5χρονος που έπεσε θύμα βίαιου ξυλοδαρμού από τον 40χρονο φίλο της μητέρας του μεταφέρεται στη Θεσσαλονίκη

101
Κορωνοϊός: 36 νέα κρούσματα και 2 θάνατοι

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, το 5χρονο αγοράκι που διακομίστηκε με πολλαπλά και σοβαρότατα τραύματα μετά τη βίαιη επίθεση που δέχθηκε από τον 40χρονο φίλο τής μητέρας του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ήδη έχουν αρχίσει οι διαδικασίες για τη διακομιδή του στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης όπου θα συνεχιστεί η νοσηλεία του σε ειδική παιδοεντατική μονάδα που λειτουργεί στο εν λόγω νοσηλευτικό ίδρυμα.

Θύμα της βαναυσότητας του κατ’ επανάληψη συλληφθέντα 40χρονου (για κλοπές και ναρκωτικά), ήταν και το 3χρονο αδερφάκι του 5χρονου, το οποίο εντόπισαν οι αστυνομικές Αρχές στην οικία του δράστη σε κακή ψυχολογική και σωματική κατάσταση. Αργά το βράδυ της Δευτέρας, το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται στην παιδοχειρουργική μονάδα, φέρει εμφανή τραύματα κακοποίησης σε όλο του το σώμα, χωρίς ωστόσο να διατρέχει άμεσο κίνδυνο η ζωή του.

Διαβάστε επίσης:  Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: Ανακοίνωσε τους έξι πυλώνες του νέου εξοπλιστικού προγράμματος

Τα έως τώρα στοιχεία, τα οποία έχουν αποτυπωθεί στα σώματα των δύο παιδιών, αποτελούν αδιάσειστους μάρτυρες ότι ήταν αποδέκτες ιδιαιτέρως βίαιων ξεσπασμάτων του συλληφθέντα φίλου τής μητέρας τους, για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης προχώρησε στη σύλληψη και της μητέρας των ανηλίκων θυμάτων καθώς και των γονιών του δράστη, οι οποίοι ενώ φέρεται να γνώριζαν τα όσα συνέβαιναν δεν έκαναν ενέργειες για την προστασία των παιδιών.

Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί στην Εισαγγελία Αλεξανδρούπολης, ενώ έχουν γίνει ήδη ενέργειες από την πλευρά των αρμόδιων αστυνομικών Αρχών, ώστε να διερευνηθεί από πλευράς της επιμελήτριας ανηλίκων του ενδεχομένου αφαίρεσης της επιμέλειας των παιδιών από τη μητέρα.