Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
11.6 C
Athens

Αυτές είναι οι τυχερές και οι δύσκολες ημέρες του Νοεμβρίου για το κάθε ζώδιο!

 

Το σίγουρο είναι ότι αυτός ο μήνας θα αποδειχτεί άκρως ερωτικός, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα! Πάμε να δούμε ποιες είναι οι τυχερές αλλά και δύσκολες μέρες του Νοέμβρη!

Τα φεγγάρια του Νοέμβρη !

4 Νοεμβρίου: Πανσέληνος στον Ταύρο και… οι Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου, οφείλουν να συγκρατήσου νεύρα και συναισθηματικά ξεσπάσματα! Ας εκμεταλλευτούν το πάθος και τον συναισθηματισμό των ημερών για να περάσουν «ζεστά» αυτές τις ημέρες! Η προσοχή όλων στρέφεται στο χρήμα, τα κεκτημένα αλλά και τον συναισθηματικό τομέα!

18 Νοεμβρίου: Νέα Σελήνη Σκορπίσια και ανοίγει μία νέα εποχή άκρως ερωτική, ιδιαίτερα διορατική και με έμφαση στο χρήμα! Ταύροι, Σκορπιοί, Παρθένοι, Ιχθύες, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου οφείλουν να αναγνωρίσουν τις ευκαιρίες που θα τους δώσει το Νέο Φεγγάρι!

 

Ο Καλός Νοέμβρης!

3 Νοεμβρίου : Η Αφροδίτη σε Εξάγωνο με τον Κρόνο θα φέρει σιγουριά στις ερωτικές σχέσεις αλλά και… γεμάτα πορτοφόλια σε Κριούς, Δίδυμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου. Επιπλέον το Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα θα εκπληρώσει πολλά από τα συναισθηματικά όνειρα των Ταύρων, Καρκίνων, Παρθένων, Σκορπιών, Αιγόκερων και Ιχθύων του 2ου δεκαημέρου.

9 Νοεμβρίου: Πάθος, δύναμη, ερωτισμό και χρήμα θα φέρει η μέρα για τους Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου. Ήλιε και Πλούτωνα, ευχαριστούμε για το Εξάγωνο!

11 Νοεμβρίου: Ισχυρή θέληση, σπουδαίες αποφάσεις και ανατρεπτικές ιδέες μας φέρνουν κοντά στην επιτυχία, ιδίως αν είμαστε Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου. Κρόνος και Ουρανός, οραματίζονται τα καλύτερα σήμερα!

13 Νοεμβρίου: Τι συμβαίνει όταν ο Δίας και η Αφροδίτη συνεργάζονται… από κοντά; Τύχη στον Έρωτα, μεγάλοι έρωτες, πάθος, ρομαντισμός, χρήμα και πολλές επιθυμίες που θα γίνουν πραγματικότητα! Οι πιο τυχεροί; Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου!

16 Νοεμβρίου: Όλοι θέλουν να ζήσουν το παραμύθι! Και αυτή είναι η μέρα, με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, που θα μπορέσουν οι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου, να το ζήσουν! Ρομαντισμός, τρυφερότητα, συναίσθημα, διαίσθηση και όνειρα που γίνονται πραγματικότητα!

 

17 Νοεμβρίου: Για να πετύχεις πρέπει να είσαι αποφασιστικός, δυναμικός, να έχεις πειθώ και να διεκδικείς ασταμάτητα! Αυτόν το χαρακτήρα θα έχουν και θα τους βοηθήσει να πετύχουν ότι επιθυμούν το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου!

21 Νοεμβρίου: Έρχονται μεγάλοι έρωτες, μοιραίες αγάπες, έντονη σεξουαλικότητα και άσβεστο πάθος! Επιπλέον το πορτοφόλι γεμίζει κέρδος και το χαμόγελο επιστρέφει για τους Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου! Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα…, φλέγεται!

25 Νοεμβρίου: Πόσο μοναδικό είναι να χτυπά έτσι ξαφνικά το τηλέφωνο σου και να βλέπεις το μήνυμα που ήθελες τόσο καιρό να σου έρθει; Πόσο μαγικό είναι να περπατάς και να συναντάς απρόσμενα εκείνον τον άνθρωπο που δεν σταματάς να σκέφτεσαι; Αυτό θα φέρει η σημερινή μέρα για τους Κριούς, Δίδυμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου, με το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού!

28 Νοεμβρίου: Μην παραπονιέσαι αν η επικοινωνία είναι τώρα τυπική και ίσως λίγο ψυχρή! Μπορείς να χαίρεσαι γιατί η εντιμότητα, η ευθύτητα και η αυθεντικότητα νικούν, με αποτέλεσμα να ξέρεις πως, ό,τι ακούς, όντως ισχύει! Η Σύνοδος Ερμή-Κρόνου «δουλεύει» για τους Κριούς, Δίδυμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου!

Ο Κακός Νοέμβρης!

4 Νοεμβρίου: Η Αφροδίτη στο Ζυγό έρχεται σε κόντρα με τον Ουρανό στον Κριό προκαλώντας αιφνίδια δυσάρεστα οικονομικά γεγονότα αλλά και έντονους τσακωμούς στην ερωτική ζωή των Κριών, Καρκίνων, Ζυγών και Αιγόκερων του 3ου δεκαημέρου.

 

14 Νοεμβρίου: Άλλη μια ημέρα που ο Ποσειδώνας μας χτυπά την πόρτα της απογοήτευσης αφού σε κόντρα με τον Ερμή, φέρνει εξαπατήσεις, ψέματα και εξιδανικεύσεις! Προσοχή στα… «ροζ γυαλιά», για άλλη μια φορά, οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου!

19 Νοεμβρίου: Ημέρα «πολεμική» η σημερινή και γεμάτη από επικίνδυνα και λάθος πάθη! Παιχνίδια εξουσίας, κακίες, σκληρότητα αλλά και ορμές που δεν μπορούν να συγκρατηθούν, φέρνει το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, για του Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 2ου δεκαημέρου!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ήλιο σου χαρίζει μια μέρα γεμάτη...

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ποια παροιμία χαρακτηρίζει το κάθε ζώδιο

Αν μας ζητούσαν να χαρακτηρίσουμε τον/την φίλο/η μας με μια παροιμία, ποια θα χρησιμοποιούσαμε; Η...

Ασταθές τριήμερο για Ταύρους, Ζυγούς και 1 ακόμη ζώδιο

Για ακόμη μία μέρα μας προειδοποιεί για τις εξελίξεις στις ζωές των 12 ζωδίων, ...

Συντάξεις Νοεμβρίου και επιδόματα e-ΕΦΚΑ: Ποιοι πληρώνονται σήμερα

Μπαράζ πληρωμών πραγματοποιείται από σήμερα, Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου έως τις 28 του ίδιου μήνα...

Συντάξεις Νοεμβρίου: Πότε θα πληρωθούν οι κύριες και επικουρικές

Οι ημερομηνίες πληρωμής  ορίστηκαν λίγο νωρίτερα από το συνηθισμένο λόγω της 28ης Οκτωβρίου. Ειδικότερα, στις 25...