Άμεση απάντηση Καμμένου στη μήνυση Κοτζιά: Θα καταθέσω όλα τα στοιχεία για τον μόνιμα δοτό υπουργό

41
Καμμένος: Επιμένει στην αναβολή της συζήτησης λόγω Τουρκίας

Ο Πάνος Καμμένος απάντησε μέσω social media στη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο Νίκος Κοτζιάς στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

«Μετά από ένα μήνα αναμονής μήπως και ξαναγίνει υπουργός, ο μόνιμα δοτός και ουδέποτε εκλεγμένος αρχηγός του ανύπαρκτου ΠΡΑΤΤΩ, κατέθεσε μήνυση με τον επίσημο δικηγόρο των Γερμανών. Είμαι έτοιμος και θα καταθέσω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία στη δικαιοσύνη που τόσο φοβάται», έγραψε ο Πάνος Καμμένος στο twitter..

Δείτε το tweet του Πάνου Καμμένου

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά του Πάνου Καμμένου ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και πρόεδρος του ΠΡΑΤΤΩ , Νίκος Κοτζιάς στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Τον κατηγορεί ως φυσικό και ηθικό αυτουργό για εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση, απειλή, ηθική αυτουργία και άμεση συνέργεια σε απειλή, διασπορά ψευδών ειδήσεων και κατά πολιτικού σώματος ή της Κυβέρνησης. Επίσης, συσχετίζει παλαιότερες μηνυτήριες αναφορές του ενώ δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής με επιφύλαξη για χρηματική ικανοποίηση λόγω της ηθικής βλάβης, που υπέστη από τις παραπάνω πράξεις.

Διαβάστε επίσης:  Δένδιας: Ανάγκη πιστής τήρησης του εμπάργκο όπλων στη Λιβύη