Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
19.8 C
Athens

Άμπερ Χερντ: Πώς θα πληρώσει τα πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια στον Τζόνι Ντεπ

Ο Τζόνι Ντεπ ήταν ο μεγάλος νικητής στην πολύκροτη δίκη με την Άμπερ Χερντ. Το μεγάλο ερώτημα είναι πώς θα μπορέσει να αποπληρώσει πλέον τα περισσότερα από 10 εκατομμύρια δολάρια η ηθοποιός; Ειδικά, αφού είχε ισχυριστεί ότι λόγω των μηνύσεων που της είχε κάνει ο Ντεπ δεν μπορούσε να καταβάλει τα ποσά που είχε υποσχεθεί σε δωρεές μετά το πολύκροτο διαζύγιό τους.

“Η 36χρονη σχεδιάζει να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης στην υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης κατά του Τζόνι Ντεπ, που την άφησε να χρωστάει στον πρώην σύζυγό της 10,35 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό της.

Ο αστέρας του Χόλιγουντ έλαβε αποζημίωση 15 εκατομμυρίων δολαρίων – 10 εκατομμυρίων δολαρίων σε αποζημίωση και 5 εκατομμυρίων δολαρίων ως δικαστικά έξοδα. Ο δικαστής αργότερα περιόρισε τα δικαστικά έξοδα στο μέγιστο των 350.000 δολαρίων στη Βιρτζίνια.

Η επικεφαλής της ομάδας της Χερντ δήλωσε στους The New York Times ότι θα γίνει έφεση, χωρίς να αποκαλύψει σε τι θα βασιστεί. Σημειώνεται ότι για να δοθεί “πράσινο” φως σε μια έφεση η ομάδα της ηθοποιού θα πρέπει να αποδείξει ότι έγιναν λάθη κατά τη διάρκεια της δίκης ή στον τρόπο που η πρόεδρος του δικαστηρίου “διάβασε” τον νόμο.

Τζόνι Ντεπ: Πως κατάφερε να χάσει 650 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε τρία  χρόνια | Hello Magazine

Η Χερντ πρέπει επίσης να δεσμεύσει πριν από την εκδίκαση της έφεσης το συνολικό ποσό των 10,35 εκατομμυρίων δολαρίων συν τους φόρους.

Αν και η περιουσία της Χερντ είναι ασαφής, έχει κερδίσει εκατομμύρια για τη δουλειά της στην τηλεόραση και ταινίες όπως το “Aquaman” και το “Aquaman 2”. Είχε λάβει προηγουμένως διακανονισμό 7 εκατομμυρίων δολαρίων από τον Ντεπ μετά το διαζύγιό τους το 2016, τον οποίο δεσμεύτηκε να δωρίσει σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένης της Αμερικανικής Ένωσης Πολιτικών Ελευθεριών. Κατά τη διάρκεια της δίκης είπε ότι δεν είχε ακόμη εκπληρώσει την υπόσχεση λόγω της αγωγής του Ντεπ.

Ωστόσο, η μαρτυρία κατά τη διάρκεια της δίκης υποδηλώνει ότι η καριέρα της Χερντ είχε σταματήσει λόγω της δικαστικής μάχης με τον Ντεπ, σύμφωνα με το Newsweek. Αυτό μπορεί να εγείρει ερωτήματα σχετικά με το εάν οι τσέπες της είναι αρκετά βαθιές για να καλύψουν τις ζημιές.

Άμπερ Χερντ: Πώς θα πληρώσει τα πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια στον Τζόνι  Ντεπ

Τι γίνεται αν δεν μπορέσει να πληρώσει η Χερντ
Εάν η Χερντ αποφασίσει να μην ασκήσει έφεση, αλλά δεν έχει αρκετά χρήματα για να πληρώσει, θα μπορούσε να καταλήξει σε δέσμευση των τρεχόντων αλλά και μελλοντικών απολαβών της, σύμφωνα με νομικούς εμπειρογνώμονες.

“Το ερώτημα είναι αν πει, “Κοιτάξτε, δεν τα έχω. Μπορείτε να ψάξετε στους τραπεζικούς μου λογαριασμούς”, τότε μπορούμε να μιλήσουμε για πράγματα όπως το να κατασχέσουμε τους μισθούς της”, δήλωσε η νομική συνεργάτιδα του CBS News, Τζέσικα Λέβινσον.

Η Χερντ έχει επίσης τη δυνατότητα να υποβάλει αίτηση πτώχευσης, η οποία θα εξαλείψει τα 10 εκατομμύρια δολάρια σε αποζημίωση, πρόσθεσε. Αλλά θα εξακολουθούσε να πρέπει να πληρώσει τα 350.000 δολάρια.

Έγκυος η Άμπερ Χερντ! Πόσα εκατομμύρια καλείται να πληρώσει ο Τζόνι Ντεπ; |  Reader

Η ετυμηγορία για την δυσφήμηση από την Άμπερ Χερντ
Έπειτα από συνολικά 13 ώρες συνεδρίασης, οι ένορκοι κατέληξαν σε ετυμηγορία, σύμφωνα με την οποία οι δηλώσεις της Χερντ σχετικά με τον γάμο της ήταν «ψευδείς» και μετέφεραν «συκοφαντικό υπονοούμενο». Το δικαστήριο έκρινε ότι η Χερντ δυσφήμησε τον πρώην σύζυγό της σε ένα άρθρο της Washington Post το 2018 στο οποίο έγραψε ότι είναι «ένα δημόσιο πρόσωπο που εκπροσωπεί την ενδοοικογενειακή κακοποίηση».

Το δικαστήριο συντάχθηκε με τον Τζόνι Ντεπ στη δίκη για συκοφαντική δυσφήμηση, επιδικάζοντάς του αποζημίωση 15 εκατομμυρίων δολαρίων. Η Άμπερ Χερντ θα λάβει αποζημίωση 2 εκατ. δολαρίων λόγω αναφοράς του δικηγόρου του ηθοποιού στο πρόσωπό της. Με την ανάγνωση της ετυμηγορίας οι θαυμαστές του Τζόνι Ντεπ έξω από το δικαστήριο ξέσπασαν σε χειροκροτήματα ενώ φώναζαν ρυθμικά το όνομά του.

«Το δικαστήριο μου έδωσε πίσω τη ζωή μου», δήλωσε ανακουφισμένος ο Τζόνι Ντεπ σε ανάρτησή του στο Instagram ύστερα από την ανακοίνωση της ετυμηγορίας.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Οι ισραηλινές δυνάμεις βομβαρδίζουν τη βόρεια Γάζα

Τα ισραηλινά πλήγματα εντάθηκαν σήμερα (23/4) σε όλη τη Γάζα, όπου σημειώθηκαν κάποιοι από τους σφοδρότερους βομβαρδισμούς εδώ και εβδομάδες, σφυροκοπώντας τον βορρά, απ’ όπου ο ισραηλινός στρατός...

Η ΕΕ μπλοκάρει το ΤikTok – Η νέα λειτουργία «εθιστική όσο το τσιγάρο»

Η ΕΕ ανακοίνωσε ότι θα απαγορεύσει μια νέα υπηρεσία που εγκαινίασε η TikTok στην Ευρώπη, η οποία πιστεύει ότι μπορεί να προκαλέσει «εθισμό όπως...

Δεκάδες σεισμοί σε διάστημα λίγων ωρών

Περισσότερες από 80 σεισμικές δονήσεις, εκ των οποίων η μεγαλύτερη είχε μέγεθος 6,3 βαθμών, έχουν καταγραφεί τις τελευταίες οκτώ ώρες στην Ταϊβάν από τη...

ΔΝΤ: Ανησυχία για την αυξητική τάση του παγκόσμιου δημόσιου χρέους – Η πρόβλεψη για...

Ανησυχητικές εξελίξεις και προοπτικές για το παγκόσμιο δημόσιο χρέος καταγράφει η τελευταία έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (crisis monitor), σημειώνοντας ότι θα έχουν ευρύτερο αντίκτυπο στην πορεία της οικονομίας. Την...

Μαλαισία: 10 νεκροί σε σύγκρουση ελικοπτέρων σε πρόβα στρατιωτικής παρέλασης ( βίντεο)

Δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά τη σύγκρουση δύο ελικοπτέρων του Πολεμικού Ναυτικού στον αέρα κατά τη διάρκεια στρατιωτικής πρόβας για την παρέλαση...

Το Έβερεστ έχει γεμίσει σκουπίδια και πτώματα

Κάθε χρόνο ο στρατός του Νεπάλ μαζεύει τόνους σκουπιδιών που αφήνουν πίσω τους οι ορειβάτες. Φέτος έχει στόχο να κατεβάσει και πέντε πτώματα που...

ΗΠΑ: Εννέα μήνες διορία για την πώληση του Tiktok, πριν την απαγόρευσή του

Το TikTok επανέλαβε την Κυριακή 21/4 τις ανησυχίες του για την ελευθερία του λόγου σχετικά με ένα νομοσχέδιο που ψηφίστηκε από τη Βουλή των...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Νίκη- τίτλου για την ΑΕΚ 3-0 επί του Παναθηναϊκού

Μεγάλη νίκη με σκορ 3-0 πήρε η ΑΕΚ στην έδρα της επί του Παναθηναϊκού...

Έχασε βαθμούς και έδαφος ο Ολυμπιακός

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Ολυμπιακός και Άρης στη Θεσσαλονίκη για την 7η αγωνιστική...

Σαν σήμερα 25 Απριλίου ο Πάουλ Γιούλιους φον Ρόιτερ χρησιμοποιεί 40 περιστέρια

Σαν σήμερα 25 απριλίου το 1850 ο Πάουλ Γιούλιους φον Ρόιτερ, ιδρυτής του πρακτορείου ειδήσεων...

Ατομική έκθεση: Νάνσυ Ναουμίδου – Απέραντο Γαλάζιο

Το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 και ώρα 18:30  θα γίνουν τα εγκαίνια - vernissage...