Αυτό το βίντεο ανατρέπει τα πάντα στις Αμερικάνικες εκλογές (βίντεο)

145
Χίλαρι Κλίντον, βιβλίο,

Το βίντεο που κυκλοφόρησε με αφορμή το τελευταίο επεισόδιο της Χίλαρι Κλίντον πυροδότησε ένα όργιο φημών και φαίνεται ότι είναι ικανό να ανατρέψει τα πάντα στις Αμερικανικές εκλογές.

Ήδη, παρά την προσπάθεια «καλλωπισμού» της συγκλονιστικής αυτής εξέλιξης, το ντοκουμέντο αναπαράγεται γεωμετρικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλώντας την αγανάκτηση των Αμερικανών.

Εδώ είναι απαραίτητο να κάνουμε μια εξαιρετικά σημαντική επισήμανση.

Ο Αμερικάνος ψηφοφόρος μπορεί να ανεχθεί τα πάντα, από τις σκανδαλιές του Κλίντον έως τα προεκλογικά ψέμματα του Κάρτερ. Δύο πράγματα δεν μπορεί να ανεχθεί:

1. Τις οικονομικές ατασθαλίες ενός υποψηφίου.

2. Το βαρύ πρόβλημα υγείας ενός υποψηφίου.

Δουκάκης, αμερικανικές εκλογές,Θυμηθείτε πως έχασε τις εκλογές ο Μάικ Δουκάκης, παρότι είχε κατατροπώσει τον Μπους και στις δύο τηλεοπτικές αναμετρήσεις. Κυκλοφόρησε η φήμη ότι έπασχε από… σχιζοφρένεια και ότι η γυναίκα του είχε πρόβλημα με το ποτό. Αμέσως η πλευρά Μπους απαίτησε από τον Δουκάκη να δημοσιοποιήσει το ιατρικό ιστορικό του ιδίου και της συζύγου του. Ο ίδιος αρνήθηκε και αυτό ήταν αρκετό για να ανατραπεί το διαφαινόμενο εκλογικό αποτέλεσμα.

Ρούσβελτ, αμερικανικές εκλογές,Θυμηθείτε τον μεγάλο Ρούσβελτ. Τον σημαντικότερο πρόεδρο μετά τον Λίνκολν, πόσο επιμελώς έκρυβε το ότι ήταν σε καροτσάκι. Τόσο, που η συντριπτική πλειοψηφία των Αμερικανών, δεν το γνώριζε! Δείτε την φωτογραφία της Γιάλτας ή εικόνες από τις ομιλίες του, όπου ευρίσκετο πάντα πίσω από πόντιουμ.

Είναι ρατσιστές οι αμερικάνοι όσον αφορά τα θέματα υγείας; Φυσικά όχι. Θεωρούν όμως αδιανόητο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ να μην έχει τα εχέγγυα υγείας εκείνα που θα του επιτρέψουν να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να πάρει τις κρίσιμες αποφάσεις ειδικά σε δύσκολες περιόδους. Τα σοβαρά προβλήματα υγείας, θεωρούνται ανασταλτικός παράγοντας ευθυκρισίας ειδικά σε καταστάσεις κρίσης.

Το συγκλονιστικό βίντεο λοιπόν με την Κλίντον να σέρνεται στην κυριολεξία, ενδέχεται να φέρει την μεγάλη ανατροπή στο αποτέλεσμα των επερχόμενων αμερικανικών εκλογών.

Διαβάστε επίσης:  Θανατική ποινή για όσους διακινούν ναρκωτικά θα προτείνει ο Τραμπ

ΔΕΙΤΕ το βίντεο 

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, που επικαλέστηκε μια πηγή που δεν θέλησε να κατονομαστεί από τις δυνάμεις επιβολής της τάξης, η Χίλαρι Κλίντον έμοιαζε να είχε υποστεί ένα «επεισόδιο ιατρικής φύσης» τη στιγμή που επιβιβαζόταν στο βαν για να αποχωρήσει από τον χώρο της τελετής.

Τον Δεκέμβριο του 2012, η Χίλαρι Κλίντον υπέστη διάσειση και λίγο μετά εντοπίστηκε θρόμβος.

Σύμφωνα με μια έκθεση που δόθηκε στη δημοσιότητα από τον γιατρό της τον Ιούλιο, η «υγεία» της πρώην ΥΠΕΞ είναι «εξαιρετική» και εκείνη βρίσκεται «σε καλή φόρμα για να υπηρετήσει» στον Λευκό Οίκο.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας που εκφωνούσε σε προεκλογική της συγκέντρωση νωρίτερα αυτόν τον μήνα στο Κλίβελαντ, η Χίλαρι Κλίντον άρχισε να βήχει. Η ίδια τότε είχε πει: «Κάθε φορά που σκέφτομαι τον Τραμπ παθαίνω αλλεργία».

Το τελευταίο ωστόσο επεισόδιο πυροδότησε ένα όργιο φημών ιδίως στο συντηρητικό στρατόπεδο με επίκεντρο την υγεία της.