Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
17.9 C
Athens

Ανάδρομος Ερμής από 19 Δεκεμβρίου: Τι σημαίνει αυτό για κάθε ζώδιο;

Από τις 19 Δεκεμβρίου ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στο σοβαρό και πρακτικό ζώδιο του Αιγόκερου και θα παραμείνει ως τις 5 Ιανουαρίου 2017.

Από τις 5 ως τις 8 Ιανουαρίου θα βρίσκεται ανάδρομος στο επεκτατικό ζώδιο του Τοξότη. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω, το μυαλό μας είναι εξαιρετικά δραστήριο, καθώς σκεφτόμαστε έντονα το παρελθόν και πώς να είμαστε πιο αποδοτικοί και αποτελεσματικοί στην εργασία μας.

Ίσως να μην μπορούμε τώρα να αποσαφηνίσουμε τους στόχους μας και την πορεία της καριέρας μας, ούτε και να οργανώσουμε τα σχέδιά μας. Στην καριέρα μας θα χρειαστεί να επιδείξουμε περισσότερη υπομονή, επιμονή και σθένος, καθώς θα υπάρχει στασιμότητα στις φιλοδοξίες μας.

Μπορεί να δουλεύουμε πιο σκληρά για να πετύχουμε το σκοπό μας. Ίσως επίσης υποφέρουμε από την απώλεια μιας εργασίας ή από το φόβο της απώλειας μιας θέσης εργασίας ή από σημαντικές μισθολογικές περικοπές.

Ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω: Δες τα εμπόδια και τους περιορισμούς με υπευθυνότητα και ωριμότητα.
Μας δίνεται όμως η ευκαιρία να δούμε αν επικοινωνούμε σωστά με τους συναδέλφους και τους ανωτέρους μας, να επανεξετάσουμε και να αναθεωρήσουμε τους στόχους μας, να πάμε πίσω και να δούμε πόσο έχουμε προσπαθήσει στην καριέρα μας, τι πήραμε και τι χάσαμε.

Αυτή είναι μια χρονική περίοδος για να προβληματιστούμε σχετικά με το πώς θα θέλαμε να είναι οι συνθήκες στην εργασία μας και πώς επικοινωνούμε με τους άλλους. Επίσης, να ολοκληρώσουμε ημιτελή έργα, αλλά να περιμένουμε καθυστερήσεις και αναβολές στα ήδη υπάρχοντα.

Δε συνιστάται να ξεκινήσουμε νέα επαγγελματικά σχέδια και είναι απαραίτητο να δημιουργήσουμε αντίγραφα όλων των αρχείων του υπολογιστή μας, καθώς μπορεί να υπάρξουν διακοπές του δικτύου ή απώλεια των ψηφιακών δεδομένων.
ΚΡΙΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, εφιστά την προσοχή σας στην εργασία σας, καθώς μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις με τους ανωτέρους σας και τους συνεργάτες σας. Θέλετε να επιβληθείτε και να κυριαρχήσετε στους γύρω σας, η δύναμη και η αποφασιστικότητά σας αφήνουν άναυδους τους άλλους, έτσι να είστε προσεκτικοί, καθώς μπορεί να απομακρύνετε κάποια άτομα από κοντά σας.

Ίσως ακόμα περνάτε τα μηνύματά σας με ασάφεια ή αποπροσανατολίζετε τους γύρω σας στην εργασία σας. Θα πρέπει να συμπεριφερθείτε διπλωματικά και με διάθεση για συμβιβασμό. Ίσως κάποια επαγγελματικά σας σχέδια ανατραπούν ή ματαιωθούν ή συναντάτε εμπόδια σε ένα επαγγελματικό ταξίδι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στον επεκτατικό ένατο οίκο σας είστε προκατειλημμένοι απέναντι στους άλλους, ασκείτε αυστηρή κριτική και δεν μπορείτε να σκεφτείτε ελεύθερα. Γίνεστε παρορμητικοί στον τρόπο επικοινωνίας σας, λέτε το λάθος πράγμα τη λάθος στιγμή και τα λόγια σας σοκάρουν τους άλλους.

Ίσως αμφισβητήσετε την ηθική και την τιμιότητα κάποιων ανθρώπων και δε λαμβάνετε σοβαρά υπόψη σας τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων, με αποτέλεσμα οι άλλοι να μη μπορούν να κατανοήσουν το μήνυμά σας. Φροντίστε να έχετε οργανώσει εκ των προτέρων τα ταξίδια σας, καθώς παραμονεύουν ανατροπές ή ματαιώσεις. Από τη θετική πλευρά, μπορεί να κάνετε ένα ταξίδι κάπου όπου έχετε ξαναπάει ή να ασχοληθείτε με μια ημιτελή γνώση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο ανάδρομος Ερμής στο μυστικοπαθή όγδοο οίκο σας, σας κάνει επικριτικούς, ακόμα και κακεντρεχείς προς τους γύρω σας, νιώθετε οργή και θυμό από μια κατάσταση του παρελθόντος, η οποία τώρα βγαίνει στην επιφάνεια. Ίσως ένας/μια πρώην σάς βάλει σε βαθύ προβληματισμό και σκέφτεστε αν αξίζει να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία.

Το σύμπαν σάς υπενθυμίζει ότι πρέπει να συγχωρήσετε τους άλλους και να απελευθερώσετε τη δυσαρέσκειά σας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να βάλετε αυτό το άτομο και πάλι στη ζωή σας, αν νιώθετε ότι αυτή η πόρτα έχει κλείσει για σας. Ίσως ακόμα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις για χρήματα που μοιράζεστε με τους άλλους ή για ζητήματα ακινήτων. Φροντίστε να απέχετε από οποιεσδήποτε οικονομικές συμφωνίες, καθώς αργότερα θα διαπιστώσετε ότι κάποια πράγματα δεν είναι υπέρ σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, δημιουργεί παρανοήσεις με τον αγαπημένο σας ή κάποιο συνεργάτη σας, γίνεστε απότομοι, ακόμα και θρασείς, έτσι θα πρέπει να πατήσετε τα φρένα στις παρορμήσεις σας. Δεν είναι και η καλύτερη χρονική περίοδος για να λάβετε σημαντικές αποφάσεις για μια νέα σχέση ή επαγγελματική συνεργασία. Αν γνωρίσετε τώρα κάποιον/α στην ερωτική σας ζωή, καλό θα ήταν να συγκρατήσετε τα πάθη σας και να μην κάνετε σχέδια για το μέλλον.

Επίσης, μη βιάζεστε να κάνετε επίσημη τη σχέση σας, κάντε ένα βήμα πίσω και προβληματιστείτε. Αν ένας/ μία πρώην κάνει την επανεμφάνισή του/της, είναι πολύ νωρίς για να κρίνετε τις προθέσεις του/της. Αφήστε το χρόνο να κυλήσει και πάρτε αποφάσεις μετά το πέρας της ανάδρομης πορείας του πλανήτη, θα έχετε πιο καθαρό μυαλό για να αποφασίσετε.

ΛΕΩΝ

Με τον ανάδρομο Ερμή στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της εργασίας, νιώθετε χαμηλή την ενέργειά σας, κάνετε απαισιόδοξες σκέψεις, ίσως ακόμα πνίγεστε στις υποχρεώσεις σας ή σε μια ατελείωτη γραφειοκρατία. Η αποδοτικότητά σας και η παραγωγικότητά σας στην εργασία σας θα είναι μειωμένες, νιώθετε άγχος εξαιτίας του περιορισμένου χρόνου που έχετε για να διεκπεραιώσετε ένα έργο σας.

Ίσως κάποια καθήκοντα ή άτομα στην εργασία σας ρίξουν εντελώς την ψυχολογία σας ή δε σας αφήνουν να σκεφτείτε θετικά. Μπορεί να αναβάλλετε κάποιες από τις υποχρεώσεις σας ή αλλάξει εντελώς το καθημερινό πρόγραμμά σας. Προσέξτε τις συνομιλίες με τους συναδέλφους και τους εργαζομένους σας, καραδοκούν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας παθιασμένες συζητήσεις για ζητήματα του παρελθόντος κλονίζουν την ισορροπία της σχέσης σας, ίσως η ανασφάλειά σας για το μέλλον σας ωθήσει να εκραγείτε. Τώρα θα είναι δύσκολο να κάνετε διάλογο με τον αγαπημένο σας και να γίνετε κατανοητοί, έτσι είναι καλύτερα να περιμένετε να φύγει η φάση του ανάδρομου Ερμή.

Αν είστε μόνοι, ο ανάδρομος Ερμής δημιουργεί μπερδεμένα συναισθήματα και εσωτερικές συγκρούσεις για μια αγάπη από το παρελθόν, έτσι μη βιάζεστε να θεωρήσετε ότι θα είστε με αυτό το άτομο για πάντα μαζί. Προσπαθήστε να συγκρατήσετε τα συναισθήματά σας και μην απογυμνώνετε την ψυχή σας, αργότερα θα μετανιώσετε. Ίσως ακόμα κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία, είστε όμως στην ομίχλη, προσπαθώντας να αποκωδικοποιήσετε τους σκοπούς αυτού του ατόμου.

ΖΥΓΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στο συναισθηματικό και οικογενειακό τέταρτο οίκο σας, αυξάνει το συναισθηματισμό και τις ευαισθησίες σας και αναδεύει συγκρούσεις με ένα προσφιλές σας πρόσωπο. Ίσως επωμιστείτε περισσότερες οικογενειακές υποχρεώσεις από αυτές που μπορείτε να φέρετε εις πέρας, με αποτέλεσμα να αγχωθείτε και να εκνευριστείτε. Μπορεί να επανεμφανιστεί ένα οικογενειακό πρόβλημα του παρελθόντος, το οποίο σας βάζει σε προβληματισμό, ή ένα ζήτημα ακινήτων που σας πιέζει για άμεση λύση.

Αν νιώθετε ότι ένα μέλος της οικογένειάς σας ή συγγενής ή συγκάτοικος ή ο αγαπημένος σας πατάνε τα κουμπιά σας, θέστε νέα όρια, αποφεύγοντας τα καυστικά λόγια και μιλώντας με στρατηγική. Αν είναι πραγματικά αδύνατο και για τους δυο σας να καθαρίσετε τον αέρα τώρα, μην κάνετε καμία προσπάθεια και περιμένετε την ορθόδρομη πορεία του Ερμή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ερμή ανάδρομο στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, θα παρεξηγήστε εύκολα αλλά και οι άλλοι δύσκολα τώρα θα μπορέσουν να σας κατανοήσουν. Μπορεί η γνώμη κάποιου ατόμου να επισκιάσει τη δική σας κρίση και να ενισχύσει τις αμφιβολίες σας για κάποιο ζήτημα, για το οποίο περιμένετε άμεση απάντηση. Προσέξτε τις φήμες ή τις πληροφορίες που λαμβάνετε, ενδεχομένως δεν είναι φερέγγυες και θα σας αποπροσανατολίσουν.

Αντί να διαδίδετε κάτι που ακούσατε, σκεφτείτε αν αυτή η είδηση ​​είναι αληθινή και κατά πόσο εμπιστεύεστε το άτομο που τη μετέδωσε. Ίσως η πηγή αυτής της αμφισβητήσιμης πληροφορίας να έχει απώτερα κίνητρα ή ιδιοτελή σκοπό. Από τη θετική πλευρά, μπορεί να έχετε ειδήσεις για κάτι που περιμένατε καιρό ή να επισκεφτείτε φίλους, αδέλφια ή συγγενείς που έχετε να δείτε καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, θα πρέπει να θέσετε τις περιττές σπατάλες σας υπό έλεγχο και να αποφύγετε τις άσκοπες πολυτελείς αγορές. Μπορεί ένας πωλητής να σας παραπλανήσει, πουλώντας ένα προϊόν το οποίο αργότερα θα διαπιστώσετε ότι σας είναι άχρηστο. Να είστε επιφυλακτικοί όσον αφορά νέες οικονομικές συμφωνίες οι οποίες υπόσχονται γρήγορα κέρδη, είναι πολύ καλές για να είναι αληθινές.

Αναβάλετε τις υπογραφές για αργότερα και κάντε διαπραγματεύσεις, σκεφτόμενοι αν οι όροι είναι υπέρ σας. Αποφύγετε επίσης νέες επενδύσεις και σκεφτείτε πολύ καλά πού διαθέτετε τα σκληρά κερδισμένα μετρητά σας. Από τη θετική πλευρά, μπορεί να αποπληρώσετε ένα παλιό χρέος σας ή να κάνετε έναν ευμενή οικονομικό διακανονισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας ενισχύει τις παρεξηγήσεις και τις παρανοήσεις γύρω σας, φαίνεται ότι κάποιοι γύρω σας αμφισβητούν τις ιδέες σας και δεν αποδέχονται τις απόψεις σας. Έτσι να είστε προσεκτικοί με τα λόγια σας, βάλτε φρένο στις παρορμήσεις σας έχοντας τον έλεγχο του εαυτού σας, καθώς μπορεί να δημιουργήσετε περιττές συγκρούσεις και να αποπροσανατολίσετε τους ανθρώπους. Ίσως τώρα απομακρυνθείτε από κάποιες σχέσεις σας ή δώσετε τέλος σε καταστάσεις του παρελθόντος, που σας βαραίνουν.

Μπορεί κάποια επαγγελματικά σας σχέδια να ματαιωθούν ή να ανατραπούν ή κάποιες συνθήκες στην εργασία σας να αλλάξουν με τέτοιο τρόπο, που να σας αγχώσουν ή να σας δημιουργήσουν επιπλέον υποχρεώσεις. Προσέξτε τον τρόπο που παρουσιάζετε τον εαυτό σας στους άλλους, η αλαζονεία και ο εγωισμός δε θα επιφέρουν τα αποτελέσματα που ποθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, σάς βάζει σε ένα βαθύ προβληματισμό του παρελθόντος, σκέφτεστε γιατί ήσασταν το θύμα σε κάποια σχέση σας και έχετε κάνει θυσίες χωρίς αντίκρισμα. Το σύμπαν απαιτεί να σκεφτείτε σε βάθος πώς θα έχετε μεγαλύτερη ισορροπία στις σχέσεις σας και πώς θα διεκδικήσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες και ανάγκες, για να μη νιώθετε αγανάκτηση και δυσαρέσκεια.

Ίσως επίσης νιώθετε ενοχές για κάτι που κάνατε ή παραλείψατε να κάνετε ή θυμώνετε όταν οι άλλοι δεν είναι σε θέση να σας καταλάβουν. Τώρα αναμοχλεύετε κάποιες δύσκολες στιγμές του παρελθόντος, σκέφτεστε μια παλιά απώλεια ή προδοσία ή κάποιο άτομο θα μπορούσε να κλονίσει την εμπιστοσύνη σας. Το πιο θετικό που μπορείτε να κάνετε τώρα, είναι να σκεφτείτε, αλλά όχι να πάρετε οριστικές αποφάσεις.

ΙΧΘΥΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, σάς βάζει σε προβληματισμό με τις φιλίες σας και τις ομάδες που ανήκετε και σας ζητά να δείτε σε βάθος τα άτομα με τα οποία συναναστρέφεστε. Αν αισθάνεστε ότι δεν εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος με μια συγκεκριμένη ομάδα ή με κάποιους φίλους σας, μπορεί να αποφασίσετε να απομακρυνθείτε.

Να είστε προσεκτικοί τώρα με τις νέες γνωριμίες που κάνετε και τις ομάδες που ακολουθείτε, ίσως κάποιοι δεν είναι φερέγγυοι. Ίσως δημιουργηθούν αναβολές ή καθυστερήσεις σε συναντήσεις με τους φίλους σας ή ένα ομαδικό έργο σας. Από τη θετική πλευρά, μπορεί να επανασυνδεθείτε με φίλους που έχετε να δείτε καιρό ή να αποπερατώσετε ένα ομαδικό έργο που ήταν ημιτελές.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Η απότομη άνοδος πριν την πτώση του Γιώργου Λαμπάτου

Πολλοί έχουν την πραγματικά στενάχωρη εικόνα του από τις πρωινές εκπομπές. Και φυσικά ήταν παρήγορη η συμφιλίωσή του on air με την Μάρκο Σεφερλή. Πριν...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ποια παροιμία χαρακτηρίζει το κάθε ζώδιο

Αν μας ζητούσαν να χαρακτηρίσουμε τον/την φίλο/η μας με μια παροιμία, ποια θα χρησιμοποιούσαμε; Η...

Ασταθές τριήμερο για Ταύρους, Ζυγούς και 1 ακόμη ζώδιο

Για ακόμη μία μέρα μας προειδοποιεί για τις εξελίξεις στις ζωές των 12 ζωδίων, ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 26 Απριλίου ανακαλύπτεται ο Ερμής του Πραξιτέλη

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1877... Ανακαλύπτεται στην Ολυμπία από Γερμανούς αρχαιολόγους ο Ερμής του Πραξιτέλη.

Τι σημαίνει αγάπη;

Αγάπη: Μια ξεχωριστή διδακτική ιστορία του Αββά Ισαάκ του Σύρου για το τι σημαίνει...