Αυτό το σαββατοκύριακο στο Ζάππειο,οι καλύτερες μπίρες του κόσμου!

40
πυροσβεστική, ήπιε,

Oι φίλοι της μπίρας αλλά και όσοι θέλουν να μυηθούν στον κόσμο της θα πάρουν καλή γεύση στην 3η Έκθεση Ζυθογνωσίας που θα διεξαχθεί στις 15 και 16 Οκτωβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο, μια έκθεση αφιερωμένη στις μπίρες υψηλής ποιότητας.

Απευθύνεται σε ζυθόφιλους καταναλωτές και σε επαγγελματίες από τους χώρους της εστίασης και της εμπορίας ποτών.

Όλοι σχεδόν οι τύποι μπίρας θα είναι παρόντες, ενώ μερικές πρωτότυπες και άκρως ενδιαφέρουσες γευστικές δοκιμές θα πλαισιώσουν την έκθεση, όπως για παράδειγμα οι «Μπίρες εσοδείας και παλαίωσης» και «Greek beers vs rest of the world».

 

Επίσης, συμμετέχουν οι περισσότεροι Έλληνες μικροζυθοποιοί, κάποιοι μάλιστα κάνοντας το ντεμπούτο τους, καθώς ο αριθμός των μικροζυθοποιείων πολλαπλασιάζεται σε όλη τη χώρα. «Οι επισκέπτες μας έρχονται για να δοκιμάσουν και όχι για να πιουν, γιατί η γευστική παλέτα στον χώρο της μπίρας είναι τεράστια και οι ευκαιρίες να δοκιμάσει κάποιος τα λιγότερο γνωστά προϊόντα είναι τελικά σπάνιες» λέει ο Ντίνος Στεργίδης από την εταιρεία Vinetum, διοργανώτρια της έκθεσης. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν επιτόπου και σε συνδυασμό με τις μπίρες της έκθεσης 12 διαφορετικές λιχουδιές, ταιριαστές με μπίρα, από τέσσερις σεφ.

Διαβάστε επίσης:  Ισόβια στον παιδοκτόνο της 6χρονης Στέλλας

Η έκθεση θα είναι ανοικτή από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 9 το βράδυ και η είσοδος κοστίζει 10 ευρώ και για τις δυο μέρες.
Σημειώνεται ότι στην είσοδο οι επισκέπτες θα λαμβάνουν κατάλογο των εκθρες μπίρες του κόσμου!ετών και ένα ειδικό ποτήρι δοκιμής μπίρας με το οποίο θα μπορούν να δοκιμάζουν μπίρες.

Την Κυριακή 16/10 θα πραγματοποιηθεί συζήτηση στρογγυλής τραπέζης (13:30 – 14:30) με θέμα το παγκόσμιο φαινόμενο της μικροζυθοποιίας