Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
14.7 C
Athens

10 μεγάλες αλήθειες που μόνο ένα λιοντάρι θα μπορέσει να νιώσει

Το ζώδιο αυτό συμβολίζεται με το λιοντάρι, με το οποίο έχετε πολλά κοινά χαρακτηριστικά, όπως η αφοσίωση, η δύναμη, η αποφασιστικότητα αλλά και οι επιδόσεις του στο κρεβάτι.

  1. Δεν έχετε την ανάγκη να έχετε ανθρώπους γύρω σας – μένετε κοντά μόνο στους ανθρώπους των οποίων την παρέα απολαμβάνετε. Είστε ανεξάρτητοι, αλλά απολαμβάνετε την παρέα αξιόπιστων ατόμων.
  2. Δεν είναι ότι πρέπει να έχετε τον έλεγχο, απλά οι άνθρωποι σας εμπιστεύονται. Η δύναμη και η αποφασιστικότητα σας κάνουν τον κόσμο να αισθάνεται άνετα, όταν έχετε τον έλεγχο.
  3. Δεν είναι στις προθέσεις σας να ξεχειλίζετε από σεξουαλικότητα. Ο κόσμος έχει αυτή την εντύπωση, επειδή αισθάνεστε σίγουροι. Σαν Λέοντας ξεχειλίζετε από ταλέντο και σιγουριά. Έτσι οι άλλοι δεν μπορούν να σας αντισταθούν.
  4. Δεν μπορείτε να ελέγξετε την ειλικρίνεια σας. Οι Λέοντες είναι ισχυρογνώμονες και αντιμετωπίζουν τα προβλήματα μόλις τα εντοπίσουν. Πολλοί το ερμηνεύουν ως αγένεια, αλλά αν είστε Λέοντας, τότε καταλαβαίνετε ότι δεν είναι αυτή η πρόθεση.
  5. Η εικόνα είναι πολύ σημαντική. Μπορεί τα άλλα ζώδια να μην ενδιαφέρονται πώς τους βλέπουν οι άλλοι, αλλά σαν Λέοντας καταλαβαίνετε ότι είναι σημαντικό να έχετε θετική εικόνα για να ηγείστε.
  6. Όταν οι άλλοι σας λένε να ηρεμήσετε, έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Όπως και το λιοντάρι που συμβολίζει το ζώδιο σας, είστε κι εσείς άγριοι. Όταν αναστατώνεστε, είναι επειδή βλέπετε μια απειλή. Όταν οι άλλοι δεν αναγνωρίζουν τα συναισθήματα σας και κάνουν λες και αντιδράτε υπερβολικά, αυτό σας κάνει χειρότερα.
  7. Η αυτοπεποίθηση σας δεν σημαίνει ότι σας λείπει ευαισθησία. Τα σκληρά σχόλια των ανθρώπων που αγαπάτε μπορεί να σκίσουν την σκληρή πανοπλία σας.
  8. Παρ’όλο που δεν το λέτε ποτέ, πιστεύετε πραγματικά ότι είστε καλύτεροι από πολλούς. Υπάρχει λόγος που οι άλλοι έχουν την τάση να πιστεύουν ότι είναι εγωιστές. Το ταλέντο, η ελκυστικότητα και η ικανότητα σας να ελέγχετε τις καταστάσεις σας φουσκώνουν τα μυαλά, ακόμη και λίγο.
  9. Οι φίλοι σας είναι η οικογένεια σας. Λόγω του ότι είστε τόσο επιλεκτικοί με τους γύρω σας, οι άνθρωποι που επιλέγετε γίνονται κάτι παραπάνω από φίλοι. Γίνονται σύμμαχοι για μια ζωή.
  10. Είστε το αγαπημένο σας άτομο. Η σιγουριά και η ικανότητα σας να παίρνετε θετικές αποφάσεις σας κάνουν πολύ ισχυρό σύντροφο όχι μόνο για τους γύρω σας αλλά και για εσάς του ίδιους.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Η Δευτέρα φέρνει στο ζώδιο σου, Κριέ, την επιθυμία να εμβαθύνεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, κατανοώντας περισσότερα για...

Αυτό δεν έχει ξανά γίνει στο J2US: Πάγωσε ο Κοκλώνης με την απόφαση της...

Μια τεράστια ανατροπή είχε απόψε 16/3 το Just the 2 of us. Συγκεκριμένα, η Άντζελα Δημητρίου, μετά την εμφάνισή της με τον Στέλιο Δρουμαλιά,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 17 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Κυριακή, Κριέ μου, με τη Σελήνη στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Άρη, άρα η σημερινή πρόβλεψη υπόσχεται...

Αυτά τα 3 ζώδια έχουν πάντα άγχος για τα χρήματα

Ορισμένα ζώδια δεν μπορούν παρά να αγχώνονται για τα χρήματα που έχουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Φαίνεται να έχουν πάντα τα χρήματα στο μυαλό τους,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 16 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις Κριός Κριέ μου, σήμερα η ημέρα έχει λίγες εξελίξεις και για εσένα, μιας και η Σελήνη από τους Διδύμους...

Ποια παροιμία χαρακτηρίζει το κάθε ζώδιο

Αν μας ζητούσαν να χαρακτηρίσουμε τον/την φίλο/η μας με μια παροιμία, ποια θα χρησιμοποιούσαμε; Η λαϊκή σοφία όμως έχει μεριμνήσει και γι΄αυτό. Σας παρουσιάζουμε μερικά...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 15 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις Κριός Φίλε μου Κριέ, σήμερα Παρασκευή με την Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων, η διάθεσή σου αλλάζει αρκετά...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Η Δευτέρα φέρνει στο ζώδιο σου, Κριέ, την...

Σαν σήμερα 18 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι Πετμεζαίοι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 17 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Κυριακή, Κριέ μου, με τη Σελήνη στους Διδύμους...

Σαν σήμερα 17 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι πρόκριτοι...