“…’Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε” ο Τσίπρας βλέπει έξοδο στις αγορές το 2017

49
Ανασχηματισμός: Αυτό είναι το νέο κυβερνητικό σχήμα

Εδώ υπογράφουμε το ένα μνημόνιο πίσω από τ’ άλλο και ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη εφημερίδα Real News, εμφανίζεται …πεπεισμένος για επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές μέσα στο επόμενο έτος. Την ίδια ώρα εκφράζει αισιοδοξία για έξοδο από το μνημόνιο πριν την προγραμματισμένη λήξη του.

“Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε”, ακόμη δεν έχει κλείσει και τυπικά η αξιολόγηση, ενώ αναμένεται και νέα αξιολόγηση περί τον Οκτώβριο όπου εκεί θα ζητηθούν νέα μέτρα και ο Τσίπρας είναι αισιόδοξος ότι θα βγούμε από τα μνημόνια.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει όλους τους προηγούμενους πρωθυπουργούς που ο καθένας με τη σειρά του …αισιοδοξούσε ότι την επόμενη χρονιά θα βγαίναμε από τα μνημόνια, 2011, 2012, 2013, 2014… φτάσαμε 2016 και ακόμη μέσα είμαστε.

Διαβάστε επίσης:  Τουρισμός για όλους: Παράταση για την υποβολή αιτήσεων - Ποιοι οι δικαιούχοι

Φυσικά και η Νέα Δημοκρατία που ξέρει απ΄αυτά(!) σε δήλωσή της υπογραμμίζει ότι ο Αλέξης Τσίπρας παραμένει ένας ψευδόμενος και επικίνδυνος πρωθυπουργός, παραμένει εγκλωβισμένος στην αυταπάτη των ψεμάτων του, βλέπει οράματα εξόδου από τα Μνημόνια, την ώρα που βάζει τη χώρα σε Μνημόνιο “κόφτη” μακράς διάρκειας, χωρίς ορατό τέλος, η, σε υψηλούς τόνους, απάντηση της ΝΔ.

Προφανώς θέλει να πει …μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια!