε καλεί να επικεντρωθείς σε ζητήματα της καθημερινότητας, βάζοντας μια τάξη στο… σύμπαν σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Ταύρο σου υπόσχεται μια «οργιαστική» ερωτική ζωή αλλά είναι βέβαιο ότι δεν θα κάνεις οτιδήποτε αντιβαίνει τις ηθικές αρχές ή παραβιάζει το αισθητικό κριτήριο σου. Ένα ρομαντικό δείπνο βέβαια, είναι πάντα μια καλή αρχή…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες σου παρέχει την δυνατότητα να ξεδιπλώσεις τα ταλέντα σου, εντυπωσιάζοντας την παρέα σου και πολύ περισσότερο ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Από την άλλη πλευρά όμως ίσως χρειαστεί να προσεγγίσεις με προσοχή ένα ευαίσθητο θέμα που το απασχολεί. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο σου παρέχει τα εχέγγυα μιας αρμονικής αλλά και συμφέρουσας –στο οικονομικό της σκέλος- συνεργασίας.

Ερωτικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες και η Αφροδίτη στον Ταύρο σε κάνουν εξαιρετικά… ανήσυχο/η ή επιρρεπή στις προκλήσεις, που μάλιστα υπάρχουν με τον… σωρό! Αν όμως είσαι δεσμευμένος/η, θέλοντας και μη, σου αρκεί η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες ενδέχεται να συμβάλλει σε μια μικρή οικογενειακή αναστάτωση, που μπορεί να οφείλεται είτε σε μια έκτακτη φιλοξενία, είτε σε μια επείγουσα μετακίνηση που θα σε αναγκάσει να αλλάξεις περιβάλλον, είτε σου αρέσει, είτε όχι. Παράλληλα όμως, θα σου δοθεί η ευκαιρία να ονειρευτείς ένα καλύτερο μέλλον για σένα κι εκείνους/ες που αγαπάς αλλά και να εκφράσεις τις καλλιτεχνικές σου τάσεις.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Ταύρο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να αναπτυχθεί ένα μικρό ειδύλλιο στον εργασιακό σου χώρο, Στην περίπτωση βέβαια που βρίσκεσαι σε άδεια, το… καλό μπορεί να συμβεί με ένα πρόσωπο που σου παρέχει τις υπηρεσίες του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η ημέρα φαίνεται να έχει αυξημένες απαιτήσεις κι ίσως τελικά ο χρόνος δεν σου φτάσει για να ολοκληρώσεις όλα όσα θα ήθελες. Προσπάθησε λοιπόν να μην αναλώνεσαι σε επουσιώδη θέματα και ανούσιες λεπτομέρειες, που απλά θα σε καθυστερήσουν, δίνοντας έμφαση σε εκείνα που έχουν πραγματική αξία για σένα. Επιπλέον, η Σελήνη στους Ιχθύες αναμένεται να αυξήσει τις μετακινήσεις σου.

Ερωτικά
Το κλίμα γύρω σου είναι υπέρ το δέον ερωτικό κι ακόμη κι αν η διάθεση σου είναι να μην συμμετάσχεις σε οτιδήποτε, τελικά μάλλον δεν θα το… αποφύγεις! Παραμέρισε λοιπόν περίπλοκες σκέψεις και ενδοιασμούς και αφέσου στους συμπαντικούς ρυθμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα είναι πιθανόν να προκύψουν κάποιες έκτακτες οικονομικές αναγκαιότητες, πριν βιαστείς όμως να ανταποκριθείς σε αυτές, θυσιάζοντας ενδεχομένως ένα μέρος των οικονομιών σου, περίμενε μήπως τελικά πρόκειται για έναν «λάθος συναγερμό» ή για ανάγκες που δεν ήταν και τόσο επείγουσες. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στους Ιχθύες μπορεί να σου προσφέρει ένα δώρο από εκείνα που έχουν… ανεκτίμητη αξία!

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε καλεί να απολαύσεις τα καλά της οικογενειακής ζωής, μένοντας σπίτι με τον άνθρωπο σου ή σε ένα σχετικά στενό περιβάλλον. Αν όμως θελήσεις να «ξανοιχτείς» κοινωνικά, το πιθανότερο είναι να αναλωθείς σε υποθέσεις άλλων.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε καλεί να βρίσκεσαι σε διαρκή επαγρύπνηση, ώστε να αντεπεξέλθεις με επιτυχία στις –ουκ ολίγες- προκλήσεις του «πραγματικού» κόσμου. Και το πρώτο που πρέπει να «υποτάξεις» είναι η κυμαινόμενη διάθεσή σου που δεν αποτελεί εχέγγυο αξιοπιστίας. Επιπλέον, η έλλειψη συγκέντρωσης ή συντονισμού μπορεί να σε φέρει εύκολα στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή, ευτυχώς όμως όλο και κάποιος/α θα βρεθεί για να σε… σώσει!

Ερωτικά
Μακάρι να μπορούσες να ζήσεις την πραγματικότητα σαν ένα όνειρο που όλα γίνονται χωρίς να υπακούουν σε συγκεκριμένους φυσικούς νόμους και δεν ορίζονται από όλες εκείνες τις «ενοχλητικές» λεπτομέρειες, που σε «προσγειώνουν». Μακάρι, αλλά…

Πηγή: astrology.gr

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Σαν σήμερα 28 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 845: Οι Βίκινγκς...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Σαν σήμερα 27 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι επαναστάτες...