Είναι θλιβερό το γεγονός ότι πρώην «εθνοπατέρες» έκαναν χρήση του άτοκου δανείου που πήραν από το ταμείο της Βουλής και ακόμη δεν τα έχουν επιστρέψει.
Περίπου 70 βουλευτές έκαναν χρήση αυτού του προνομίου παίρνοντας ποσά μέχρι 15.000 ευρώ, ως δάνειο και φυσικά με μηδενικό επιτόκιο και σήμερα αρνούνται να το αποπληρώσουν, παρά τις επιστολές που τους έχουν σταλεί από τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.
Και όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που οι στρόφιγγες των τραπεζών παραμένουν …ερμητικά κλειστές για τους πολίτες.
Οι εν λόγω βουλευτές ήθελαν, όντας στη Βουλή να …μας σώσουν! Και έπρεπε να τους εμπιστευόμασταν σε ότι ψήφιζαν, υποτίθεται για το δικό μας καλό!
Δημοσίευμα εφημερίδας ανέφερε ότι το φέσι ανέρχεται περίπου στις 400.000 χιλιάδες ευρώ και ότι από τους 70 που ήταν αρχικά οι βουλευτές που χρωστούσαν, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του κ. Βούτση μόνο οι 30, κάνοντας ρύθμιση για να καταβάλουν περίπου 200 ευρώ το μήνα.
Για να μην αναρωτιέστε απ’ ότι μάθαμε η σύνθεση των «μπαταχτσήδων» είναι διακομματική!