Αυτή είναι η ωραιότερη «κρυμμένη» παραλία της Ελλάδα!

149

Η λευκή άμμος, το ψιλό βότσαλο και τα βαθιά γαλαζοπράσινα νερά με τον βραχώδη βυθό συνθέτουν την εικόνα της ομορφότερης «κρυμμένης» παραλίας της Ελλάδας.

par

Ο λόγος για την μαγευτική Κουτσουπιά της Κεφαλονιάς, που μπορεί να μην είναι ιδιαιτέρως γνωστή στους τουρίστες, κερδίζει όμως αναμφισβήτητα τον τίτλο του πιο όμορφου μέρους όχι μόνο του νησιού αλλά και της Ελλάδας ολόκληρης.

par

Αυτή είναι η ωραιότερη «κρυμμένη» παραλία της Ελλάδας!Πρόκειται για μία τροπική παραλία στην ανατολική μεριά της Κεφαλονιάς, που δύσκολα θα βρει κανείς, αφού βρίσκεται σε απόμακρο σημείο κατά μήκος της ακτογραμμής Πόρος – Ακρωτήρι – Σάμη και είναι προσβάσιμη μόνο από τη θάλασσα.

Διαβάστε επίσης:  3 ελληνικά νησιά που αξίζει να επισκεφθείς: Ικαρία – Κάρπαθος – Κύθηρα

Αυτή είναι η ωραιότερη «κρυμμένη» παραλία της Ελλάδας!Το αυτοκίνητο στην περίπτωση της Κουτσουπιάς σας είναι εντελώς άχρηστο.

Αυτή είναι η ωραιότερη «κρυμμένη» παραλία της Ελλάδας!Μπορείτε να φτάσετε εκεί είτε περπατώντας την διαδρομή Αντίσαμος – Πόρος, είτε με καραβάκι από τον Πόρο ή τη Σκάλα, απολαμβάνοντας παράλληλα το άγριο, βραχώδες τοπίο και τα καταπράσινα δέντρα που την περιβάλλουν.

par

Αυτή είναι η ωραιότερη «κρυμμένη» παραλία της Ελλάδας!Αν αποφασίσετε να την επισκεφτείτε, μην παραλείψετε να επιδοθείτε στο ψαροντούφεκο, μιας και ο βραχώδης βυθός ενδείκνυται για τέτοιου είδους σπορ!