Δευτέρα, 14 Ιουνίου, 2021
21.2 C
Athens

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 14 Ιουνίου

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1873..... Ο Ερρίκος Σλίμαν ανακαλύπτει τους αμύθητους θησαυρούς της Τροίας.

Αυτοί είναι οι νέοι διοικητές σε 31 νοσοκομεία όλης της χώρας (λίστα)

Αν και συνεχίζεται ο διορισμός νέων διοικητών στα νοσοκομεία όλης της χώρας η ηγεσία του υπουργείου Υγείας ανακοίνωσε άλλα 31 ονόματα νέων διοικητών νοσοκομείων έπειτα από σχετική εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης.

Δείτε όλη τη λίστα

Γ.Ν. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ «ΘΡΙΑΣΙΟ»

Κωνσταντίνος Παλαιορούτης: Είναι πτυχιούχος Φυσικοθεραπείας από το ΤΕΙ Αθηνών-ΣΕΥΠ και κατέχει δίπλωμα μεταπτυχιακού (MSc) στην «Εφηρμοσμένη Διαιτολογία – Διατροφή» από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. Έχει επίσης πτυχίο Διοίκησης Μονάδων Υγείας από την Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης, δίπλωμα στις Αρχές Διοικητικής Επιστήμης από τη Σχολή Νομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΕΚΠΑ και μεταπτυχιακό (MSc) στην «Διοίκηση της Υγείας» από το Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Έχει διατελέσει προϊστάμενος σε διοικητικές υπηρεσίες των ΓΝ Νίκαιας- Πειραιώς «Άγιος Παντελεήμων» και Δυτικής Αττικής «Η Αγία Βαρβάρα». Έχει επίσης εργαστεί επί σειρά ετών ως φυσικοθεραπευτής στον ιδιωτικό τομέα με ειδίκευση στη Φυσικοθεραπεία στη ΜΕΘ και την αντιμετώπιση πολύτραυματιών.

Ε.Α.ΝΠ. «ΜΕΤΑΞΑ»

Γεώργιος Ζαΐμης: Είναι πτυχιούχος Τεχνολογίας Ραδιολογίας & Ακτινολογίας από το ΤΕΙ Αθήνας και πτυχιούχος του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Υγιεινή & Ασφάλεια της Εργασίας» MSc από την Ιατρική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης. Είναι ακόμα, υποψήφιος Διδάκτωρ PhD, στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο θέμα του ελέγχου και πιστοποίησης ποιότητας τοποθέτησης ασθενών που υποβάλλονται σε ακτινοθεραπεία για καρκίνο του μαστού και καρκίνο κεφαλής-τραχήλου.

Έχει εργαστεί, επί σειρά ετών ως ερευνητής στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, ως Τεχνολόγος Ραδιολόγος – Ακτινολόγος στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «Μεταξά», ως υπεύθυνος Τεχνολόγος Ραδιολόγος – Ακτινολόγος στην εταιρεία Αξονική Φροντίδα Ε.Π.Ε. και ως υπεύθυνος λειτουργίας του Δημοτικού Κέντρου Υγείας στην Καλλιθέα.

ΓΝ ΣΥΡΟΥ «ΒΑΡΔΑΚΕΙΟ & ΠΡΩΪΟ» & ΓΝ-ΚΥ ΝΑΞΟΥ

Μαργαρίτα Μπουραντά: Είναι πτυχιούχος της Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Αθηνών και του τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Έχει μεταπτυχιακό δίπλωμα, από το ΤΕΙ Πειραιά, στη «Διεθνή Διοίκηση Επιχειρήσεων» με ειδίκευση στο Μarketing και τη Διαχείριση Ανθρώπινων Πόρων.

Έχει εργαστεί ως ενδονοσοκομειακή ψυχολόγος, στην Πανεπιστημιακή Παιδοψυχιατρική Κλινική και στην εκπαίδευση μεταπτυχιακών φοιτητών του μεταπτυχιακού προγράμματος «Κλινικής Ψυχολογίας», του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

ΓΝ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

Σταύρο Κουταλιανός: Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών της Ανώτατης Σχολής Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στο Τμήμα Διοικητικών Διευθυντών της Υγειονομικής Σχολής Αθηνών και στο Τμήμα Διοίκησης Μονάδων Υγείας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Ήταν Προϊστάμενος διοικητικού στο νοσοκομείο Χαλκίδας και διευθυντής Διοικητικού-Οικονομικού στο ΓΝ Χαλκίδας-Nοσοκομείο-ΚΥ Κύμης &Καρύστου. Έχει διατελέσει επίσης, τακτικό μέλος του υπηρεσιακού συμβουλίου Πε.Σ.Υ.Π. Στ.Ελλάδος και της 5ης Υ.Πε. Στ. Ελλάδος-Θεσσαλίας και υπεύθυνος εποπτείας, ελέγχου και λειτουργίας των τμημάτων Προμηθειών – Υλικού και Λογιστηρίου στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ».

ΓΝ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Μαρία Σπινθούρη: Έχει πτυχίο Νοσηλευτικής από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ), μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης (M.Sc.) στο Τμήμα Νοσηλευτικής του ΕΚΠΑ και διδακτορικό στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας, Οικονομική Αξιολόγηση Υπηρεσιών Υγείας επίσης από το ΕΚΠΑ.

Έχει διατελέσει διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας στο ΓΝ «Βενιζέλειο», καθηγήτρια νοσηλευτικής ΕΠΑ.Σ Βοηθών Νοσηλευτών του ΓΝ«Βενιζέλειο», υπεύθυνη τμήματος Επειγόντων Περιστατικών στο ίδιο νοσοκομείο και Λέκτορας στο Τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Είναι μέλος του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Ηρακλείου-Κρήτης και μέλος της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδας (ΕΝΕ).

ΓΝ-ΚΥ ΚΥΘΗΡΩΝ «ΤΡΙΦΥΛΛΕΙΟ»

Δημήτρης Μοιρασγέντης: Έχει πτυχίο Μηχανικού Περιβάλλοντος από το Πανεπιστήμιο Κρήτης, δίπλωμα Πολιτικού Μηχανικού από την Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών και Master of Sciences «Δομοστατικός Σχεδιασμός και Ανάλυση Κατασκευών από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Έχει διατελέσει ιδιοκτήτης Τεχνικού Γραφείου Κατασκευών και Οικοδομικών Αδειών και ιδιοκτήτης Γραφείου Περιβαλλοντικών και Υγειονομικών Μελετών και Εφαρμογών.

ΓΝΑ ΛΑΪΚΟ

Ηρακλής Χαρμανίδης: Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα (Μ.Α.) Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών από το University of Kent και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα (Μ.Α.) Μεσογειακών Σπουδών από το University of London. Έχει, επίσης, φοιτήσει στο τμήμα Εμπορικών Ακολούθων της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης.

Έχει εργαστεί ως Εμπειρογνώμων, Σύμβουλος Α’ στο Γραφείο Εθνικού Εισηγητή Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων του Υπουργείο Εξωτερικών και Αναπληρωτής Διοικητής στο ΓΝΑ «Λαϊκό». Έχει διατελέσει υπεύθυνος Αποστολής Ανθρωπιστικής Βοήθειας στη Γεωργία, στη Μυανμάρ, στο Λίβανο, στο Πακιστάν και στη Σρι-Λάνκα.

ΓΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ «Γ.ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ»

Ευάγγελος Καρβούνης: Είναι πτυχιούχος Πληροφορικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στις βιοιατρικές επιστήμες, από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Έχει εργαστεί ως πανεπιστημιακός υπότροφος Πλήρους Απασχόλησης στο ΤΕΙ Ηπείρου, διδάσκων επιστημονικός συνεργάτης στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών στην εταιρεία DIAMS NETWORKS HELLAS στη Θεσσαλονίκη με αντικείμενο την Ανάπτυξη εφαρμογών υγείας/βιοιατρικής τεχνολογίας.

ΓΝ ΠΑΙΔΩΝ ΠΑΤΡΩΝ «ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ»

Βασιλική Γεωργιοπούλου: Είναι κάτοχος πτυχίου Ιατρικής από το Πανεπιστήμιο Πατρών, έχει Master in Public Health από το Emory University, Atlanta της Georgia και Διδακτορικής Διατριβής στην Ιατρική επίσης από το Πανεπιστήμιο Πατρών. Έχει εργαστεί ως επίκουρη Καθηγήτρια Ιατρικής, (Ερευνητικός Τομέας) στο Emory Clinical Cardiovascular Research Institute στην Atlanta της Georgia και ως Μεταπτυχιακός Επιστημονικός Συνεργάτης, στο Πρόγραμμα Καρδιακής Ανεπάρκειας του ίδιου Αμερικανικού Πανεπιστημίου.

ΓΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Φοίβος Κακαβίτσας: Έχει πτυχίο από την σχολή ιατρικής και χειρουργικής του πανεπιστημίου της Νάπολη στην Ιταλία και Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Έχει εργαστεί ως επιμελητής Β’ Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής στη Κέρκυρα και στο κέντρο υγείας Μαρκόπουλου Αττικής με προϋπηρεσία και στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών, Γιώργος Γεννηματάς.

ΓΝ ΣΕΡΡΩΝ

Αθανάσιος Ματάκος: Έχει δίπλωμα Μηχανολόγου – Ηλεκτρολόγου Μηχανικού από την Πολυτεχνική σχολή του ΑΠΘ, και μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Kingston University της Μεγάλης Βρετανίας.

Έχει επίσης, μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και διδακτορική διατριβή, επίσης, από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων με θέμα «Η μεταρρύθμιση στην Δημόσια Διοίκηση». Έχει διατελέσει διευθυντή στην Δ/νση Ανάπτυξης της Π.Ε. Σερρών και προϊστάμενος στο Τμήμα Βιομηχανίας και Μεταποίησης στην ενιαία υπηρεσία Βιομηχανίας και Εμπορίου Σερρών.

ΓΝ ΗΜΑΘΙΑΣ

Ζήσης Σιέμπης: Είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής Θεσσαλονίκης με Master στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Έχει εργαστεί ως τεχνικός διευθυντής (υπεύθυνος λειτουργίας ηλεκτρομηχανολογικού και ιατρικού εξοπλισμού) σε ιδιωτική μονάδα υγείας και ως τεχνικός διευθυντής και διευθυντής προμηθειών σε μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις όπως η SANI RESORT και η BALKAN EXPORT.

ΓΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Βασίλειος Αντωνιάδης: Είναι απόφοιτος της Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, με σπουδές και στο τμήμα Βαλκανικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην κατεύθυνση Πολιτική και Οικονομία. Έχει επίσης μεταπτυχιακό στη Διοίκησης Μονάδων Υγείας του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου.

Έχει εργαστεί στο λογιστήριο του Νοσοκομείου Φλώρινας, στο γραφείο προμηθειών και δημοσίων συμβάσεων του ΓΝ Φλώρινας και ως νοσηλευτής στο ίδιο νοσοκομείο. Είναι Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία του Νομού Φλώρινας και Πρόεδρος του Συλλόγου εργαζομένων του ΓΝ Φλώρινας.

ΓΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Λαμπρινή Στεφανίδου: Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως νοσηλεύτρια στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης (ΨΝΘ), προϊσταμένη Οικονομικού Τμήματος στο ίδιο νοσοκομείο, και διοικητικά & οικονομικά Υπεύθυνη του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης του ΨΝΘ.

ΓΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αναστάσιος Καρασαββόγλου: Έχει πτυχίο Οικονομικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο Freiburg/Breisgau της Γερμανίας και Διδακτορικό Δίπλωμα στις Οικονομικές Επιστήμες από το ίδιο Πανεπιστήμιο. Είναι καθηγητής Μακροοικονομικής και Διεθνών Οικονομικών στο ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και έχει διατελέσει Διδάσκων στο Τμήμα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και του Ελεύθερου Ανοικτού Πανεπιστημίου Πάτρας, στο μάθημα της «Δημόσιας Διοίκησης και Πολιτικής».

ΓΝ ΞΑΝΘΗΣ

Αχιλλέας Γερόπουλος: Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Βιολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι καθηγητής μέσης εκπαίδευσης στο μάθημα της Βιολογίας και έχει διατελέσει υπεύθυνος πωλήσεων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, της εταιρείας ΒΙΑΝΕΞ ΑΕ υπεύθυνος πωλήσεων της εταιρείας Π. Ζαφειρόπουλος και της Menarini Ιατρικά και Διαγνωστικά όργανα ΑΕΒΕ.

ΓΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Μιλτιάδης Παππάς: Έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Λογιστικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Τ.Ε.Ι.) Πατρών. Έχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Διοίκηση της Υγείας από το Πανεπιστήμιο Πειραιά και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα, M.Sc. στη Διοίκηση της Υγείας από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Έχει εργαστεί ως καθηγητής στο μάθημα της Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, ως υπεύθυνος και ιδιοκτήτης ιδιωτικού Λογιστικού Γραφείου και υπεύθυνος πωλήσεων στην εταιρεία μηχανογραφήσεων, BCA Ε.Π.Ε.

ΑΝΘ «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ»

Θεόδωρος Ρεβενάκης: Έχει πτυχίο Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας από το Universita degli studi di Padova της Ιταλίας και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο της Πάτρας. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως Ψυχολόγος στο Τμήμα Ψυχιατροδικαστικής και στο Τμήμα Βραχείας Νοσηλείας του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Έχει επίσης επαγγελματική εμπειρία ως επιστημονικά υπεύθυνος στη Θεραπευτική Κοινότητα Καρτερών «ΙΑΝΟΣ» και ψυχολόγος στη Μονάδα Σωματικής Αποτοξίνωσης «ΙΑΝΟΣ». Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων και είναι ενεργός υποστηρικτής πρωτοβουλιών-δομών αλληλεγγύης όπως Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης, Οικόπολις, Ετεροτοπία.

ΓΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Ανέστης Μυστρίδης: Είναι πτυχιούχος Φαρμακευτικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έχει μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Υπηρεσιών και Μονάδων Υγείας από το Frederick University, στην Κύπρος. Έχει εργαστεί ως ιδιοκτήτης και υπεύθυνος φαρμακείου. Είναι μέλος του εποπτικού συμβουλίου του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Πιερίας και μέλος της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Πιερίας.

ΓΝ ΔΡΑΜΑΣ

Νικόλαο Λιατσής: Έχει πτυχίο τεχνολογικής εκπαίδευσης από το ΤΕΙ Ηλεκτρολογίας Καβάλας και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών ΜΒΑ στη διοίκηση επιχειρήσεων. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών στο υπουργείο Εργασία-ΟΑΕΔ στους κλάδους διοικητικού και πληροφορικής. Έχει διατελέσει σύμβουλος Υποστήριξης – Καθοδήγησης με αντικείμενο την εκπαίδευση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων ΜΜΕ στην χρήση των υπηρεσιών Διαδικτύου και διαθέτει μακρά εμπειρία διδασκαλίας σε Πιστοποιημένα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης.

ΓΝ ΑΡΤΑΣ

Βασίλειος Μπαλάσκας: Έχει σπουδάσει στην Οδοντιατρική Σχολή στο «Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών» και στην Ιατρική και Χειρουργική Σχολή «Universita degli Studi di Roma La Sapienza» του Πανεπιστημίου της Ρώμης, στην Ιταλία. Είναι ιδιώτης χειρουργός οδοντίατρος και έχει διατελέσει αντιπρόεδρος Δ.Σ. Γενικού Νοσοκομείου Άρτας, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Οδοντιατρικού Συλλόγου Άρτας και μέλος της Πανελλήνιας Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας.

ΓΝ ΠΑΤΡΩΝ

Θεόδωρος Σερεμέτης: Είναι απόφοιτος της Ανωτέρας Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του KATE Πατρών, διπλωματούχος του Πολυτεχνείου Πατρών, από τη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη «Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας» του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου Πάτρας.

Είναι μέλος τετραμελούς ομάδας της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας με αντικείμενο την αξιολόγηση των νοσοκομείων της αρμοδιότητας της. Έχει εργαστεί στο Τμήματος Πληροφορικής του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδα και ως προϊστάμενος του Τμήματος Πληροφορικής και Οργάνωσης του Π.Π.Γ.Ν.Π..

ΓΝ ΗΛΕΙΑΣ

Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος: Έχει πτυχίο Οδοντιατρικής από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, Πάτρας. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως οδοντίατρος (ελεύθερος επαγγελματίας) και σε ιδιωτική εταιρεία παροχής υπηρεσιών Λογοθεραπείας. Παρέχει επίσης εθελοντικά οδοντιατρικές υπηρεσίες σε παιδιά που στηρίζει και φιλοξενεί το «Χαμόγελο του παιδιού».

ΓΝ ΝΙΚΑΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» – ΓΝ ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ «Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ»

Δημήτριος Μπούτος: Έχει πτυχίο οικονομικών επιστημών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και πτυχίο Πολιτικών Επιστημών από το Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας (Διοικητικών Διευθυντών) και μεταπτυχιακού της UNESCO με αντικείμενο: Health Chain Management and Hospital Logistics.

Έχει επίσης πιστοποιητικό εξειδίκευσης στην Οικονομική Λειτουργία των Μονάδων Υγείας του κολλεγίου CNAM. Έχει διατελέσει διοικητικός διευθυντής στο Ε.Α.Ν.Π. Μεταξά και στο Γ.Ν. Ελευσίνας- Θριάσιο, πρόεδρος του υπηρεσιακού συμβουλίου του Γ.ΠΕ.ΣΥ.Π και πρόεδρος του υπηρεσιακού συμβουλίου του Γ.Ν.Ελευσίνας – Θριάσιου.

Ψ.Ν.Α. & Ψ.Ν.Α. «ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ»

Σπυριδούλα Καλαντζή: Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και πτυχιούχος του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του Τ.Ε.Ι. της Αθήνας. Έχει μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Ψυχική Υγεία από το Τμήμα Νοσηλευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι υποψήφια διδάκτωρ του Τμήματος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και απόφοιτη της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης από το Πρόγραμμα Κοινωνικής Διοίκησης. Έχει διατελέσει διευθύντρια του Κλάδου Συντάξεων του ΟΓΑ, καθηγήτρια εφαρμογών στο Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ της Αθήνας και Συνήγορος του Πολίτη στον Κύκλο Κοινωνικής Προστασίας.

ΓΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Βησσαρίων Μίχας: Έχει πτυχίο Οδοντιατρικής από το Ανώτατο Ινστιτούτο Ιατρικής «Ι.Π.Παβλώφ», του Πλόβντιφ της Βουλγαρίας και μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Δημόσια Υγεία και στο Μάνατζμεντ Υγείας από το Ιατρικό Πανεπιστήμιο της Σόφιας. Έχει εργαστεί ως Επιμελητής Α΄ στο Οδοντιατρικό Τμήμα του ΓΝ Πρέβεζας, στο ΓΝ Κέρκυρας και στην ΝΜΥ-ΙΚΑ Πρέβεζας. Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας και πρόεδρος του Συλλόγου Γιατρών του ΙΚΑ Πρέβεζας.

Γ. ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ»

Πέτρος Τομαράς: Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με Μεταπτυχιακό (Μ.Β.Α.) στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Roosevelt University του Σικάγο των ΗΠΑ. Έχει επίσης Διδακτορικό Δίπλωμα στη «Διερεύνηση της Ηθικής Συμπεριφοράς των Καταναλωτών με τη μέθοδο Conjoint Analysis» από το Πάντειο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και Μεταδιδακτορική έρευνα στο Prime Marketing από το Florida International University, Marketing Department, του Μαϊάμι των ΗΠΑ.

Έχει διατελέσει καθηγητής Μάρκετινγκ στο Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ της Αθήνας, καθηγητής στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Διοίκησης Μονάδων Υγείας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και διοικητής της 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.

ΓΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Δημητρούλα Καλομοίρη: Είναι πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας. Έχει διατελέσει διοικήτρια του ΓΝ Ναυπλίου, αναπληρώτρια διοικήτρια του ΓΝ Αργολίδας, υποδιευθύντρια – υπεύθυνη οικονομικού του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης και επιθεωρήτρια του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ).

ΓΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Παντελής Αλεξιάδης: Διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διασφάλιση Ποιότητας στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Είναι πραγματογνώμονας στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος/ Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας (ΤΕΕ/ΤΚΜ) , επιστημονικός υπεύθυνος σεμιναρίων, μέλος της επιτροπής εξετάσεων για την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και εισηγητής στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΤΕΕ/ ΤΚΜ.

ΓΝ ΚΟΖΑΝΗΣ

Γεώργιος Χιωτίδης: Πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακό δίπλωμα Ειδικού στην Επιχειρησιακή Έρευνα από το Univercita degli studi di Roma “La Sapienza” της Ρώμης. Έχει διατελέσει μεταξύ άλλων έκτακτος Επίκουρος Καθηγητής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη (1987-1994) και Επίκουρος Καθηγητής του τμήματος Λογιστικής του ΤΕΙ Κοζάνης (1994-2014).

ΓΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ»

Γεώργιος Φιλιππίδης: Έχει πτυχίο Κοινωνικής Διοίκησης από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και Μεταπτυχιακό στην «Παιδαγωγική» από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού Διπλώματος στην «Διοίκηση Μονάδων Υγείας» από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Πάτρας. Είναι, επίσης, υποψήφιος Διδάκτωρ του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Έχει εργαστεί ως κοινωνικός Επιστήμων στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Αττικής, ως υποδιοικητής του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Δράμας και διευθυντής Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρηση Καβάλας, «Δημωφέλεια».

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Johnson & Johnson: Πόσο προστατεύει από τις μεταλλάξεις του κορωνοιού

Σημαντική προστασία έναντι συμπτωματικής νόσου COVID-19, συμπεριλαμβανομένων και των στελεχών Β.1.351 που εντοπίστηκαν στην Ν. Αφρική, και είναι εν μέρει ανθεκτικά στη δράση των...
Δήμος Αθηναίων: rapid test για covid-19 σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ σε Κυψέλη και Σεπόλια

Δομοκός: Rapid Tests την Τετάρτη 9 Ιουνίου στις Κοινότητες Καρυές, Μελιταία και Φιλιαδώνα

Στα πλαίσια των προληπτικών δειγματοληπτικών ελέγχων για την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου, κινητό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα διενεργήσει δωρεάν ελέγχους μέσω Rapid Tests την...
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: «Πώς η αγάπη θα σας γιατρέψει από την μοναξιά»

Η αισιοδοξία επεκτείνει το προσδόκιμο ζωής των ηλικιωμένων, σύμφωνα με ισραηλινή έρευνα

Οι ηλικιωμένοι που είναι αισιόδοξοι άνθρωποι και τείνουν να βλέπουν τη φωτεινή πλευρά των πραγμάτων ζουν -συνήθως- περισσότερο, σύμφωνα με μία νέα ισραηλινή επιστημονική...

Αυτοί είναι οι λόγοι που οι καπνιστές δυσκολεύονται να κόψουν το τσιγάρο – Τι...

Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες κινδύνου εκδήλωσης στεφανιαίας νόσου είναι το κάπνισμα. Σύμφωνα με νέα μελέτη, ο κύριος λόγος που οι καπνιστές δυσκολεύονται να...
Επιβάλλεται να κάνετε σεξ δύο φορές την εβδομάδα!

ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ: Το σεξ κάνει καλό στην υγεία

Η σεξουαλική δραστηριότητα έχει ευεργετική επίδραση στις εργασιακές επιδόσεις, στην εγκεφαλική λειτουργία, στις οικογενειακές σχέσεις αλλά και στην αισιοδοξία και στο αίσθημα ευτυχίας καθ’...
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τροχαία στην Αθήνα το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου

Αν κουράζεσαι εύκολα, μάθε από τι κινδυνεύεις!

Το τελευταίο διάστημα έχεις παρατηρήσει πως οι αντοχές σου έχουν μειωθεί αρκετά; Ειδικά αν είσαι γυναίκα σου κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου και σου...

ΕΚΠΑ: Τι έδειξε μελέτη για την προστασία των εμβολίων της Pfizer και της AstraZeneca

Τα εμβόλια εναντίον του SARS-CoV-2 είναι τα βασικά όπλα προστασίας μας έναντι του κορωνοϊού και συνεισφέρουν καθοριστικά στην αναχαίτιση της πανδημίας. Η Θεραπευτική Κλινική της...

Βρείτε μας

7,799ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
935ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Πανελλαδικές: Οι απαντήσεις στα θέματα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας

Ο επαγγελματικός προσανατολισμός, οι δεξιότητες και τα εφόδια για το μέλλον είναι το θέμα...

Βουλή: Με ενστάσεις αντισυνταγματικότητας ξεκίνησε η “μάχη” για τα εργασιακά

Με τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ να καταθέτουν ένσταση αντισυνταγμάτικοτητας που θα συζητηθεί αμέσως...

Εμβόλιο – Παρενέργειες: Άλλοι έχουν και άλλοι όχι – Τι δείχνει αυτό για ανοσοποιητικό τους

Η κλασική συζήτηση τον τελευταίο ενάμιση μήνα σε παρέες ανθρώπων έχει φυσικά να κάνουν...

Μικρά ανεκδοτάκια

Στην αρχή ο Θεός δημιούργησε τη Γη και μετά αναπαύτηκε.Κατόπιν δημιούργησε τον άντρα και...

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή