3-1: Σημειώσατε “εκλογές”

249

“Επιβεβλημένες οι εκλογές” λέει ο Σκουρλέτης “Δεν είναι απαραίτητο να γίνουν εκλογές” υποστηρίζει ο Μάρδας. “Μονόδρομος η ψήφος εμπιστοσύνης και οι εκλογές” γράφει ο Παπαδημούλης Υπέρ των εκλογών ακόμα και με ψήφο εμπιστοσύνης, ο Κουρουμπλής.

3-1 το σκορ, σημειώσατε εκλογές!

«Η προσφυγή στις κάλπες είναι επιβεβλημένη για λόγους πολιτικής σταθερότητας» τόνισε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και Ενέργειας, Π. Σκουρλέτης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

«Δεν είναι απαραίτητο να γίνουν εκλογές» σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα ο οποίος πάντως, είπε ότι λύσεις για την οικονομία υπάρχουν πάντοτε, ερωτηθείς αν η οικονομία αντέχει τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών.

Μονόδρομο χαρακτηρίζει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης την πρόταση για ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και τις εκλογές το φθινόπωρο. Όπως έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter: «Η χώρα χρειάζεται σταθερή κ συνεκτική κυβερνητική πλειοψηφία για να ανακάμψει. Η ψήφος εμπιστοσύνης κ εκλογές το φθινόπωρο, είναι μονόδρομος».

Διαβάστε επίσης:  Χαρίτσης: Η κυβέρνηση να καταβάλει τα αναδρομικά στους συνταξιούχους δίχως περικοπές

Τη θέση ότι ακόμη κι αν η κυβέρνηση λάβει ψήφο εμπιστοσύνης, οι εκλογές είναι η μοναδική λύση που θα πρέπει να προκριθεί για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στον Βήμα FM.