Αυτή την ΝΔ θέλει ο Κυριάκος; – Ο Πρετεντέρης θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ

309
Κυριάκος Μητσοτάκης, Γιάννης Πρετεντέρης, ΝΔ,

Ο Γιάννης Πρετεντέρης αισθάνεται ότι έχει φτάσει στην Δύση της καριέρας του. Το έχει συνειδητοποιήσει από το γεγονός ότι κανένας δεν παίρνει στα σοβαρά τα όσα λέει ή γράφει, καθώς και βλέποντας τα νούμερα της εκπομπής του να έχουν πέσεις κατακόρυφα.

Σε αυτόν λοιπόν τον δημοσιογράφο λένε οι πληροφορίες ότι ποντάρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τις επόμενες εκλογές, που βέβαια θα αργήσουν να διενεργηθούν. Όχι βέβαια ότι περιμέναμε κάποια πιο σπουδαία κίνηση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που αν δεν είχε πατέρα τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη δεν θα ήταν ούτε τελευταίο στέλεχος τοπικής οργάνωσης, αλλά κάποιες κινήσεις είναι ενδεικτικές της δομής και λειτουργίας των διαπλεκόμενων συμφερόντων.

Έτσι λοιπόν πληροφορηθήκαμε ότι οι κύριοι Μητσοτάκης και Πρετεντέρης δείπνησαν με τις κυρίες τους σε κυριλέ εστιατόριο των Βορείων Προαστίων.

Εκεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε την πρόταση στον Γιάννη Πρετεντέρη. Όπως πληροφορούμαστε ο Γιάννης Πρετεντέρης έχει δεχτεί αφού έτσι κι αλλιώς δεν έχει και τίποτα καλύτερο να κάνει. Η υποψηφιότητα έχει κλειδώσει και περιμένουμε τις εκλογές για να γελάσει το χειλάκι μας!