Αυτοί αυξάνουν την συμπάθεια του λαού προς τον Τσίπρα!

476
Έξαλλος ο Πάγκαλος για το κόψιμο της φρουράς του

Αραιά και που κάνει την εμφάνισή του στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Για άλλη μια φορά βγήκε σε ραδιοφωνικό σταθμό να μιλήσει και ενώ όποιος τον άκουγε περίμενε να ακούσει κάποια λόγια για την πολιτική κατάσταση, αν μη τι άλλο σοβαρά, αυτός ξέφυγε!..

Δεν …παρέλειψε να χαρακτηρίσει τον Τσίπρα: «λέτσο, με γελοία και απογοητευτική συμπεριφορά».

Σχολιάζοντας την παρουσία του πρωθυπουργού στη Σύνοδο Κορυφής Ε.Ε-Τουρκίας για το προσφυγικό είπε: “Θεωρώ ότι ο Τσίπρας και η εν γένει συμπεριφορά του ήταν γελοία και απογοητευτική και εξετέθη η χώρα για μία ακόμη φορά και είναι η πολλοστή φορά που εξετέθη η χώρα”.

Αναφερόμενος στην καθιερωμένη φωτογραφία που βγάζουν όλοι μαζί οι ηγέτες είπε: “Κάπου στην τρίτη σειρά, είναι ένα παρεξηγημένο και μπασμένο μούτρο, με ανοιχτό γιακά, χωρίς γραβάτα. Είναι ο μόνος που δεν φοράει γραβάτα, από όλους τους 30-35, που είναι εκεί πέρα… Και αυτός είναι η εικόνα της σημερινής Ελλάδας, αυτός ο λέτσος!”

Όταν ένας πολιτικός σαν τον Πάγκαλο, που έχει μια ιστορία στην πολιτική ζωή του τόπου -για άλλους καλή και για άλλους κακή- βγαίνουν και μιλάνε έτσι για τον Τσίπρα, το μόνο που καταφέρνουν είναι να τον κάνουν πιο συμπαθή στον κόσμο!

Διαβάστε επίσης:  Bloomberg: Ποιος ο λόγος ύπαρξης της ΕΕ αν δεν σταθεί δίπλα στην Ελλάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here