Αλεξανδρούπολη: Χαμός σε σχολείο – Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθητές και μητέρα μαθήτριας

Στο νοσοκομείο μαθητής

71
Αντικαπνιστικό έλεγχο και στα σχολεία, ζητά από τους Δήμους ο υπουργός Υγείας

Άγριο επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο 3ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης. Μαθητές και μητέρα μαθήτριας ενεπλάκησαν σε καβγά με αποτέλεσμα οι καθηγητές να καλέσουν την αστυνομία και ένας μαθητής να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το reportal.gr, η αρχή όλων έγινε όταν συνεπλάκησαν δύο κοπέλες, μαθήτριες του Γυμνασίου με τους καθηγητές να καλούν τη μητέρα της μίας μαθήτριας.

Η μητέρα πήγε στο σχολείο με μία παρέα αγοριών και επιτέθηκαν στην πρώτη κοπέλα. Τότε, ο αδερφός της, ο οποίος είναι μαθητής σχολείο, ενεπλάκη στον καυγά για να σώσει την αδερφή του.

Ωστόσο, ο αδερφός χτυπήθηκε τόσο άσχημα από τη μητέρα και την «παρέα» της και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, όπου τον μετέφερε το ασθενοφόρο που κάλεσε το σχολείο.

Διαβάστε επίσης:  Του Αγίου Αντωνίου του Μέγα: Η μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας που τιμάται σήμερα

Το σχολείο επίσης κάλεσε και την Αστυνομία, η οποία συνέλαβε τη μητέρα, η οποία κρατείται, και εκτός από το παιδί, η ίδια επιτέθηκε και στους αστυνομικούς!

Όλοι οι εμπλεκόμενοι στο περιστατικό είναι κάτοικοι στην ίδια περιοχή και μάλιστα στον ίδιο δρόμο της πόλης! Μάλιστα, η μητέρα ανήκει στο περιβάλλον οικογένειας που στο πρόσφατο παρελθόν είχε πάλι απασχολήσει τις αρχές για σοβαρό περιστατικό.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες πάντως είναι παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας σε σχέση με τους συμμαθητές τους και έχουν χάσει αρκετά χρόνια σχολικής ζωής, στην οποία επέστρεψαν κατόπιν της νομικής υποχρέωσης που έχουν οι δικαιούχοι του ΚΕΑ να έχουν τα παιδιά τους εγγεγραμμένα στο σχολείο.