Αυτή είναι η συνταγή: Μια 100% φυσική φυσική “βόμβα υγείας”

108

Σε αυτό το άρθρο θα σας δείξουμε πώς να κάνετε το πιο ισχυρό σπιτικό φάρμακο, το οποίο θα σας βοηθήσει να ανεβάσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα και να καταπολεμήσετε όλων των ειδών τις ασθένειες!

Το καλύτερο πράγμα σχετικά με αυτό το φάρμακο είναι ότι είναι εντελώς φυσικό και χρειάζεται μόλις 3 απλά συστατικά: λεμόνι, τζίντζερ και μέλι! Ναι αυτό είναι! Και πιστέψτε με, θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα!

Σημείωση: όπως είπαμε, αυτή η σπιτική θεραπεία είναι πολύ απλή και εύκολο να γίνει. Απλά πρέπει να ακολουθήσετε τις απλές οδηγίες. Διαβάστε τι πρέπει να κάνετε:

Θα χρειαστείτε τα παρακάτω συστατικά:

1 ρίζα τζίντζερ μεσαίου μεγέθους
2 λεμόνια
500 γραμμάρια μέλι

Οδηγίες:

ygia

Πρώτα, θα πρέπει να πλύνετε τα λεμόνια και να τα κόψετε καλά. Μετά από αυτό, θα πρέπει να ξεφλουδίσετε την πιπερόριζα και να την ψιλοκόψετε. Στη συνέχεια, τα βάζουμε σε ένα καθαρό γυάλινο βάζο. Προσθέστε το μέλι και βεβαιωθείτε ότι υπάρχει λίγο χώρος στην κορυφή του βάζου. Αφήστε το να καθίσει για μια ημέρα, έτσι ώστε το λεμόνι και το τζίντζερ να «απελευθερώσουν» τους χυμούς τους. Κλείστε το βάζο καλά και βάλτε το στο ψυγείο για ένα με δύο μήνες. Μετά από 2 μήνες, θα παρατηρήσετε ότι το μείγμα θα είναι σαν ζελέ. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε λίγο νερό για να το αραιώσετε, αν θέλετε.

Διαβάστε επίσης:  Νιώθεις πρήξιμο στην κοιλιά; - Δοκίμασε το ρόφημα που θα σε βοηθήσει!

Πως να το χρησιμοποιήσετε:

Οι ενήλικες θα πρέπει να καταναλώνουν δύο κουταλιές της σούπας την ημέρα, και τα παιδιά ένα έως δύο κουταλάκια του γλυκού την ημέρα. Και, όπως είπαμε – θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα!