Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024
34.8 C
Athens

22/2/22: Τι κρύβει η σημερινή ημερομηνία; Τι γίνεται πιο εμφανές την ημέρα αυτή


Η αριθμολογία της ημέρας

– Η δύναμη που κρύβει η ημερομηνία για συνεργασίες


Τι κρύβει η σημερινή ημερομηνία; «Αυτή είναι μια μέρα που μπορεί να μας βοηθήσει να προχωρήσουμε ως παγκόσμια κοινωνία, ας ελπίσουμε και πιο κοντά σε μια λύση που μπορεί να μας ωφελήσει όλους». Τι αναφέρουν αριθμολόγοι για τη μοναδική ημερομηνία.

Εκτός του προφανούς, δηλαδή ότι πρόκειται για μία μοναδική ημερομηνία, καθώς δεν θα την ξαναδούμε στα ημερολόγιά μας, εμπεριέχει και μία δύναμη αισιοδοξίας. Σήμερα, 22/2/22 είναι μία ημέρα αφιερωμένη στη διασύνδεση, την εγγύτητα, την κοινωνικότητα, την ενσυναίσθηση.

«Δύο είναι ο αριθμός της διαίσθησης, της παρατήρησης και των σχέσεων», λέει η αριθμολόγος Τζάσμιν Γουλφ. Εάν ανατρέξετε στην ημερομηνία 2/2/22 νωρίτερα αυτόν τον μήνα -μια ημερομηνία επίσης γεμάτη με την ενέργεια του 2- ίσως να διακρίνετε συνεργασίες και σχέσεις που δημιουργήθηκαν, ή που ενισχύθηκαν τη συγκεκριμένη ημέρα.

Σύμφωνα με την αριθμολόγο Τζοάνα Ογκούστα, η ημέρα αυτή αντανακλά την ανθρώπινη ανάγκη μας για συνεργασία και ομαδική εργασία. «Αυτή η μέρα είναι μια υπέροχη μέρα για να σκεφτούμε πώς επικοινωνούμε με τους αγαπημένους μας και να επιδιώξουμε να διατηρήσουμε μια ανοιχτή καρδιά», λέει.

Τι γίνεται πιο εμφανές την ημέρα αυτή

Αξίζει να αναφερθεί ότι, σύμφωνα με την πλατφόρμα γάμου ηλεκτρονικού εμπορίου Zola, λόγω της ιδιαιτερότητας της ημερομηνίας, η ημέρα αυτή είναι η πιο δημοφιλής του μήνα για γάμους, όταν μάλιστα οι Τρίτες είναι ιστορικά οι λιγότερο δημοφιλείς ημέρες της εβδομάδας για γάμους.

Όπως αναφέρει η αριθμολόγος Τζέσι Κάλσι «αυτή η μέρα είναι η καλύτερη για ενέργειες που ενισχύουν την αγάπη που νιώθετε για τον σύντροφό σας». Επιπλέον, μπορεί να αξιοποιηθεί και σε άλλες δραστηριότητες, ακόμη και επαγγελματικές ή κοινωνικές.

Η ημερομηνία μπορεί να είναι η αφορμή για να αναδείξουμε τη βαθιά ριζωμένη επιθυμία μας για ισορροπία και αρμονία με τους άλλους. «Η ευαισθησία και η ενσυναίσθηση μπορεί να είναι πιο εμφανείς αυτήν την ημέρα, υποδηλώνοντας ότι θα μπορούσατε να συνειδητοποιήσετε περισσότερο την ανάγκη για αλλαγή στις συνήθειες της σχέσης σας» αναφέρει.

Για παράδειγμα, σε μια συνεργασία, αυτή η θετική αλλαγή θα μπορούσε να είναι τόσο απλή όσο να αφήσετε στην άκρη τη μνησικακία και να ζητήσετε συγγνώμη για ένα λάθος. Για εκείνους που έχουν σχέση, είναι η κατάλληλη ημερομηνία για να προκαλέσουν μια νέα «σπίθα», ενώ για εκείνους που δεν έχουν βρει το ταίρι τους είναι μια ημέρα όπου το σύμπαν μπορεί πράγματι να συνωμοτήσει υπέρ τους, με μια νέα γνωριμία ή ένα επιτυχημένο πρώτο ραντεβού.

Τι κρύβει η σημερινή ημερομηνία

Η δύναμη που κρύβει η ημερομηνία για συνεργασίες

Ωστόσο, η ημερομηνία 22/2/22 δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με σχέσεις, είτε ρομαντικές είτε όχι. Όπως λένε οι ειδικοί, ο αριθμός «22» σχετίζεται με τη δυνατότητα να «χτίσεις» κάτι μεγαλύτερο από εσένα. Δηλαδή έχει να κάνει με το τι μπορούμε να «χτίσουμε» μαζί, όταν δουλεύουμε μέσα σε μια ομάδα.

Αυτή η ατμόσφαιρα ομαδικής εργασίας θα μπορούσε να δημιουργήσει μια ευκαιρία για πρόοδο μετά από δύο χρόνια σχετικής στασιμότητας, λέει ο Κάλσι και προσθέτει: «Οι επιχειρηματικές ενέργειες μπορεί να τεθούν σε κίνηση για άλλη μια φορά και οι λύσεις σε δύσκολα διλήμματα θα μπορούσαν να γίνουν πιο ξεκάθαρες αυτήν την ημέρα».

Η αριθμολογία της ημέρας

Εάν αναλύσετε την πλήρη ημερομηνία, 22/2/2022, με αριθμολογικό τρόπο, προσθέτοντας όλους τους αριθμούς μαζί μέχρι να καταλήξετε σε έναν μονοψήφιο, θα βρείτε μια ακόμη αισιόδοξη προοπτική. Ο τελικός αριθμός είναι τρία (2+2+2+2+0+2+2=12, 1+2=3), ο οποίος σχετίζεται με τον ευεργετικό πλανήτη του Δία και όλη την επεκτατική του ενέργεια, λέει ο Κάλσι. «Όπως ο Δίας, ο αριθμός τρία αντικατοπτρίζει την πνευματικότητα, την τριτοβάθμια εκπαίδευση και την αίσθηση της φιλανθρωπίας», λέει.

Συνολικά, αυτά τα θέματα υπογραμμίζουν τις σχέσεις μας με τις κοινότητές μας και τον κόσμο στο σύνολό του -κάτι που, όπως λέει η Γούλφ, είναι εκεί που βρίσκεται το αληθινό νόημα της ημερομηνίας 22/2/22: «Αυτή είναι μια μέρα που μπορεί να μας βοηθήσει να προχωρήσουμε ως παγκόσμια κοινωνία, ας ελπίσουμε και πιο κοντά σε μια λύση που μπορεί να μας ωφελήσει όλους», καταλήγει.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

ΤΖΟΚΕΡ: Κλήρωση 26-11-2020

Κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ 21/7/2024: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Στην κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ, την Κυριακή 21/7/2024 (αριθμός κλήρωσης 2782), οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι εξής:

Κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ 18/7/2024: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Στην κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ, την Πέμπτη 18/7/2024 (αριθμός κλήρωσης 2781), οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι εξής:
ΤΖΟΚΕΡ: Κλήρωση 9-2-2020

Κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ 16/7/2024: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Στην κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ, την Τρίτη 16/7/2024 (αριθμός κλήρωσης 2780), οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι εξής:
ΤΖΟΚΕΡ: Κλήρωση 29-9-2020

Κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ 14/7/2024: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Στην κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ, την Κυριακή 14/7/2024 (αριθμός κλήρωσης 2779), οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι εξής:

Κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ 11/7/2024: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Στην κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ, την Πέμπτη 11/7/2024 (αριθμός κλήρωσης 2778), οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι εξής:

Τζόκερ: Έπαιξε 3 ευρώ και κέρδισε 1.200.000 ευρώ!

Σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Καρδίτσα εντοπίστηκε το τυχερό δελτίο του Τζόκερ που έκανε πλουσιότερο κατά 1,2 εκατ. ευρώ τον μεγάλο τυχερό της κλήρωσης...
ΤΖΟΚΕΡ: Κλήρωση 19-5-2020

Κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ 7/7/2024: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Στην κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ, την Κυριακή 7/7/2024 (αριθμός κλήρωσης 2776), οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι εξής:

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ο κύβος ερρίφθη: Κάλπες στις 9 Απριλίου

Ο κύβος ερρίφθη και οι εκλογές της απλής αναλογικής αναμένεται να γίνουν στις 9...

Φορολογικές δηλώσεις: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι φορολογούμενοι, οι ημερομηνίες “κλειδιά”

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την έναρξη υποβολής των φορολογικών δηλώσεων του 2023, που θα...

Ο Μητσοτάκης “αποκάλυψε” την ημερομηνία των εκλογών

Φουντώνουν τις τελευταίες ημέρες τα σενάρια για στήσιμο της πρώτης κάλπης στις 9 Απριλίου...

Αυτή είναι η ημερομηνία της πρώτης κάλπης

Η φράση «αντίστροφη μέτρηση» για τις εκλογές είναι κάτι περισσότερο από ένα δημοσιογραφικό κλισέ...