ΑΕΚ: Μπήκαν τα πρώτα κεφάλαια για την «Αγιά Σοφιά»

72

Στον… κουμπαρά της ΑΕΚ μπήκαν τα πρώτα κεφάλια από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 20 εκατ. ευρώ που είχε προκηρύξει η ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 ΑΕ.

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου θα “χτιστεί” το νέο “σπίτι” της Ένωσης. Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης Μελισσανίδης, μαζί με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο πλευρό του για τη χρηματοδότηση της “Αγιάς Σοφιάς” έχουν φροντίσει ώστε να μη δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα και τις προηγούμενες μέρες κατέβαλαν ένα σημαντικό μέρος από την ΑΜΚ ύψους 20 εκατ. ευρώ που είχε προκηρύξει η ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 ΑΕ.

Από το συνολικό ποσό της συγκεκριμένης αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, τα 15 εκατ. ευρώ θα προέρχονται από τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ, τα τέσσερα από τους Πόλυ Χατζηιωάννου και Πέτρο Παππά, ενώ 1 εκατ. ευρώ θα βάλει ένας ένθερμος φίλος της Ένωσης που δεν θέλει να γίνει γνωστό το όνομά του.

Διαβάστε επίσης:  Κρ.Ρονάλντο μετά το μυθικό χατ τρικ : «Γι’ αυτό με απέκτησε η Γιουβέντους»

Το επόμενο διάστημα δε, θα ακολουθήσει και η δεύτερη κατάθεση, που θα είναι περίπου ισόποση, ώστε να καλυφθεί το μεγαλύτερο μέρος των κεφαλαίων που απαιτείται για την υλοποίηση του έργου.