Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
17.9 C
Athens

8 κατάλληλες απαντήσεις να δώσεις στον τύπο που σου ζητάει να στείλεις γυμνή φωτο!

Εκεί λοιπόν που τσατάρεις όμορφα και ωραία με πιθανό γκομενάκι, σκέφτεσαι από μέσα σου «Επιτέλους κάποιος που μιλάμε φυσιολογικά!».

Τι το ήθελες;

Μία που το είπες και μία που αντικρίζεις μήνυμα «Στείλε γυμνή φωτο». Έχεις ξενερώσει μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, τα νεύρα σου είναι τσατάλια και τα μηνίγγια σου χορεύουν ρέιβ!

Γιατί πρέπει να χαλάνε πάντα το vibe της συζήτησης και να σου αποδεικνύουν για άλλη μία φορά πόσο ρηχοί μπορούν να γίνουν; Έχουμε φτάσει στο σημείο να λέμε πάλι καλά που δεν έστειλε ντικ πικ, έτσι για την έκπληξη.

Τι να του απαντήσεις τώρα; Να τον αφήσεις στο διαβάστηκε; Να τον μπλοκάρεις; Να γελάσεις;

Άστο, σ’ έχω! Ετοίμασα μία λίστα με 8 τέλειες απαντήσεις για όλους εκείνους που μας ζητάνε nudes, για να πάρουμε το αίμα μας πίσω. Δε θα το αφήσουμε να περάσει έτσι!

#1 Απάντησέ του με μία ντικ πικ…

Γυμνή δεν ήθελε; Ορίστε! Πάρε μία ωραιότατη ντικ πικ ενός άσχετου στο ίντερνετ και στείλε την απροειδοποίητα, για να δει πώς νιώθουμε εμείς όταν ανοίγουμε τα dms και βλέπουμε στο άκυρο το πράμα τους. Ή αν δε θέλεις να το παρατραβήξεις τόσο, στείλε του φωτογραφία ενός μεσήλικα ημίγυμνου άντρα. Η έκφραση στο πρόσωπό του θα είναι όλα τα λεφτά! Κρίμα μόνο που δε θα μπορέσεις να τη δεις.

#2 … ή με τα οπίσθια της γάτας σου

Επαναλαμβάνω. Γυμνή δεν ήθελε; Γυμνή θα πάρει! Ορίστε το γυμνό, ωραιότατο κατά τ’ άλλα, κωλ@ράκι της γάτας σου. Στείλ’ του και ένα «ωραίο δεν είναι;», να μάθεις άποψη. Σόρρυ, αλλά πήγαινε γυρεύοντας! Νιάου.

#3 Screenshot από φωτογραφία που φορτώνει

Παίξτο λίγο τρελίτσα. «Σου ήρθε;», «Μα στην έστειλα, δεν ξέρω γιατί δε σου φορτώνει. Εγώ τη βλέπω κανονικά!», και άσ’ τον να περιμένει ώρες να φορτώσει. Ακόμα κι αν καταλάβει ότι τον δουλεύεις, πίστεψέ με, θα επιστρέψει να ελέγξει μήηηπως και. Ναι, γέλα ελεύθερα!

#4 Σχεδίασε ένα ανθρωπάκι με γραμμές

Καλύτερα: Σχεδίασε τον εαυτό σου γυμνό σε ανθρωπάκι. Πίστευε ότι θα του στείλεις κανονική nude; Όχι, θα απολαύσει το υπέροχο ταλέντο σου στη ζωγραφική! Ειδικά άμα το μήνυμά του ήταν κάπως έτσι: «Στείλε καμιά γυμνή», σε βολεύει ακόμα καλύτερα. Γυμνή τι; Φωτό; Ζωγραφιά; Μάλλον το δεύτερο!

#5 Μισό να ρωτήσω τη μαμά μου. Είπε όχι!

«Τι; Να μην τη ρωτήσω; Εγώ τα λέω όλα στη μαμά μου».

Δες τον τύπο να μη σου ξαναστέλνει και να σου αδειάζει τη γωνιά σε χρόνο ντε-τε! Αν είσαι έξτρα σατανική, μπορείς να του πεις ότι ο μπαμπάς σου είχε το κινητό σου τόση ώρα. Σκέψου μόνο πόσο σκαλωμένος θα μείνει. Θα το ξανασκεφτεί την επόμενη φορά που θα ζητήσει γυμνή φωτο, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

#6 Αυτοματοποιημένα μηνύματα

Στείλε αυτά τα μηνύματα που δεν ξέρεις πόσο ισχύουν ή όχι. Παράδειγμα: «Η αποστολή του μηνύματος απέτυχε. Για να ξαναπροσπαθήσετε, στείλτε 1». Πολύ πιθανόν να μην πειστεί, αλλά αν έχει IQ ραδικιού και σου έρθει μηνυματάκι με 1 ετοιμάσου για πολύ γέλιο!

#7 Στήθος ή μπουτάκι; 

Αναλόγως την απάντηση, στείλε ένα στηθάκι κοτόπουλου ή ένα μπουτάκι χοιρινού ξεροψημένο! Τι; Δεν είναι άκρως σέξι η φωτογραφία ενός ξεροψημένου κοτόπουλου που μόλις βγήκε από το φούρνο; Στήθος ζήτησε, στήθος πήρε. It’s κοτόπουλο μπλοκ!

#8 Απάντησε με ατάκες από Κωνσταντίνου & Ελένης

Ποιος μπορεί να ξεχάσει το επεισόδιο με τα σοκολατάκια; Στείλε ένα ζάμπου ζάμπου ζάμπου ζα, είσαι τελείως εκφυλόμουτρο η όποια άλλη ατακάρα σου αρέσει, και θα το πιάσει το νόημα. Παίξτο ανήξερη και «άγριο θηλυκό» (όπως λέγεται και το επεισόδιο), και άστον να νομίζει ότι τα εννοείς. Στείλε και κανένα gifάκι. Το γέλιο θα είναι σίγουρα πολύ!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τεστ προσωπικότητας: Αυτό που βλέπετε πρώτο αποκαλύπτει αν είστε γενναίοι ή καλοσυνάτοι

Τα τεστ προσωπικότητας αξιοποιούν τη συναρπαστική αλληλεπίδραση μεταξύ της οπτικής αντίληψης και των γνωστικών χαρακτηριστικών και αποκαλύπτουν στοιχεία βαθύτερα για την προσωπικότητά σας. Ακριβώς αυτό...

Σοκ στη Λάρισα – Σαραντάρες “ξεζούμισαν” 17χρονο μαθητή Λυκείου…

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Λάρισα μετά τη ροζ αποκάλυψη ότι ένας 17χρονο μαθητής Λυκείου κατέληξε στο νοσοκομείο έπειτα από ερωτικό τρίο με...

Σαν Σήμερα 12 Απριλίου Πρώτη φορά ο Άνθρωπος στο Διάστημα

Τετάρτη 12 Απριλίου του 1961, τοπική ώρα 09:07, Κοσμοδρόμιο Μπαικονούρ, ΕΣΣΔ. Το διαστημικό σκάφος Βοστόκ 3ΚΑ απογειώνεται στην πτήση Βοστόκ-1 (ВΟCΤOK-1) με τον Σοβιετικό...
Τα πιο συνηθισμένα αντικείμενα που ανασύρονται από το βυθό της θάλασσας είναι τα πλαστικά μιας χρήσης και οι γόπες των τσιγάρων

“Παντοτινά χημικά”: Ανιχνεύθηκαν σε υψηλά επίπεδα στα υπόγεια ύδατα παγκοσμίως

Οι τοξικές χημικές ουσίες PFAS (υπερφθοροαλκυλικές και πολυφθοροαλκυλικές ουσίες) ανιχνεύθηκαν σε επιφανειακά και υπόγεια ύδατα σε όλο τον κόσμο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από αυτά που επιτρέπουν...

Καρκινογόνα χημικά κρύβονται σε μαγειρικά σκεύη, είδη μακιγιάζ και προϊόντα περιποίησης

Τα τηγάνια, το μακιγιάζ ή τα προϊόντα περιποίησης συνδέονται με την υπογονιμότητα των γυναικών προειδοποιεί νέα αμερικανική μελέτη, αναφερόμενη στις γνωστές τοξικές χημικές ουσίες...

Βιασμοί, ναρκωτικά, αλκοόλ: Ο σκοτεινός κόσμος του Χιού Χέφνερ

Πρώην «λαγουδάκια», φίλοι, συνεργάτες και εργαζόμενοι ανοίξουν το «μαύρο κουτί» της ζωής του Mr Playboy Μέχρι τα 91 του χρόνια, όταν και πέθανε, ο Χέφνερ είχε καταφέρει...

Σeξ στο πρώτο ραντεβού, σε αυτές τις χώρες είναι πιθανότερο

Σε κάποιες χώρες το σeξ στο πρώτο ραντεβού είναι πιο πιθανό να συμβεί απ' ό,τι σε άλλες. Μια μελέτη που διεξήχθη από την ιστοσελίδα...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

ΑΑΔΕ: 5+1 ερωτήσεις – απαντήσεις για το χρονοδιάγραμμα διασύνδεσης των POS με τα ταμειακά συστήματα

Με αφορμή ερωτήματα που έχουν υποβληθεί, η ΑΑΔΕ απαντάει σε 5+1 κρίσιμες ερωτήσεις για...

Υπ. Παιδείας: Ερωτήσεις και απαντήσεις για το “Ελεύθερο Πανεπιστήμιο”

To κυβερνητικό σχέδιο για να εισέλθουν στην Ελλάδα κορυφαία ξένα πανεπιστήμια ξεδιπλώνεται με το...

ΥΠ.ΟΙΚ: 16 ερωτήσεις – απαντήσεις σε σχέση με το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής

Ενημερωτικό σημείωμα με 16 ερωτο-απαντήσεις για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών...

Νέες ταυτότητες: Όσα πρέπει να γνωρίζετε μέσα από 22 ερωτήσεις – απαντήσεις

Η Ελλάδα προχωρά στην έκδοση ενός νέου ασφαλούς δελτίου ταυτότητας Ελλήνων πολιτών, ανταποκρινόμενη στον...